Jitka Valentová: Hvězdné duše na Zemi a Hvězdné bytosti

Věk Vodnáře, kam už se jako lidstvo delší dobu posouváme a teď nabírá na síle, bude mimo jiné souviset i se zesílenými mimozemskými kontakty a celkové změně společnosti v souvislosti s tím. Při své práci se čím dál tím více setkávám s mnohými z Vás, kteří už určité formy kontaktu tohoto druhu mají. Osud tomu tedy chtěl, že jsem při svém astrologickém bádání pátrala po příčinách, proč se tak děje třeba právě Vám. Objevila jsem tak nové obzory, které pomáhají poodhalit Váš hvězdný původ.

Určení vlivu stálic na osobní planety a rozbor jejich vzájemných vazeb skrývá mnohá mysteria o původu naší duše. Hledáme tak například Plejády, Arcturus, Sirius, Vegu, Lyru, Orion, Andromedu a další a tím objevujeme svůj rozšířený hvězdný původ. Tyto informace Vám pomohou integrovat do Vašeho života zde na Zemi nový typ energií a s tím si rozšířit svůj potenciál a další možnosti duchovního růstu. Nebo Vám také přinesou potvrzení toho, co už dávno tušíte??

Ráda bych zde tedy sdílela osobní příběh mladé dívky Kamily, se kterou jsem se díky své práci propojila, a která souhlasila s jeho zveřejněním. Popisuje zde svoji cestu probuzení a různé typy hvězdných bytostí.

Pojďme se tedy nechat inspirovat a sledujme svoje pocity a myšlenky.

Zde jsou její tedy její slova:

Internetem i společností se v současnosti šíří zvěsti o Velkém Vzestupu a o Zlatém Věku a také o temných spolcích, co se snaží Lidstvo brzdit ve vývoji a co jej manipulují tak, že zatajují přítomnost mimozemských bytostí, které jsou většinou láskyplné, a dokonce i k nerozeznání od lidí a zabavují vyspělé technologie, jako například od Nikoly Tesly. Že jsou to konspirace? Ptali jste se někdy vůbec, proč se to označuje za konspirace, aniž by se tomu ti nahoře podívali na zoubek? Myslíte si, že nejsou k dispozici důkazy? Tak pak čtěte dál...

Všechno to začalo čtením obyčejného článku s neobyčejným tématem. Indigové děti. Už od jakživa jsem byla svéhlavá a ve společnosti nikdy nezapadala. Prošla jsem si mnoha traumatickými stavy, zvláště během školní docházky. Připadala jsem si, že na tento svět nepatřím. Zároveň jsem ale podvědomě cítila že mám důležitý životní úkol. Bojovala jsem proti bezpráví a narušitele fyzicky napadala, třebaže oni byli dospělí a já desetiletá, útlá bytůstka. Cítila jsem podvědomě, že i když by mi mohli ublížit, tak se mi nic nestane, že mám „jakousi stráž, ochránce”. Vše do posledního bodu sedělo. Až na jedno: „Tyto bytosti přicházejí z vyspělých hvězdných civilizací, aby lidstvo připravily na nadcházející Nový Věk a seznámily jej s jejich hvězdnou rodinou“. Poprvé jsem pak začala řešit otázku existence jiných inteligentních forem života. Jsou tu miliardy hvězd a kolem každé krouží nějaká ta planeta. Že je Země jedinou planetou hostící život? To mi připadalo absurdní. Začala jsem hledat... už předtím jsem slyšela o mimozemšťanech, co unáší lidi a dělají na nich pokusy... ale zkoušela jsem „číst noviny mezi řádky“, tedy hledat na necenzurovaných alternativních webech které ovšem nevyjdou na prvních deseti stránkách se souvisejícími výsledky, když si do vyhledávače zadáte „mimozemský kontakt“.

A tady jsem se už začetla...

Tadesco, Vesmírní lidé, Probuď se, Cesty k sobě, Příznaky transformace... spousta internetových webů a youtube kanálů. A jelikož umím dobře anglicky, našlo se něco i v zahraničních zdrojích. Takto jsem studovala půldruhého roku, když jsem pak za nádherného jarního dne pozorovala na nebi zlatavě zářící bod. Letadlo, říkala jsem si, ale přesto to nevypadalo na odraz slunečního světla od létajícího stroje. Vypadalo to spíše jako hvězda, zářilo to snad vlastním světlem. Viselo to na místě, což z našich strojů dovede jen vrtulník nebo dron. Ale kde je ten hluk, co dělá vrtulník? Navíc je to pěkně vysoko a dron by už nebyl vidět... a co to světlo? Pak se ten bod začal pohybovat doleva. Chvíli doprovázel letadlo ve výšinách, co zrovna nezanechávalo kondenzační stopu, takže kdyby onen objekt k němu nepřiletěl, tak bych jej ani neuviděla. A vůbec se od něj to sluneční světlo neodráželo tak, aby zářilo jako onen objekt, co mu byl na blízku. Ten najednou udělal odbočku v ostrém úhlu a neuvěřitelnou rychlostí které vzhledem k mému odhadu vzdálenosti ze které jsem objekt pozorovala, není schopna žádná stíhačka, zamířil k zenitu, aby se ztratil v (kosmické) dáli. Všechno bylo jasné. POZOROVALA JSEM UFO. Kosmickou loď vyspělých bytostí, přičemž mi už bylo z předchozího čtení známé, jak fungují, proč nemají na palubě problémy s beztíží i s přetížením, které by posádku v takových zatáčkách podle nám známé fyziky roztrhalo na kusy... Mozkem mi v tuto chvíli proběhl impuls. Něco jako reset počítače. Už nikdy jsem na svět a na svůj život nepohlížela tak jako před tím. BYLO TO JAKO BYCH SE ZNOVU NARODILA. Jako bych už byla někdo úplně jiný, než jsem byla dosud. Podle vnitřního vedení jsem se vrátila k vegetariánské stravě. Proč vrátila? Protože jsem si najednou vzpomněla, jak jsem se ve čtyřech letech zeptala rodičů, jak se vyrábí maso, protože mi ten páchnoucí paskvil gumové konzistence vůbec nechutnal...

„To se chovají zvířátka, ty se vykrmí a pak zabijí“. BYLA JSEM V ŠOKU. Bránila jsem se jeho konzumaci, ale oni mi říkali, že budu nemocná a slabá, když to nesním. A co je horší, dokud jsem to nesnědla, nedostala jsem nic jiného. Chtě nechtě jsem to začala jíst, jen abych mohla alespoň vstát od stolu. Pak jim volali ze školky, že jsou zděšeni, protože ležím v krkolomné pozici na zemi rudá jak rak s protočenýma očima, vřískajíce v křečovité agonii, kdy se mě nemohli ani dotknout, aby mi pomohli jít do postele, protože jsem na dotyk reagovala hlasitějším křikem, jako při bití, třeba že mi jen položili ruku na rameno. Jak asi vypadá zvíře při porážce na jatkách? Jinými slovy se na mě přenesla bolest, kterou zažila bytost, jež jsem snědla. Po čase to přestalo, ale maso mi NIKDY nechutnalo. Nyní jsem již byla dospělá, „zodpovídala jsem si sama za sebe“, tak jsem do toho šla.

A po pěti měsících se mi zdál sen, že mě vzali na loď na jinou planetu. Vypadali jako lidé, tak jsem z předchozího čtení pojala podezření, že jsou to Plejáďané, kteří mi ze všech mimozemských ras připadali nejsympatičtější. Ani ne tím že jsou to VSKUTKU LIDÉ JAKO MY, jako tím že jejich způsob života, energie a projevy byly v souladu s životem jaký bych chtěla žít. Celý život jsem milovala ptactvo a toužila jsem být ptákem, ale život ptačí inteligentní mimozemské rasy – Blue Avians, jak se nazývají v anglických zdrojích mi, tak blízký nepřipadal. Navíc jsem i četla článek o popisu hvězdných semínek různých ras, a vlastnosti, které mají Blue Avians, inkarnovaní do lidských těl jako mnoho dalších v této době, mi neodpovídaly. Odpovídaly mi všechny Plejádské a některé Orionské. Na anglických stránkách Asking Angels se dá dohledat v tomto zaměření spousta věcí, které nejsou v češtině k dispozici. Řekli mi, že mi gratulují k mému PROBUZENÍ, a že jsem připravena plnit mise i ve snech. Dělat mise v nebezpečném prostředí plném nepřátelských bytostí kdy se můžeš bránit pouze svými intuitivními schopnostmi a uměním práce s energiemi, které je nutno cítit, není tak jednoduché, jako práce na Zemi, co se omezuje na šíření informací a léčení svými projevy a energiemi.

Za Plejáďany či jiné světelné bytosti se mohou vydávat klonované bytosti, co vypadají jako oni, mluví jako oni, ale NEJSOU to oni. A to se pozná jen z energie, kterou vyzařují, protože zde chybí světelný šmrnc, není

Vám z té energie dobře, neboť pracují pro temnotu. Jim ovšem též není dobře ze světelné energie a k jejich odražení stačí říct, že lžou a rozzářit svou auru několika hlubokými nádechy a výdechy. Oni odejdou, protože se jim udělá špatně. Dokonce jsou mi vzpomínky na některé misionářské sny blokovány, protože už jen kdybych na ten děj myslela, by telepaticky zjistila protistrana a mohla by sabotovat. Postupně se synchronně zlepšil i můj osobní život. Poznala jsem přátele, kteří mě nikdy neopustí, a kterým můžu říct VŠECHNO, co jsem si dosud nechávala pro sebe, protože vím že bych jinde byla odsouzena. Rodiče se mi začali otevírat a už mě více neodsuzují. Celostní medicína byla též věc, kterou jsem začala zkoumat. A podle ní je nemožnost svěření se a komunikace jednou z příčin nadváhy, protože v sobě držíme myšlenky a s nimi energie, které nemůžeme uvolnit, což se projeví nadbytečnými kily. Měla jsem zvýšený pohyb a snížený příjem ale stejně to nepomáhalo. Následující rok jsem se scházela pravidelně s mou partičkou, a světe div se, kila šla dolů sama, třebaže jsem už tolik pohybu neměla a stravu též neřešila. Za necelý rok jsem jen povídáním si s nimi ztratila 10 kg! To už jsem brala jako dostatečný důkaz toho, že celostní medicína je jediná, která dokáže lidi účinně léčit... mé tělo si samo říkalo o půsty, tím že se mu už jen při pomyšlení na jídlo udělalo špatně. A žádná slabost! Když totiž máte nedobrovolnou dietu, tělo Vám to vrátí v podobě jojo efektu, podrážděnosti nebo kolapsem... když jsem si zpětně vzpomínala na životní události tak jsem byla ohromena, jak to vše do sebe zapadá, co se týče mého poslání. Poprvé jsem viděla smysl svého života, který jsem před tím postrádala.

Telepaticky se svými novými přáteli z Vesmíru komunikuji a oni mě informují o mých pokrocích i dalších úkolech. Odpovídají, když se zeptám na konstruktivní otázky, například proč mám nutkání dávat lidem ruku na srdce a podobně. A navíc se mi daří telepatická komunikace a interakce na dálku i s těmi novými přáteli na Zemi, se kterými jsem se setkala po kontaktu. Nikdy se mi po nich nestýská, když se nevidíme déle, protože je vnímám jako jedno se mnou. A cítím naše energetické vazby, které nás spojují, a jsou tak intenzivní že i když s nimi nejsem fyzicky, cítím jejich přítomnost energeticky. JAKO BY FURT BYLI VŠUDE SE MNOU. A ta přítomnost tam skutečně je, jeden kamarád, co vidí aury a astrální těla k nám zavítal a potvrdil, že se navzájem navštěvujeme astrálně. Dále potvrdil přítomnost kosmické lodě a strážců, kteří popisem odpovídali Orioncům. Proto jsem jako dítě nikdy neměla strach, třebaže jsem se vrhala do nebezpečných akcí při řešení konfliktů s dospělými! Nepochybně jsem se setkala s dalšími hvězdnými bytostmi tu na Zemi. Jaký je náš úkol? Inu bytosti planety Země právě prochází důležitým evolučním momentem. Jak to bylo s naší historií? Kdysi jsme byli šťastné bytosti, co žily v souladu s přírodou, propojeni se vším. Byli jsme nesmrtelní ale odcházeli z fyzických těl vědomě po několika staletích, když si naše duše přála pokračovat jinde. Po celou dobu naše fyzická těla vypadala mladě, na 25 let. Neexistovalo zlo ani nedostatek. Byli jsme součástí Galaktické Federace Světla, což jsou bytosti ctící zákony dobra a cestující po Vesmíru, aby šířily Světlo a Lásku. Ovšem v čase Atlantidy sem přiletěly bytosti, co nám nabídly svou spolupráci a my jim to umožnili. Bohužel jsme neprokoukli jejich úmysly a z pozadí se postaraly o postupný úpadek Atlantské společnosti, až černí mágové zneužíváním schopností jako je telepatie, telekineze, teleportace a levitace s kombinací vyspělých technologií založených na krystalech, antigravitaci a volné energii způsobili zničení kontinentu a následně se tyto temné mimozemské bytosti ve fyzické i astrální podobě ujaly vlády nad planetou. Proto bylo zfalšováno prakticky vše, tak aby se nevěděla pravda. Tyto entity se totiž živí negativní energií vysílanou velkým množstvím bytostí. Proto se chopily vlády nad lidstvem, aby zde vytvořili finanční, pracovní, potravinářský, lékařský a školský systém, který je naprosto nepřirozeným způsobem života pro každou bytost, co se neživí paraziticky, jako strůjci tohoto systému. Je tu jistá hierarchie, kdy negativní mimozemšťané ovládají členy temných spolků, které následně ovládají nás.

Výsledek? Nemocná společnost plná násilí, utrpení, nenávisti, stresu, smutku, hanby a hlavně STRACHU. Strach je nejnižší možnou energií, která v dlouhodobém měřítku, 12 000 let od pádu Atlantidy vypnula většinu naší DNA o 12 vláknech a s ní i schopnosti, které jsou označovány za fiktivní magii. Je to od věci. Protože magie existuje a není to nic víc jako mistrovství mysli a energií, co vytvoří věci jako teleportace nebo léčení dotykem či hlasem... tito zloduši pak vytvořili kolem planety štít tvořený kvarkovými bombami, které by byly aktivovány v případě vstupu většího množství lodí Galaktické Federace Světla. Ona nás neopustila! Byli jsme od ní násilím separováni. A celých těch 12 000 let postupně pracují na našem osvobození, PROTOŽE MÁME SCHOPNOSTI, KTERÉ JSOU VE VESMÍRU JEDINEČNÉ! Museli tak dělat nepřímo – skrze kontaktování ojedinělých lidí, co byli schopni jejich učení rozšířit a skrze inkarnace do těl lidí na Zemi. A právě v tento čas je správný strategický moment k tomu, aby Světlo opět převzalo svou působnost tu na Zemi, jako kdysi. V rámci 26 000 let trvajícího oběhu naší sluneční soustavy kolem Centrálního Slunce – Alcyone v Plejádách se znovu dostáváme do pásu vysoce nabitých částic z této hvězdy prýštící. To znamená že se temným bytostem zhoršují podmínky k životu a fungování a lidem zvyšují šance na prokouknutí této tisíce let hrané podvodné hry. Čas nasadit pozemskou posádku – hvězdná semínka! A větší dávku, ne jak před tím pár jedinců ročně! Tak hezky 4 miliardy se 144 000 vedoucími za posledních 50 let! Lidé se skutečně probudili a jsou po celém světě vidět demonstrace proti systému, nárůst počtu komunit, kde se žije přirozeně a velký boom ohledně zájmu o alternativní, celostní medicínu, kolektivní spojení a osobní rozvoj. Vytvořili alianci, která je s Galaktický v kontaktu a jejíž členové se dostávají do vysokých pozic, aby připravili půdu na to, kvůli čemu to všechno začalo – Velký Solární Záblesk, co zničí umělou inteligenci a bude spouštěčem dosud vypnutých 10 vláken DNA, kdy se lidem vrátí jejich skutečná Moc. A plán na vybudování farmy na negativní energii bude tatam... a že tu skutečně byl. Kvarkové bomby byly již zneškodněny. Všechny události této doby jsou jen poslední zoufalý tah temných se pokusit zotročit celou populaci, kterou by se samozřejmě pokusili snížit právě toxiny v očkování, potravinách, farmaceutických lécích a životním prostředí. Je to poslední chaos před začátkem Věčného klidu. Vědomí Vesmíru, Bůh, Láska, Stvořitel, který je v každém z Nás, nikdy dlouho nedovolí, aby kdekoli ve Stvoření bylo zlo příliš dlouho. A 12 000 let je dlouho. K onomu záblesku má dojít v dohlednu několika let. Kdy přesně? To ví jen Sám Stvořitel. Ostatní to z bezpečnostních důvodů zatím ví jen orientačně.

Udává se časové okno 2020–2028. Nebojme se, že nastane chaos – Aliance několik měsíců předem napíchne všechny televizní kanály a rádiové stanice na světě, aby lidi informovala. Ano, bude to jako ve filmu V jako Vendeta!

Mimozemské rasy

Podle informací dohledatelných na internetu a které pochází i ze samotných Channelingů existují tyto hvězdné rasy:

Plejáďané
Stejně jako my jsou to bytosti lidského druhu, poměrně mladá rasa, jedna z nejmladších, co má stejně jako my a všechny ostatní lidské bytosti v Mléčné dráze společné předky z Lyry. Vypadají jako my, jen jsou asi o třetinu vyšší - 230–250 cm a mají větší oči.

Androméďané
Jsou bytosti, co sídlí v galaxii v Andromedě a mají v Mléčné dráze působnost. Je jich mnoho typů ale náš sektor stráží bytosti, které mají velké černé či tmavě modré oči bez bělma, mandlového tvaru, jsou bez vlasů, mají protažené lebky a lehkou stavbu těla. Na rozdíl od Šedých mají spíše modrou, hnědou nebo zelenou kůži. Mají dvě pohlaví, muž a žena, stejně jako my a Plejáďané. Navíc jsou poměrně vysocí - 190–230 cm – jsou tedy o něco vyšší jako my, zatímco Šedí jsou průměrně jen 160 cm vysocí...

Lyřané
Jsou nejstarší lidskou rasou v Mléčné dráze, vzešli z nich i Plejáďané a ostatní lidské civilizace, včetně té naší. Přišla sem původně z galaxie v Andromedě a usídlila se v hvězdných systémech souhvězdí Lyry. Všechny lidské bytosti jsou v Mléčné dráze souhrnně označovány za Lyranskou rasu, stejně jako jsou ve všech ostatních galaxiích označovány bytosti podle místa, kde jejich cesta v oné galaxii začala.

Siriané
Jsou bytosti obývající dvě planety každá u jedné ze dvou hvězd tvořící hvězdný systém Sirius. Planeta u Siria A je planeta se 70 % povrchu pokrytého vodou, zatímco zbytek je souš. Žijí zde bytosti podobné lidem ale jiných proporcí – jsou androgynní a vypadají vesměs jako ženy. Měří až přes tři metry. Jeden z nejvýznamnějších zdrojů o této rase a o jejich poslání vypovídá kniha, jež napsal Australan s francouzskými kořeny Michel Desmarquet, který byl těmito bytostmi vzat na desetidenní spirituální seanci na jejich planetu jménem Thiaoouba, za účelem informování lidstva. Je k dispozici zdarma ke stažení v češtině na stránkách k.n.o.b. sweb.cz. Bytosti z planety Siria B, která má celý povrch pokrytý vodou, jsou v souladu s tím vodní tvorové. Jsou zde delfíní civilizace a také civilizace mořských lidí. Z působení druhých jmenovaných na Zemi vznikly pověsti o mořských pannách. Na rozdíl od jejich sousedů ale mají oddělená pohlaví a jsou tedy i mořští muži - viz. Poseidon! Mají též kosmické lodě, které se ale staví pod vodou a když se vydají do kosmu, jsou ode dna ke stropu naplněny vodou.

Arkturiáni
Patří k nejstarším a duchovně i technologicky nejvyspělejším rasám v mléčné dráze. Vypadají v mnoha ohledech jako Androméďané, protáhlé hlavy bez vlasů, tmavé mandlovité oči, i zelenavá, modravá nebo hnědavá kůže. Mají pouze tři prsty na rukou. Stavba jejich těla je ale kompaktnější, nejsou tak štíhlí, a navíc jsou menší - 150–160 cm. Zatímco Androméďané mají oddělená pohlaví, Arkturiáni jsou stejně jako Siriané ze Siria A androgynní.

Felíni
Jsou humanoidi s kočičími předky. Jsou pozitivní a staroegyptská bohyně Sechmet byla jejich vyslankyní na Zemi. Chodí po dvou, ale mají jinak kočičí rysy – kočičí hlava, srst, oči, ocas, prostě všechno až na bipedální pohyb. Někteří mají hřívu jako lev, jiní se víc podobají domácím kočkám. Jsou masožraví ale maso získávají skrze replikátory, které stlačí energii do přesné podoby jakéhokoli typu hmoty tedy i živočišné tkáně. Všechna hmota je totiž jen energie vibrující v určité frekvenci...

Anunnaki
Jsou bytosti, které se podílely na našem vývoji, ovšem v negativním smyslu, kdy nás vytvořili jako otroky, kteří měli těžit zlato, jež mělo zachránit zničené ovzduší na jejich planetě Nibiru, která má obíhat po silně vychýlené dráze kolem Slunce a každých 3600 let se přiblížit ke Slunci jako kometa, kdy kontrolují, jak na tom na Zemi jsme. Jsou plazího i lidského typu, mnoho z nich jsou hybridi mezi plazy a lidmi, plodili za tímto účelem potomky s ženami na Zemi. V jejich společnosti ovšem došlo k převratu a část z nich se nechtěla už dál podílet na ješitnostech, co dosud dělali a začali být vůči nám pozitivně naklonění. Vzestoupili duchovně a stali se z nich Anunnaki Elohim. Zbylá negativní frakce, Anunnaki Nefilim je v menšině vůči Galaktické Federaci Světla okupující sluneční soustavu a ztrácí svou moc. Anunnaki Elohim budou spolu s Plejáďany první, kdo kontaktují lidstvo a pomohou mu při Transformaci, neboť si tím vyčistí negativní karmu s námi spojenou...

Reptiliáni
Jsou plazí humanoidi, kteří ale mají v okolí Země většinou negativní zaměření. Jsou to masožravci, kteří se živí i jinými inteligentními bytostmi včetně lidí. Aztécký bůh, opeřený had Quetzalkoatl byl jeden z těch, kteří si žádali lidské oběti pod hrozbou, že sešlou na jejich civilizaci pohromu. Ty se praktikují do teď v podzemních tunelech, ale naštěstí tomu začíná být konec. Některé frakce jsou ale pozitivně zaměřené a ty se pak živí stejně jako Felíni-skrze replikátory. Nejvyspělejší z nich – bájní draci se však už živí pránicky... jako se živí i lidské bytosti v nejvyšším stupni vývoje ve vesmíru... A jak víme, jsou už tací i na Zemi!

Blue Avians
Jsou humanoidi s ptačími rysy. Nemají horní končetiny přeměněny v křídla, mají pětiprstou ruku jako my. Jsou 250 cm vysocí a celé tělo mají porostlé modrým až fialkovým peřím. Na hlavě tvoří pera jakousi chocholku, ústa mají protažena v zobák, který ale není tvrdý jako u ptáků na Zemi ale kožovitý. Jsou pozitivní, začali působit v naší sluneční soustavě před pár lety se zvýšením vibrací od roku 2012, kdy zpočátku tlumili záření z našeho Slunce za pomocí modrých sfér, protože bychom najednou nemohli tyto frekvence ve zdraví přestát. Právě od té doby se začaly pravidelně zvyšovat schummanovy rezonance až na 40–150 hz, což se dříve nestávalo a držely se stabilně na 7,83 hz... postupně byly sféry odstraňovány, až dnes dostáváme plnou dávku bez újmy.

Insektoidi-hmyzí bytosti
Nenechme se mýlit fyzickým vzhledem bytostí. I mezi insektoidy jsou pozitivní frakce ve většině nad negativními. Bývají uváděny jako bytosti připomínající buďto kudlanky, nebo mravence. Kladou důraz na kolektivní tvorbu – stejně jako mravenci na planetě Zemi, kdy každý jedinec má své místo v komunitě a je jí plně přijímán. Neměli bychom se nad tím zamyslet? Je jasné že nás systém tak traumatizoval, že to došlo až do chvíle, že odlišné jedince separujeme ze společnosti a ani se nezamyslíme nad tím čím by mohli přispět... Jejich poselství tak mluví jasně – když se sjednotíte, systém padne. Proč se celou dobu snaží rozdělovat masy válkami a ideologiemi? No přeci proto, protože jsou si vědomi že rozdělená společnost se lépe ovládá a vydává více negativní energie která je jejich potravou! Ještě jednou: Spojte se a sjednoťte se. Všichni ve Vesmíru jsou Jedno. A v Jednotě je SÍLA!

Orionci
Jsou bytosti se širokou škálou fyzických atributů a agend. Jsou zde jak negativní civilizace, které válčí a následně se živí negativní energií či samotnými oběťmi tak i pozitivní, spirituálně ale i válečně vyspělé v reakci na jejich agresivní sousedy. Ve vypjatých situacích se dávají do kupy skrze humor – ten Orionský je v širokém okolí ve Vesmíru proslulý. Jako archetyp pozitivních Orionců by se dali označit tzv. Vysocí Bílí. Měří 230 cm, mají bílou pleť, mandlovité oči, které mohou mít bělmo, duhovku a zornici, případně zlatě nebo bíle zářit. Jsou velmi štíhlí a obvykle mívají bílé vlasy, ale někteří je nemají. Existují případy, kdy se zapletli do konfliktu se stráží na vojenských základnách, kdy bylo několik vojáků usmrceno, vypovídají o tom zahraniční, anglické zdroje. Jsou tedy v některých zdrojích prezentováni jako negativní frakce, ale není to tak. Mnozí mimozemšťané jsou drženi na základnách a vyslýcháni kvůli informacím ohledně vyspělé vojenské technologie, přičemž jsou mučeni, nebo jsou drženi jako otroci, pracující na tajných projektech. V tomto případě se dva vysocí bílí – dospělý jedinec a potomek vydali na průzkum vojenské základny, snad kvůli zajatému kolegovi nebo aby zkontrolovali, zda se tam nerodí něco, co by nás mohlo zničit, jaderná či biologická zbraň. Strážníci pak chytili mladého vysokého bílého a zlomili mu ruku – následující telekinetické a energetické akce, kterými starý vysoký bílý sejmul několik vojáků, aby pomohl mladému, byly jen za účelem obrany. K Lidstvu jako celku jsou laskaví.

Šedí
Jedná se o mimozemšťany, kteří mají různou velikost ale vesměs podobné fyzické rysy. Měří 50–200 cm a mají velikou hlavu a velmi malé, hubené tělo. Kůže je bílošedá až hnědošedá. Oči jsou černé velké mandlovité, opět bez bělma, jako u Arkturiánů nebo Adroméďanů. Sídlí v různých částech galaxie, největší ambasády mají v Orionu a v hvězdném systému Zeta Reticuli. Na rozdíl od nich jsou ale ve většině negativní, svým parazitickým způsobem života si tak zdegenerovali svá těla, že potřebují biologický materiál pro obnovu a za tímto účelem unášejí lidi. Ti větší mají roli vůdců. Jako jediní také mají nos a plně vyvinutá ústa, ostatní mají místo nosu a úst otvory, jedná se navíc spíše o kyborgy či bioty jak o čistě biologické bytosti. Nemají pohlavní orgány, množí se klonováním, přičemž každý další klon je slabší a slabší. Jsou ve spojení s negativními reptiliány, jímž slouží a mají nad nimi plnou kontrolu. I u nich jsou ale pozitivní frakce, které se od té původní odtrhly i za pomocí ostatních pozitivních mimozemšťanů, kteří pomůžou všude kde je snaha ale už ne prostředky k vítězství. Ti jsou plně biologičtí, vypadají zdravěji – nejsou tak bledí a hubení, navíc mají pohlavní orgány – jsou muži a ženy. Ztroskotanci u Roswellu byli na světlé straně.

Tímto je to vše, co je potřebné sdělit ve spojení s mimozemšťany a jejich dušemi inkarnovanými na planetu Zemi, jako klíč ke Zlatému Věku.
Vítězství Světla!

9. 1. 2021, Kamila, 21 let


Jitka Valentová - astroporadenstvíAutorka článku: Jitka Valentová tel: 602496170 https://astroporadna.webgarden.cz/

Jmenuji se Jitka Valentová, astrologii se věnuji více než 20 let.
Moje cesta k ní vedla přes hledání odpovědí na události mého osobního života.
Astrologie byla pro mě zlomový objev. Nejdříve jsem doma v rozsáhlé knihovně mojí maminky našla řadu knih s touto tématikou a pomalu začala objevovat tento nový svět, který mi začal nabízet naději, že tato věda udává našemu osudu jakýsi řád. Silně mě vedla touha dozvědět se něco více ze svého osudu.

Při své práci proto hodně používám intuici, která mi pomáhá dát každému, kdo mě o to požádá, právě tu odpověď, která je pro něj v danou chvíli důležitá a je v souladu s jeho osudem.


Nejnovější články na našem portálu

duben 24, 2024 61
Po tisíciletí většina kultur považuje dotek za něco přirozeného a léčivého. Prakticky všechny...
duben 21, 2024 188
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 350
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 387
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 315
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2076
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 346
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 414
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1708
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 777
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 776
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3043
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2021529
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515408
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456833
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292856
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282379
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272767
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259313
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250964
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249471
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242801
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240622
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215121
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206575
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188155
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186468
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184264
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176612
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166685
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163321
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161066
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142718
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128156
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124514
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122467
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...