Jak na klíšťata homeopaticky?

Kdo z Vás hledá alternativní řešení prevence před nákazou od klíšťat, je tu homeopatická možnost. Lék LEDUM PALUSTRE je lék, který působí antisepticky (proti otravě krve).

  • Můžete ho použít preventivně hned, jak začne „sezóna klíšťat“ jednou denně jednu dávku tohoto léku v potenci (síle léku) CH 9.
  • Pokud Vám nevyhovuje každodenní podávání, máte možnost dávat jednu dávku potence CH 30 jednou týdně. 
  • Můžete také počkat, až začnete chodit do lesa nebo celkově více ven a využít jednu z výše uvedených možností.
  • Lék Vás neochrání před tím, aby na Vás lezlo klíště, ale před nakažením.
  • Nebo můžete použít tento lék až ve chvíli, kdy uvidíte na někom ze svých blízkých přisáté klíště. V tom případě použijte potenci CH 30 jednu dávku jednou denně po dobu 21 dní.
  • Pokud jste již v minulosti prodělali boreliózu nebo klíšťovou encefalitidu nebo se to Vašim blízkých někdy přihodí, velmi doporučuji hloubkovou homeopatickou léčbu, aby se odstranila psychická příčina této nemoci.

Autorka článku: Alžběta Matiášová http://www.domacihomeopatie.cz

Alžběta Matiášová Homeopatie očkování Každý z nás se dříve nebo později začne zajímat, proč tu vlastně je, jaký má smysl jeho život, jaké je jeho poslání? Já jsem se také tak ptala. Teď už to vím. Mým posláním je ukazovat lidem cestu, ukazovat naději, světlo, dát jim návod, jak po té cestě jít za tím světlem.

Už na základní škole jsem vypozorovala, že umím učit lidi. Uměla jsem totiž vysvětlit jasně a srozumitelně spolužákům a dětem z jiných tříd učivo tak, že to pochopili. Také jsem cítila, že umím naslouchat lidem, umím je podpořit, povzbudit a poradit. A nejen to, umím je nadchnout pro myšlenku, které sama věřím.

Moc ráda se učím nové věci, dříve jsem navštěvovala různé školy, teď chodím na kurzy a semináře a čtu knihy. Co se naučím, předávám dál…A tak se to se mnou táhne vlastně celý život. Proto jsem tady, proto jste tu Vy, abych Vám ukázala cestu.