LEV

V kostce rok 2019/2020
Jupiter celý rok 2019 vliv na zlepšení vztahů s druhými. Jupiter napomáhá zlepšení vztahu, nebo vzniknu nového vztahu. Aktivuje oblast kreativity, plodů uměleckého vyjádření v případě řemesla, umělecké práce, nebo umění, či partnerských vztahů. Přichází láska. V této době se častěji rodí děti, nebo můžeme vytvořit velké dílo, vypracovat se. Mohou se rozezvonit svatební zvony, nebo mohou navázat novou spolupráci s někým zajímavým. Jupiter poskytne příležitosti k osobnímu růstu, větší moudrosti, k větší svobodě i sebevyjádření. Začnete ztrácet potřebu skrývat se před světem. Lze očekávat zdravé zvýšení sebedůvěry a sebevědomí

Jupiter od 12/2019 a celý rok 2020 přináší zlepšení psychiky a zdravotního stavu. Očekávejte novou spolupráci.  Jupiter bude působit na změnu spolupracovníků nebo obchodních partnerů. Odejdou zastaralé a nefunkční spolupracovníci a kolegové. Nová spolupráce povede k velkému posunu. Také se začnete věnovat svému zdraví a životnímu stylu. 

Víte, proč jste se narodili do Vaší rodiny? Někde uvnitř klokotá modrá krev a nabádá Vás, abyste přinesli svému rodu slávu a úspěch. Aby vaše rodina na vás byla hrdá. Pokud budete souznít s přírodou a vesmírným řádem, karmické dílo se podaří. Nezapomínejte na lidi kolem sebe, neboť jen díky nim můžete být úspěšnými.

Od 5/2019 po celý rok 2019 díky vlivu Černé Luny budete řešit majetek, který sdílíte s další osobou nebo bankou, vše, co se týká sexu (pozor na nechtěné těhotenství). Touha po sexu, pozor na mimo partnerské vztahy. Pod vlivem Černé Luny by aférky nemusely dopadnou podle očekávání. U mladších osob může působit touha po dítěti. 

Černá Luna zde odemyká brány do minulých životů, a právě přechází přes téma okultismu, transformace duše, sexuality a peněz. Mohou se vyhrotit vztahy s dětmi nebo rodiči a mateřství. Situace, které vytáhne na povrch, se budou také týkat peněz, které sdílíte s někým dalším, jako jsou partneři, společníci, nebo  banky. Černá Luna pročistí tyto situace. Přichází k vám do života lidé, kterým můžete dlužit peníze nebo dluží oni vám. Důležité je v této době hlídat si majetek, jelikož Černá Luna pohlcuje a bere, být věrný ve vztazích, nezneužívat rituály a okultní vědy. Černá Luna vnáší do těchto témat nejistotu a pokušení.  Dále je nutné hlídat si možné úrazy a možné úmrtí někoho.  Vodítkem situací, které nastanou, je podobnost s obdobím 2 poloviny roku 2010 a začátek 2011.

Od 01/2019 Černá Luna otevře karmické situace s úřady, soudy, ezoteriku a vzděláním. Touhu se rozvíjet po duchovní stránce, nebo ji zatratit díky zklamání. Je zde zaktivovaná forma spojená s filosofováním, církví a náboženstvím nebo duchovnem a uměním. Dát si do pořádku tato témata. Černá Luna může popíchnout nebo popudit Vaše emoce se situacemi spojenými s úředními záležitostmi. Cestování, cizina a zahraničí spojená s osudem.

01/08/2019 nastává novoluní ve Lvu. Novoluní přináší ohromnou energii do nových začátků. Můžete začít novou životní kapitolu. Vrhnout se do nových plánů a aktivit.

09/02/2020 nastane úplněk ve vlastním znamení, který přinese jasno do oblasti vztahů. V době úplňku je vhodné ukončit a dořešit veškeré vztahy, smlouvy a dohody. Ukončit vše nevyhovující.

Od jara 2019 se Uran pohybuje sedm let Býkem. Uran zde značí zásadní životní obrat v kariéře. Období změn v povolání a veřejném životě, hledání poslání, změn v zaměření kariéry. Očekávejte neočekávané kolem práce a pracovních aktivit.  Při tomto tranzitu očekávejte radikální změny ve vašem profesionálním životě, v povolání či konflikt s autoritami. Pokud začala kterákoli z těchto oblastí stagnovat a nepřináší nové zážitky, očekávejte změny. Dá se očekávat, že vás budou utlačovat šéfové, nadřízení, zaměstnavatelé, rodiče atd. Tranzit obecně přináší nečekané pracovní příležitosti, pracovat s novými technologiemi atd. Můžete úplně změnit své dosavadní profesní zaměření.




Daniela HannahDaniela Hannah - intuitivní astroložka, numeroložka, poradkyně ve věcech duchovních i životních

Poradím Vám v oblasti partnerských vztahů, lásky, podnikání, kariéry. Objasním Vám Vaše životní karmické zadání, úkoly nastávající období a nastíním Vám možné cesty za Vašim úspěchem.
Ocitli jste se nad vlastní propastí? Otočil se k Vám život zády? Máte problémy, které nemůžete zvládnout? Přišla krize do Vašeho vztahu a Vy už prostě nevíte co očekávat a jak jít dál?

Hledáte v sobě chyby a nemůžete přijít na to, kde je děláte? Ať už se stalo cokoli a Vy hledáte radu a pomoc, tak právě Vám je určen můj výklad. Ptát se můžete na cokoliv co Vám zasáhlo do života, na sebe i své blízké, děti a rodinu. Ke svým výkladům využívám astrologie, numerologie a výkladu z tarotových karet.

Astrologie poskytuje poměrně široký a komplexní pohled na povahu každého z nás a dává docela přesná časová určení, kdy se co stane. Má řadu propracovaných nástrojů pro vzájemné porovnání jako je  např.  partnerský horoskop.
Numerologie dává výkladu pohled a sled událostí v určitém časovém období. Nedokáže přesně předpovídat konkrétní události.
Tarotové karty jsou jemným a citlivým nástrojem pro analýzu situace i předpověď dalšího vývoje,  moudře poradí, co v dané situaci podniknout.

KONTAKT: Telefon: 736 20 15 87  www.astrokarty.cz