BLÍŽENEC

V kostce rok 2019/2020
Jupiter celý  rok 2019  ovlivní vztahové záležitosti. Vstoupí vám do života důležitá osoba, a to na jaře nebo  začátkem léta, osoba z minulosti.  Zde můžete využít vlivu Jupitera a zkvalitnit partnerské i pracovní vztahy. Budete opouštět staré nevyhovující a nefunkční svazky, abyste je nahradili novými. Čekají vás nové dohody a smlouvy

Jupiter od 12/2019 a celý rok 2020 působí v oblasti společných financích, jako jsou půjčky, hypotéky nebo prodej či koupě. Bude Vám přáno v oblasti sexuality a majetku. Kdo bude rozumně investovat, zhodnotí své investice. Tento přesun pozitivně ovlivní peníze a majetek. Do roka a do dne se výrazně vylepší finanční situace a zvýší se Vaše prestiž. Přichází láska do života. Ovšem láska má mnoho podob. Pozor na mimo-partnerské lásky

Od 5/2019 Černá Luna z karmického pohledu působí na vytvoření pořádku v oblasti kariéry a práce. Můžete změnit práci, nebo být v pracovní oblasti nespokojeni. Jako byste nevěděli, jakým směrem se vydat, mohou nastat emocionální potíže, pocit nespokojenosti.  Díky tomu přichází zásadní rozhodnutí, které bude mít zásadní vliv na í budoucnost v oblasti partnerství, nebo pracovních aktivit. Vodítkem situací, které nastanou, je podobnost s obdobím 2. poloviny roku 2010 a začátek 2011.

Od 01/2020 Černá Luna přebíhá přes oblast přátel, a pohlcuje, čistí a rozmělňuje osoby blízké, společnost a naše přátelé. V této době můžete změnit společnost, zemi, kamarády a přátelé. Můžete o někoho přijít, ztratit, ukončit vztahy, abyste připravili svůj život na nové vztahy, příliv nových lidí do života, změna lidí v určitém společenství. Zrcadlo pravdy odkryje svou tvář a ukáže, kam patříte, a nebo nepatříte. Můžete se přestěhovat nebo změnit práci.

12/12/2019 nastane úplněk ve vlastním znamení, který přináší jasno do oblasti vztahů. V době úplňku je vhodné ukončit a dořešit veškeré vztahy, smlouvy a dohody. Ukončit vše nevyhovující.

22/05/2020 nastává novoluní v Blížencích. Novoluní přináší ohromnou energii do nových začátků. Můžete začít novou životní kapitolu. Vrhnout se do nových plánů a aktivit.

Od jara 2019 se Uran pohybuje sedm let Býkem. Vliv tohoto tranzitu může být nenápadný, ale přesto hodně významný. Patří sem náhlé události, zjevným důsledkem minulých činů a nevědomého nutkání a nutkavého chování, potíží s institucemi, nečekané odhalení tajemství a skrytých věcí. Lze také očekávat náhlé činy jiných osob namířené proti vám, přičemž se doposud nezdálo, že by vám tito lidé chtěli nějak uškodit. Všechny tyto věci mají společný základ v podobě nepříjemností, překvapení a nestálosti, vyvolané faktory, kterých si nejste vědomi. Ve hře je vlastní nevědomí. Skrytí nepřátelé jsou vyprovokováni signály, které nevědomě vysíláte. Rovněž to také mohou být i vaše nepromyšlené činy. Symbolicky jsou s touto oblastí spojovány instituce jako vězení, nemocnice, ústavy, kde společnost skrývá ty prvky, na které se lidé neradi dívají. 




Daniela HannahDaniela Hannah - intuitivní astroložka, numeroložka, poradkyně ve věcech duchovních i životních

Poradím Vám v oblasti partnerských vztahů, lásky, podnikání, kariéry. Objasním Vám Vaše životní karmické zadání, úkoly nastávající období a nastíním Vám možné cesty za Vašim úspěchem.
Ocitli jste se nad vlastní propastí? Otočil se k Vám život zády? Máte problémy, které nemůžete zvládnout? Přišla krize do Vašeho vztahu a Vy už prostě nevíte co očekávat a jak jít dál?

Hledáte v sobě chyby a nemůžete přijít na to, kde je děláte? Ať už se stalo cokoli a Vy hledáte radu a pomoc, tak právě Vám je určen můj výklad. Ptát se můžete na cokoliv co Vám zasáhlo do života, na sebe i své blízké, děti a rodinu. Ke svým výkladům využívám astrologie, numerologie a výkladu z tarotových karet.

Astrologie poskytuje poměrně široký a komplexní pohled na povahu každého z nás a dává docela přesná časová určení, kdy se co stane. Má řadu propracovaných nástrojů pro vzájemné porovnání jako je  např.  partnerský horoskop.
Numerologie dává výkladu pohled a sled událostí v určitém časovém období. Nedokáže přesně předpovídat konkrétní události.
Tarotové karty jsou jemným a citlivým nástrojem pro analýzu situace i předpověď dalšího vývoje,  moudře poradí, co v dané situaci podniknout.

KONTAKT: Telefon: 736 20 15 87  www.astrokarty.cz