Alita Zaurak: CESTA KE SVOBODĚ aneb novoroční astro-poselství

ROK SATURNA 2021 je jako úzká brána, jako most či tenoučká stezka vedoucí „do jinam“, ke svobodnějšímu vnímání a prožívání existence.

Podaří se nám jí projít?

Odložit všechny zátěže, které nás doposud omezovaly, které naší pouť znemožňovaly a zpomalovaly?

Ano, tento rok je dle prastaré metody, sedmi konečné „Hvězdy mágů“ rokem Saturna, tedy rokem přísných zkoušek, usilovného směřování k cíli, soustředění se jen na to, co je pro nás skutečně podstatné a důležité.

Po předchozím iracionálním roce Luny, během něhož jsme byli vedeni a inspirováni spíše k vnitřní práci a hlubokému prozření, máme nyní dělat konkrétní kroky, uskutečňovat v realitě své vize, sny a před-stavy. Naše priority a žebříčky hodnot se možná dost přeskládaly, a nyní nastal čas k velkým a zásadním změnám a posunům či přímo kvantovým skokům ve vývoji jednotlivců i celého lidstva.

Číslo 2021 je v součtu 5, tedy číslo spojené významově s planetou Jupiter. To je určitě dobrá zpráva - Jupiter je totiž nazýván Velké štěstí, Dobroděj, učitel a léčitel. Je též ve středu, jakoby „v srdci“ numerologické mřížky a symbolizuje radost ze života, nové možnosti, kterým je ovšem třeba svá srdce otevřít!

V tarotu je pátou kartou Velké arkány „Velekněz“. Pěticípá hvězda rovněž symbolizuje lidské tělo, pokud jí ovšem takovým způsobem nakreslíme. Pěticípá hvězda obrácená „nohama vzhůru“ však představuje pád člověka, zaprodání se ďáblu a zneužití duchovních poznatků k vlastnímu obohacení...

Poslední tarotová karta Velké arkány číslo XXI. se jmenuje „Svět“ (Univerzum) a symbolizuje konec a začátek v jednom. Něco musí skončit, aby něco nového mohlo začít – takové je poselství této mocné karty a v podstatě i celého roku.

Ukončování, opouštění, rozpouštění, uzavírání, které bylo tolik typické pro „Rok Božího soudu“ 2020 (karta XX.: Poslední soud), hlavně jeho konec, bude tedy pokračovat, ovšem spíše na vnější konkrétní úrovni. Do toho se nám však bude pomalu otevírat i svět nový, jiný a budoucnost se bude mísit s minulostí v jakémsi fantastickém koktejlu. Můžeme též vidět kombinaci obou karet v čísle 2021: XX je poslední osud a XI. je Svět nebo Dokončení...

Pro každého jednotlivce to však může znamenat různé věci. Mnohé záleží na tom, jak jsme žili a pracovali na sobě v uplynulých 21 letech. Jaká semena jsme zaseli, jak jsme se o své rostlinky starali, takové plody nyní sklízíme. Lidstvo jako celek momentálně sklízí bohužel především seriózní problémy všeho druhu a těchto problémů je doslova více, než je zdrávo. Přesto je tu naděje, naděje na nekompromisní a zásadní či možná dokonce jistým způsobem zázračnou změnu, s níž již nelze nadále vyčkávat a otálet!

Po 21 letech tedy sklízíme plody své práce, završuje se proces sebe-poznání, na své cestě k sobě se dostáváme do cílového či spíše jakéhosi přestupního bodu. Něco končí, aby něco nového, jiného mohlo zase začít. Bez řádně ukončených způsobů smýšlení a pociťování, zkrátka bez opuštění tzv. Starého paradigmatu se prostě dále nedostaneme. Balancovat na laně nad propastí a procházet více či méně úspěšně různými zkouškami a úskalími bude svým způsobem téměř každý jedinec a stejně tak celé národy, v podstatě i celé lidstvo...

Planety Saturn a Jupiter jsou vlastně takoví vůdci, průvodci, učitelé, ukazující nám směr, podporující nás na cestě sebepoznání. Jejich odvrácenou stranou je však dogmatismus a tendence diktovat, nařizovat nutit druhé lidi k tomu, co oni považují za nejlepší či jakoby jediné možné řešení! Obě tyto planety po většinu roku 21 ve znamení Vodnáře, jejich jednoznačným záměrem z toho nejvyššího hlediska je tedy dovést nás ke svobodě, provést nás bezpečně procesem hluboké, zásadní a nezvratné osvobozující proměny, kterou potřebujeme projít!

Ať už to ve vnější realitě vypadá jakkoliv, vězme, že správné a zdravé pochopení a uchopení a tedy i uskutečnění svobody je společným jmenovatelem a jakýmsi leitmotivem a hybnou silou roku 2021! Pro každého to samozřejmě může znamenat něco jiného, proto je dobré v případě zájmu nahlédnout též do svého horoskopu a zjistit, jaký z astrologických domů se nalézá či nalézají ve znamení Vodnáře, tedy v jaké konkrétní životní oblasti můžeme sami u sebe očekávat ty nejhlubší a zásadní změny a posuny!

Pokud bychom se však na celé lidstvo podívali jako na jednu bytost, na jedince, pak bychom vskutku mohli krásně a jasně zřít, o co jde: naléhavě potřebujeme posun směrem k mnohem šťastnějšímu životu v souladu s přírodou a vesmírnými zákonitostmi, jejichž narušování bylo v uplynulých stoletích a tisíciletích doby temna doslova trestuhodné!!!

O tomto procesu nejlépe vypovídá vládce znamení Vodnáře, planeta Uran, která se již od podzimu 2018 do roku 2026 nalézá ve znamení Býka. Jde o velmi náročnou konstelaci, protože jestli se někdo opravdu úpěnlivě a ze všech sil brání změnám a posunům, pak je to ve Zvěrokruhu právě toto těžce konzervativní a zemské znamení.

Ukazuje se, že vzdát se svého pohodlíčka, svých jistot, svého zaběhnutého způsobu života a hlavně obživy, v něm nám často už dávno ani není tak úplně dobře, je pro mnohé lidi velmi, velmi těžké! Zvláště tehdy, když nemají přistup k něčemu dalšímu, vyššímu - k duchovním hodnotám a cennostem, které byly záměrně v tzv. moderní, ateistické a materialistické době a konzumní společnosti všemožně dovedně ukryty, zastřeny, potlačeny. Snad proto se poslední dobou stále častěji používá podobenství o tupém stádu, směřujícím dobrovolně na svou porážku..Je to však právě Uran, který se nás z této tuposti a pasivity pokouší všemi možnými i nemožnými způsoby probudit...

Pozice Saturna ve Vodnáři nás vrací do doby před třiceti a třeba i před šedesáti lety: do začátku šedesátých let, do doby „oteplování“ a otvírání se obrovským změnám a posunům ve všech oblastech lidského života. Podobná energie a atmosféra byla i začátkem let devadesátých, bohužel však i v letech 1932-34. Uran v Býku byl naposledy v letech 1935-42, z tohoto hlediska se tedy vracíme do doby před druhou světovou válkou. Všechna tato traumata, hrůzy, rozčarování a zklamání z nenaplněných představ je třeba si během roku 21 zásadním způsobem hluboce pořešit a uzdravit a říci si o pomoc a vedení, o pochopení stejně, jako si říkáme i v náročných situacích svého vlastního života. Historie, která nám nyní doslova „šlape na paty“ se nemusí opakovat – naopak může dojít k zásadním posunům a řešením napjatých situací na nové, mnohem moudřejší, láskyplnější úrovni.

Vodnář je jakýmsi géniem Zvěrokruhu! Dokáže vyřešit vše, na co si ostatní netroufají, co už dávno vzdali! Podobá se karetnímu Esu, které na poslední chvíli trumfne a přebije všechny ostatní karty ve hře, bleskurychle a nečekaně zvrátí náročnou situaci, která se již jevila beznadějně! Super-inteligentní a vzdušné znamení Vodnáře nás v podstatě osvítí, pomůže vyjasnit, objasnit, osvětlit vše, co bylo doposud skrýváno, co jsme nemohli nebo snad ani raději nechtěli vědět a vidět!!!

Úsvit věku Vodnáře pomalu, ale jistě ukončuje éru Ryb, kdy jedním z hlavních příznaků byla manipulace a skryté ovládání, všemožné zatajování a zkreslování skutečností. Vodnář lije ze dvou džbánů na Zemi vodu mrtvou a živou. Protože je to vzdušné znamení, jde ve skutečnosti o energii. Mrtvá voda odstraní vše staré a přežité v našem smýšlení a způsobu života, protože je jedině tak může nastat a přijít něco nového a lepšího, svobodnějšího. Rovněž jde o znamení vztahové, kolektivní – budoucnost patří tedy spíše životu v pospolitosti, ve společenstvích a komunitách, skupinách spřízněných a podobně smýšlejících!

Celkově se naše vztahy jaksi odlehčí, provzdušní, rozproudí se energie a chuť ke spolupráci. Saturn ve Vodnáři z nás jako „pastu z tuby“ vymáčkne to nejlepší, co v sobě máme: naše talenty, schopnosti, náš často doposud skrývaný a nevyužitý potenciál! O tyto dary však bude potřeba se rozdělit s ostatními a s tím nám zase poradí „strýček Jupiter“, napomáhající každému, kdo má zájem najít své skutečné místo v lidské společnosti! Obzvláště v době po novu ve Vodnáři je rovněž vhodné pustit se do nových projektů a dlouhodobějších aktivit – v tomto roce však obzvláště dbejme na to, aby všechny naše započaté aktivity a výdělečné činnosti byly v souladu jak s námi, tak i se zájmy lidské společnosti, v zájmu opravdového pokroku a rozvoje!

Pod vlivem této konstelace, tedy Jupitera a Saturna ve Vodnáři, planeta Země vystoupí postupně během tohoto desetiletí či spíše dvanáctiletí z jakési kosmické karantény, stane se vědomě součástí Vesmíru! Možná ještě v tomto roce, pravděpodobněji až od roku 2022, budeme mít mnohem otevřenější přístup k opravdu inteligentním technologiím, šetrným k přírodě, k životnímu prostředí a lidskému tělu, přinášejícím nám lepší zdraví, hojnost, ukončení bídy a nekonečného pachtění se a ponižování, snižování své hodnoty.

Saturn nám již v tomto roce pomůže usměrnit využívání technologií, pomůže nám soustředit se na uskutečnění změn tak, abychom směřovali k cílům skutečně nám bytostně před-určeným, nikoliv k cílům falešným, vynuceným.

Technologie v nepovolaných rukách mohou být nebezpečnou zbraní, nástrojem kontroly a nastává opravdu nejvyšší čas si toto vše uvědomit a včas nebo spíše na poslední chvíli zastavit neznámo kam směřující tzv. vývoj technologický a soustředit se vývoj duchovní a duševní!

Velkým tématem je ukončení všemožných nezdravých závislostí a omezení, a jasné, osvobozující vidění dlouhodobě se táhnoucích situací a potíží. K tomu má Saturn svého druha Jupitera, „učitele svobody“ který nám bude vše po dobrém vysvětlovat. Nasloucháním tomuto učiteli a štědrému dárci poznání se můžeme vyhnout mnohým nepříjemnostem a komplikacím. Zde může opět pomoci výklad horoskopu a tranzitů Jupitera k nativním planetám a bodům. Jupiter ve Vodnáři se nejvíce podobá zenovému mistru, který nás v pravou chvíli udeří svou pomyslnou holí a dovede k osvícení!(-:

Celkově budou obě tyto společenské planety ve Vodnáři a tedy v opozici na znamení Lva „vypínat naše ego“ a rovněž strhávat z piedestalu všechny, kdo zneužívají své moci a vyhřívají se neprávem na výsluní na úkor druhých. Heslo „Po mně potopa“, poměrně oblíbené mezi vládci v uplynulých tisíciletích již ztratí svou přitažlivost. Lidé žijící pod vlivem této ego-filosofie přestanou postupně být uznáváni a respektováni, obzvláště v letech 2024-44, kdy se ve znamení Vodnáře bude nalézat „hráč z nejmocnějších“: ničitel a vládce znamení Štíra Pluto!

Zásadní události roku 2021 se odehrají pravděpodobně v lednu a v únoru, kdy Saturn a Jupiter budou společně nalézat v první polovině Vodnáře, v oblasti tzv. kauzálního těla. Zde půjde o velmi konkrétní změny a tedy konkrétní situace, spojené s tendencí zároveň svobodu omezit (Saturn) a nabídnout (Jupiter). Jupiter dává, Saturn bere. Skrze omezování svobody přijdeme na to, jak je pro nás důležitá a co všechno pro ní jsme ochotni udělat nebo též neudělat!

Jsme lidé a máme možnost svobodné volby. V tomto případě však půjde o volbu poměrně fatální a zásadní: zda svou pasivitou a nezdravou přizpůsobivostí a děláním zbytečných kompromisů posluhovat temné straně síly a nechat se stáhnout do bažin nebo se odvážně dívat směrem k budoucím možnostem, důvěřovat božímu vedení a projít náročnými zkouškami!

Se Saturnem a Jupiterem ve Vodnáři se můžeme lépe propojit například ve dnech, kdy bude ve spojení se Sluncem: 24.1 Slunce/Saturn, 29.1 Slunce/Jupiter. Slunce ve Vodnáři nám v podstatě během celého zodiakálního období mezi 20.lednem a 18.únorem pomůže obzvláště intenzivně osvítit a projasnit, v čem naše cesta ke svobodě spočívá, kudy vede.

Jupiter poté, konkrétně 21.2, po novoluní ve Vodnáři (11.2) a tedy již v roce kovového Buvola, vstoupí do druhé poloviny Vodnáře, do oblasti tzv. Buddhova těla. Zde by mělo dojít k celkové úlevě po náročném „rozkladném“ roce Krysy, k mnohem pravdivějšímu a přesnějšímu uchopení dosavadních událostí. Od února 2021 a po celý následující rok 2022 a samozřejmě i nadále, se vstupem Neptuna do znamení Berana v roce 2026, bude docházet k velkým změnám a posunům v chápání a vnímání smyslu lidského života, k tzv. přeskládání hodnot, ať už dobrovolnému či nedobrovolnému!

Značnou úlevou bude v roce 2021 též vstup Jupitera do znamení Ryb, přesně 14.5. Do Vodnáře se v podobě „učitele svobody“ ovšem ještě vrátí a pobude zde v období mezi 28.7 – 29.12 2021. Jupiter je ve vodních Rybách ve své vládě a tudíž zažijeme ochutnávku bezpodmínečné Boží lásky, prožitků Jednoty a sounáležitosti. Pro někoho to však může být chaos a nemožnost věci kontrolovat, nejistota a mlhavost. Obzvláště pomůže zklidnění, meditace a podobné metody, napomáhající nám uklidnit se, jít „za mysl“ a spojit se s Vyšším já, následovat boží vedení. Pobyt Jupitera v Rybách bude dle mého vnímání jakousi „ochutnávkou“ mnohem měkčího, jaksi sladšího a „hluboce povznášejícího“(-: roku Jupitera 2022...

Za velmi silné a zásadní, svým způsobem i rozhodující považuji datum 21.1 2021 a dny kolem něj. Kolem poledne se ocitnou ve čtyřnásobné konjunkci ve znamení Býka Uran, Mars, Luna a Černá luna ve volném kvadrátu se Sluncem, Jupiterem a Saturnem ve Vodnáři. Zemský „zemědělec“ Býk a vzdušný „mimozemšťan“ Vodnář se přitahují a chtějí působit společně, ovšem chvílemi se kvůli jejich rozdílnosti prostě poperou – je to, jako bychom chtěli zároveň hlásat svobodu a pokrok a zachraňovat lidstvo a při tom se starat o každodenní hmotný blahobyt atd. Kvadratura Jupiter-Uran ve dnech kolem 17.1 a události těch dní nám zřejmě ukáží kontra-produktivitu snah zneužít vyšší inteligenci a vědecké poznání a technologie pro poměrně přízemní obohacení.

Od 17.2 až do konce roku budeme svědky a pozorovateli zásadní planetární konstelace celého roku 2021: kvadratury Saturna ve Vodnáři s Uranem v Býku.

Jednou větou můžeme říci, že se jedná o souboj mezi omezováním svobody a svobodou, který se bohužel takto protáhne. Bude však důležité si tímto procesem projít, protože jak bylo výše naznačeno: ke svobodě se budeme muset „protáhnout uchem jehly“ a odmítnout tedy jednoznačně vše, co svobodné a zdravé jednoznačně není!

Saturn je brzda, Uran je plyn a kvadratura je situace, kdy se obě planety snaží projevit zároveň, tudíž si vzájemně vadí a překážejí, podobně jako třeba dva lidé, kteří se cpou najednou do stejných dveří. Pokud budeme při řízení auta šlapat najednou na brzdu i na plyn, bude naše jízda značně disharmonická...

Kvadratura Saturna s Uranem může mít též efekt „boření plánů“, podobný třeba tarotové kartě „Věž“ , kde se muž a žena vrhají nazí z oken hořícího domu. Všechny tendence a cíle, všemožné projekty, které nejsou budovány na opravdu pevných a zdravých kosmických základech mohou být jako pomyslné „domečky z karet“ zničeny, zbořeny. Velmi rychle se nám tedy bude ukazovat, zda jdeme správně!

Přesná data kvadratury Uran-Saturn jsou 17.2, 14.6 a 24.12. V těchto dnech můžeme efekt „boření plánů“ obzvláště intenzivně pozorovat. Určitě je dobré oba vlivy vědomě oddělit: vyjasnit si nejprve, co pro nás znamená svoboda, případně jí zažít, nejlépe ve stavu meditace, skrze zvnitřnění a vnímání své zcela nezávislé spirituální podstaty. Poté si prohlédnout svou finanční situaci, způsob obživy a třeba přehodnotit své potřeby a co všechny jsme ochotni udělat či neudělat pro svou jistotu a stabilitu. Důležité je umět se „vyživit zevnitř“, stát se emocionálně nezávislým a zpracovat si urychleně třeba mnohé situace z dětství, kdy nám byl náš současný vztah k penězům a tedy i tendence zavděčit se, nějakým způsobem naprogramován...

Linie evoluce směřuje již od 5.5 2020 a po celý rok 2021 ze znamení Střelce do Blíženců. Opírajíce se o moudrost a spiritualitu našich předků a starodávných civilizací, směřujeme nyní jako lidstvo “do neznáma”, v roli žáků, studentů, kladoucích si znovu a znovu zásadní otázky. Jsme vedeni k tomu, abychom doslova prozřeli a jasně viděli, jak se věci mají, opustili tudíž staré dogmatické názory a způsoby řízení a ovládání všemožnými ideologiemi a hledali/nalézali cesty k novému, “čistému” způsobu uspořádání lidské společnosti. Svou neblahou činnost ve vyšších pozicích budou muset ukončit či zásadně zredukovat a očistit jak jednotlivci, tak i celé organizace, jak náboženské, politické, vědecké apod.

Dvojakost Blíženců se ovšem projevuje i v polarizaci lidí v podstatě na dvě skupiny. Z nadhledu Střelce však chápeme, že jde o proces vývoje a učení se. Vyjádřit svůj postoj a názor a umět ovšem i případně přiznat, že jsme se mýlili a omluvit se, je jednou z důležitých věcí na cestě sebepoznání. Vždyť člověk je „žákem v čase“, jak je patrno více z ruského slova čelo-věk (čéla v sanskrtu znamená žák, adept a věk je čas).

Do konce roku 2021 by tedy mělo být doslova “jasno” v tom, jak se věci mají, zvláště od 10.3, kdy se vzestupný uzel přesune z mentálního do tzv. kauzálního těla, kde se již budeme dozvídat opravdu konkrétní a přesné informace! Značné napětí může přinést kvadratura uzlů s Neptunem v Rybách 26.1: v těchto dnech budeme moci pozorovat jakési vyvrcholení informačního chaosu, praskání reality nebo spíš jejího starého chápání, starého paradigmatu, ve švech... Značný posun naopak přinese spojení Marsu se vzestupným uzlem v Blížencích v 26.3. Zde již budeme mít více jasno, kudy dále a jak se posunout ve svých životech k něčemu novému, svěžímu jako jedinci i jako lidstvo. Celkově nás takto bude Mars v Blížencích podporovat od 4.3 do 23.4.

Z hlediska tranzitů Marsu je třeba ještě zmínit jeho vstup do znamení Býka 7.1. Po půlročním pobývání v Beranu, kde byl tento bojovník v plné ohnivé síle a umožnil nám projevit naplno vzdor a nesouhlas, protestovat a bojovat za své názory, bude nyní bojovná energie převedena do země, do hmoty. Ve znamení Býka je Mars ve vyhnanství, proto toto období může přinést značné výbuchy, otřesy, turbulence jak v oblasti emocí, tak třeba i peněz a majetku. Zvláště „husté“ mohou být dny kdy je Mars ve spojení s Uranem (20.1) a s Černou lunou (29.1). Prospěje nám, když budeme zaměřovat pozornost do srdce, praktikovat zdravou sebelásku, pobývat v přírodě, vracet se k zdravě nastaveným hodnotám, moudrosti přírodních národů a našich pradávných předků.

Jednoduše řečeno: Rok Saturna 2021 nám pomůže soustředit se na společnou cestu ke svobodě, za prvé na vysvobození a velmi konkrétní vymanění se z nejrůznějších sevření, stažení, bloků a návyků, jimiž vlastně omezujeme sami sebe. Výsledkem může být něco zázračně jiného, nového: nové lidstvo, vyznávající jiné hodnoty, řídící se více kosmickými, než lidskými zákony, lidé žijící v souladu se sebou a tedy i mezi sebou. Sevření a omezení, která pravděpodobně ještě v tomto roce do jisté míry a v různých podobách budeme prožívat jsou tak při správném pochopení vlastně nesmírně užitečná. Umožní nám oddělit zrno od plev, očistit se na všech úrovních, vykrystalizovat a prozřít jako skuteční svobodní jedinci, „Děti květin“, lidé Nového věku…

V tom nám pomáhej Bůh!

Šťastnou cestu nejen tímto rokem vám přeje
Vaše věrná astrologyně
Alita Zaurak

welcome to:
www.alitazaurak.cz   (výklad horoskopu, kurzy, cestování)
pravidelná měsíční astro-poselství „Zprávy z nebe“ můžete ode mě dostávat mailem!


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 196
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 353
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 275
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2046
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 306
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 384
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1657
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 731
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 743
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3035
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 971
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1051
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018675
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515380
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456786
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292793
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282290
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272745
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259252
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250809
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249322
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242775
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240567
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215098
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206509
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188060
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186455
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184248
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176594
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166650
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163276
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161044
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142681
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128131
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124495
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122445
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...