Silviya Valkova: Nulové potenciály času aneb co přijde v roce 2020

Zdravím moji drazí. Tak jsem se rozhodla vám něco napsat.

Dnes večer jsem publikovala na svůj FB profil článek vyvolávající rozporuplné reakce. Toto spolu s dalšími zhlédnutými videy mě donutilo se zamyslet nad naším přijímáním roku 2020, který se dle astrologie, numerologie a změn Schumannovy rezonance zdá být skutečně unikátním revolučním rokem.

Energie roku 2020 začaly působit již začátkem prosince, přičemž vyvolaly neshody ve vztazích, lehké chřipky a další příznaky silné transformace. Pak 29.12.2019 se na nás spustila vlna světla, která prudce vychýlila hodnoty Schumannovy rezonance. A na internetu se začaly objevovat příslušně se vyjadřující články. A tak jsem se rozhodla otevřeně vám napsat něco o našem podvědomí a nulových/nekonečných potenciálech změny, kterou všichni vnímáme pro rok 2020.

Jak uvádím ve svých vysíláních, Jsem vědma a podobně jako já i jiní napojení lidé vnímají nulově nekonečnou energii, která do nás vstupuje s rokem 2020. Člověk je zvyklý podvědomě vycítit, co se chystá, obzvlášť člověk, který je napojený, často vidí pravděpodobné budoucnosti, které se můžou v blízké době odehrát. Nicméně tu a tam přicházejí energetické zóny, kde není nic jasné a vše existuje zároveň. A teď vezměte v úvahu to, že pro příští rok existuje několik nulových zón, kde je vidět buď nic anebo všechno zároveň. Všechny pravděpodobné linie času jsou ekvivalentně možné a v některých chvílích vysokých energií podobných té, která dorazila 29.12. budou dokonce některé časové linie smazány.

NO TOTO MUSÍ VYTVOŘIT ZMATEK ÚPLNĚ U KAŽDÉHO, KDO JE SCHOPNÝ TO VNÍMAT!

To, že je někdo napojený na vesmír neznamená, že je zároveň jako člověk také stejně moudrý. Já osobně jsem vnitřně napjatá, protože v časovém poli příštího roku existují místa, kde prostě nevidím vůbec nic. Ovšem vzhledem k tomu, že už jsem se setkala s nulovým časem, vím, že v těchto chvílích si my sami budeme volit svoji budoucnost…

každý z nás a svobodně. V těchto chvílích bude možné úplně všechno a nakonec to v celkovém měřítku bude mít na lidstvo velice pozitivní vliv. Byť to třeba bude všechno doprovázeno náročnými událostmi v našich osobních životech.

VŠICHNI VNÍMÁME ZMĚNU, A BUĎ SE TÉ ZMĚNY MŮŽEME BÁT, NEBO JI PŘIVÍTAT.

A tak pokud se jedná o již předem vnímanou změnu, můžeme si uvést několik skutečností, které ji budou doprovázet.

1. Slunce zvyšuje svoje vibrace a všichni to již cítíme.

K tomuto bych uvedla dvě pro mě nové informace a sice knihu ruského vědce A. N. Dmitrieva z Ruské Akademie Věd PLANETOPHYSICAL STATE OF THE EARTH AND LIFE (https://www.mohr-mohr-and-more.org/downloads/dmitriev.pdf ) a článek vědkyně M. Opherové a kol. A strong, highly-tilted interstellar magnetic field near the Solar System (https://www.nature.com/articles/nature08567 ). Obě publikace v zásadě popisují, že se naše Sluneční Soustava dostává do oblasti galaxie se silným magnetickým polem o teplotě až několik tisíc stupňů Celsia, což pravděpodobně zvýší energie a aktivitu Slunce. Toto zvyšování aktivity již můžeme pozorovat a neunikne tomu nikdo na této planetě. Je to prostá skutečnost, kterou nelze vyvrátit. Lze se tomu pouze přizpůsobit.

2. Naše západní civilizace se již dostala na pokraji únosnosti

Vzhledem k tomu, že jsem ještě nedávno pracovala ve vývojové firmě a stále ještě pomáhám v rodinné firmě s překlady, můžu vám ze školení i vlastní zkušenosti říct, že nám začaly chybět řemeslníci. Každá osoba pracující na personálním mi to potvrdí, chybí kvalifikovaní řemeslníci na jakékoli opravárenské práce napříč technologickým spektrem. Děti, které se začaly rodit po roku 2000 mají zcela jiné mentální nastavení a neuvrtáte je na 30 let, aby pracovali někde v technickém provozu nebo na dílnách. Náš školitel manažerů toto nazýval generace Z. Odhlédnu-li od toho, že se v rámci běžné morálky naše civilizace dostala do zcela dekadentního způsobu chování, musíme se nutně zamyslet nad reálnosti udržet všechnu tu technokracii v chodu, pokud se již nerodí lidé, kteří by toto dělali. Příroda je mocná mnoha způsoby včetně vývoje genetiky lidstva a pokud si nepřeje naši neekologickou technokracii má mnoho variant, jak toto může zastavit.

3. Žijeme v mnohaleté ekologické katastrofě

Chemikálie jsou v potravinách, ovzduší, půdě a ne vždy jsou nezávadní zdraví člověka. Množí se alergie i civilizační choroby a tvrdit, že je toto normální je stoickým postojem, který nic neřeší. V rámci udržení svého zdraví se proto mnoho lidí obrací na zdravější životní styl. Nemusí to nijak souviset s hnutí new age a přitom i tito lidé procházejí určitou proměnou, kterou je třeba si vážit.

4. Chybějící duchovno

Člověk je duchovní bytost, může si klidně hrát na všelijakého realistu, ale prostudujete-li naši známou i neznámou historii, zjistíte, že člověk vždy na něco věřil. Je vcelku jedno, zda nám ta víra dnes přijde logická či ne, člověk měl a stále má potřebu duchovního rozvoje a víry, neboť je to jedna z oněch vlastností, které ho oddělují od zvířat. A tak chybějící duchovnost dekadentní technokratické společnosti v lidském podvědomí vyvolává napětí a touhu hledat to, co člověku chybí. Proto je zde nyní velké množství sekt, okultistů, ezoteriků, channelerů atd atd. Pokud se tedy nějací manipulativní magnáti domnívají, že je tento materialistický systém trvale udržitelný, je to pouze jejich naivní předpoklad.

A existuje i mnoho dalších skutečností, které by potvrdily předchozí 4.

Shrneme-li tedy všechny skutečnosti včetně astrologických a numerologických aspektů příštího roku, dostáváme se k revolučnímu období, kde chybí pouze škrtnout pověstnou zápalkou a lidé se začnou bouřit.

A oni doopravdy začali. Již léta žijeme mezi stávkami a povstáními typu Sametové revoluce z roku 1989, které probíhají po celém světě. Zatím se to masmédia snaží držet pod pokličkou nebo to využijí k šíření strachu z jaderné války a podobně. A hle je zde rok, kdy ani vědmy a věštci nevědí, co přesně bude.

A do toho se zaplétá 5. skutečnost existence mimozemšťanů. Někdo je považuje za spasitele, někdo za hrozbu, masmédia již léta šíří filmy plné strachu z jejich existence. A internetem pluje mnoho videí UFO, channelingy, píšou se knihy se svědectvími od insiderů.

Naše civilizace se vám tudíž může zdát jako skladiště střelného prachu jen čekající na konečné škrtnutí zápalky a následný výbuch změn, které dřív anebo později musí stejně nastat.

A hle zde máme rok 2020, který má být plný změn!

No samozřejmě, že už teď jsou z toho všichni nervózní. Dle již zažitého zvyku je na každou možnou změnu již předem pohlíženo se strachem, co to může přinést. Ale uvědomme si, že toto je pouze naše navyklé chování, které nechce změny, které je odmítá. Je to pouze ta část našeho lidského ega, která se bojí všeho nového, nestálého a nejasného. Je to ta část, která chce být neustále stejná, protože to stejné je zároveň také bezpečné a pohodlné.

Ale v tom bezpečném a pohodlném statusu quo budeme pouze živořit a degenerovat.

Naopak změna, ať je jakákoli nás vždy nutí k vývoji, k nalezení našich skrytých dovedností, k dosažení nových vrcholů a nalezení neznámých cest. Je to to, co nás udržuje v bdělosti, pružnosti a s životaschopnou energií neustále růst a vyvíjet se.

Takže můj závěr zní:

ZMĚNA PŘIJDE.

AŤ JE TA ZMĚNA JAKÁKOLI, PŘIVÍTEJME JI, NEBOŤ NÁM UMOŽNÍ PŘESTAT USÍNAT NA VAVŘÍNECH DEMOKRACIE A MÍSTO TOHO RŮST DO NOVÝCH VÝŠIN ÚCHVATNÝCH ZKUŠENOSTÍ A NEPOZNANÝCH UVĚDOMĚNÍ.

A TAK BUĎME BDĚLÍ A VĚDOMÍ.

A zatím přeji všem vše nejlepší v roce 2020!

Silviya Valkova


Silviya_ValkovaAutorka článku Ing. Silviya D. Valkova, PhD.

Andělé jsou neviditelnou silou stvoření a strážný anděl představuje první článek, který nás spojuje s neviditelným světem. Úkolem strážného anděla je, aby nás učil a provázel. Andělé nám pomáhají stavět na vědomostech, které jsme již získaly jinými prostředky. Spojují jednotlivé informace a pomáhajínám objevovat základní vzorce, abychom tak dosáhli hlubokého vhledu do podstaty Božího stvoření. 

www.andelebezhranic.estranky.cz


duben 17, 2024 201
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 16, 2024 143
Chráněná krajinná oblast Pálava bezesporu patří k nejkrásnějším místům České republiky. Bělostné...
duben 09, 2024 353
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 275
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2046
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 306
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 384
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 19, 2024 731
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...

Nejčtenější články našeho portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018708
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515382
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456786
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292794
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282291
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272746
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259254
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250813
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249327
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242775
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240568
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215098
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...

ASTROLOGIE AKTUÁLNĚ

1661
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře...
744
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého...
1023
10.února 2024 začíná nový lunární rok a my vstupujeme do roku dřevěného jangového...
1459
Nástup na vlnu, která nás donese na správné místo 20. 1. 2024 se Slunce, těsně před...
1363
Čína je zemí se starou orientální civilizací. Lidové svátky představují důležitou...
1510
22. 12. 2023 ve 4:28 vstoupí Slunce do Kozoroha, který nás učí odpovědnosti za to,...
4917
Při letošní Lví bráně jsem díky jedné klientce znovu otevřela svůj větší zájem o...
1693
22.11. 2023 v 15:03 vstoupí Slunce do znamení Střelce, který v čase přibývající...
1728
23. 10. v 18:21 vstoupí Slunce do znamení Štíra, který hledá, co je pod povrchem,...