Veronika Barkoci: Laryngitida - psychosomatické a emoční příčiny

EMOCE

Vaše pravda je potlačována ovlivňujícími lidmi. Obáváte se souzení a kritiky druhých, pokud vyjádříte, co opravdu potřebujete říci. To, co chcete říci se stalo naléhavé, ale nikdo vás neposlouchá nebo vám nevěnuje pozornost.

Váš hlas a pravda se obrazně stala potlačována po dostatečně dlouhou dobu. Můžete si schopnost sebevyjádření asociovat s traumatem, jako je trest od dominantní a kontrolující osoby.

Přitahujete si lidi, kteří na vás projektují stejné kvality kontroly a dominance, jako tomu bylo v minulosti v případě ovlivňujících lidí. To vás přimělo se obávat promluvit, ačkoli jste hluboce rozzlobeni za to, že jste potichu.

Vaše pravda mohla být v minulosti zmanipulována; vyvolala pocit zrady, překroucení, hořkosti nebo hněvu. Cítíte se poníženi a nevyslyšeni. Váš způsob sebevyjádření mohl být zpochybňován ostatními. Toto vytvořilo nedostatek sebejistoty v komunikačním ohledu.

 

KLÍČOVÉ BODY:

• Kdo potlačil a kontroloval vaši pravdu nebo schopnost jasně komunikovat? Jak jste se při tom cítili? Prozkoumejte asociace, které jste si vytvořili k sebevyjadřování. "Pokud se vyjádřím, následuje......... ." Mohli jste právě vyvolávat určitou reakci u ovlivňujících lidí.

• Kdo znehodnotil a zpochybnil vaši schopnost sebevyjádření? Jak jste se při tom cítili?

• Litujete něčeho, co jste nedávno řekli? Prozkoumejte stud a vinu.

• Litujete, že jste nedávno neřekli, co jste potřebovali? Prozkoumejte, jak jste se cítili při nevyjádření svých emocí.

• Byla vaše matka schopna sama sebe vyjadřovat v období těhotenství? Cítila se potlačena? Pokud ano, jak vás to ovlivnilo? Prozkoumejte rozdíl mezi strachem, který měla vaše matka v souvislosti vyjádřit své pocity a vašim vlastním strachem.

 

04.11.2019


Zdroj: Evette Rose - Metafyzická anatomie
 
Překlad: VERONIKA BARKOCI
  
KÓDY VAŠÍ DUŠE

Emoční Koučink – práce s podvědomím, emocemi, vnitřním dítětem, rodovými vzorci, fragmentací.
Konzultant Metafyzické Anatomie – MAT Level 1
Čtení z Akášických záznamů
 


Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.


Veronika Barkoci terapie akaša kody dušeVERONIKA BARKOCI "Jsem průvodcem transformací pro všechny, kdo touží po vnitřní rovnováze, klidu, harmonii, emoční stabilitě."

Při sezeních svojí energií pro klienty vytvářím bezpečné prostředí, prostor, energii možné změny, pole, kdy je vedu a doprovázím do jejich vnitřního světa, do podvědomí, kde mohou pro sebe nacházet veškeré své odpovědi, věřit tak svému vedení a svojí intuici, mohou vnímat svoji vlastní identitu, osobní hranice a hodnotu, své napojení na Zdroj.

https://www.kodyvasiduse.cz/o-mne/