Veronika Barkoci: ASTMA - PSYCHOSOMATICKÉ A EMOČNÍ PŘÍČINY

EMOCE

Dospělý trpí přílišným stresem a zodpovědností. Je nyní důležité převzít kontrolu nad svým životem. Můžete mít potíže zvládat stresové situace a můžete z toho být snadno zahlceni. Byli jste často nuceni cítit se nekompetentní, když jste se snažili dělat věci po svém.

Cítíte se příliš připoutáni k někomu (často k partnerovi) a můžete cítit jeho smutek, stres, zlost nebo napětí. Je to pro vás přetěžující zkušenost, protože nemusíte rozpoznat, že vyjadřujete stres nebo strachy někoho jiného. Cítíte stažení na plících, když se rodič zlobí nebo je naštvaný?

Vaše matka mohla trpět úzkostmi, zatímco byla s vámi těhotná. Pokud se vám určité trauma, které se jí stalo také aktivuje později ve vašem životě, může to spustit stejnou úzkost, jakou prožívala ona.  

Možná jste cítili přehnanou starostlivost nebo jste se cítili zavaleni kontrolujícím nebo ohrožujícím typem lásky od rodiče nebo pečující osoby. Vaše matka vás přehnaně chránila právě proto, že váš otec mohl být na vás zbytečně tvrdý. Ten, kdo o vás pečoval mohl cítit stres z vašeho pláče během raného dětství. Mohli jste si vytvořit asociaci, že pláč rozčiluje lidi. Naučili jste se, že pláč často vyvolává hněv a přináší potrestání od rodiče se vznětlivou povahou.

Někdy existuje u Astma skrytý přínos. Může vám pomoci utíkat od konfrontací, problémových výzev a hádek s ostatními vždy, když se necítíte dostatečně sebevědomí promluvit. Astmatický záchvat vás může dostat pryč z určitých nepříjemných situací. Můžou zde také hrát roli parazité, což by nemělo být vyloučeno bez řádných lékařských testů.

Je zde i možnost, že váš předek mohl trpět rozedmou plic. A tyto symptomy se ve vás mohly spustit. Mohli jste zažít stejný emoční stres, jako váš předek, avšak v důsledku odlišných faktorů v prostředí, se tento stav vyvinul do Astmatu.

KLÍČOVÉ BODY:

- Pokud jste dospělý a trpíte Astmatem, kdy to začalo? Kdo nebo co vás v tu dobu naštvalo? Vždy je tady možnost, že jste si vytvořili tak silné spojení se stresem a tlakem někoho druhého. Můžete cítit stres a emoce jako smutek, iritaci a hněv druhé osoby.
 
- Dokončete vedené emocionální léčení s průvodcem kodyvasiduse.cz
 
- Cítíte emoce někoho druhého, což může být zahlcující, protože to nemusí být něco, s čím se ztotožňujete ve svém životě. Toto vytváří konflikt. Cítíte se zahlceni. Prozkoumejte selhání osobních hranic a jakou výhodu vám přináší cítit emoce druhých lidí.
 
- Co vám způsobuje pocit zahlcení ve vašem životě? Čeho už v životě máte dost?
 
- Jakou v životě potlačujete potřebu? Cítíte se schopni ji kontrolovat nebo změnit? Prozkoumejte další možnosti.
 
- Cítíte, že vše musíte udělat sami. Pokud ano, tak proč? Kdo vás přiměl se takto cítit?
 
- Nejste ochotni dovolit druhým vás podporovat. Pokud je tomu tak, proč? Odpověď často může být, že byste se cítili zavázáni člověku, který vám poskytl podporu. Podpora a láska jsou podmíněné.
 
- Často u druhých hledáte potvrzení a uznání. Odkud toto pramení? Jak se v tom cítíte, když nejste pochváleni nebo uznáni. Prozkoumejte další možnosti.
 
- Lidé, kteří jsou pro vás důležití přehlíží vaše dovednosti. Cítíte se neviditelní. Prozkoumejte fáze oplodnění a uhnízdění vajíčka v děloze, a také fázi po narození.
 
- Cítíte se požíráni zodpovědností, jako kdybyste byli zodpovědní za každého. Tohle se děje díky slabým osobním hranicím a potřebou být přijatý. Prozkoumejte osobní hranice během fází vývoje.
 
- POZITIVNÍ AFIRMACE: „Dávám si nyní svolení nechat odejít veškerá stará zranění a zklamání, dovoluji si být a cítit se svobodně. Právě teď dělám vědomé rozhodnutí. „

- Trauma spojené se starým smutkem, lítostí a starým zraněním předků / ztráta. Prozkoumejte fázi oplodnění.
 
- Trauma spojené s pocitem vyčerpání. Prozkoumejte fáze vývoje, jako když spermie vnikne do vajíčka, fázi oplodnění a uhnízdění vajíčka v děloze, a také po porodu. Prozkoumejte problémy během vývoje plodu spojenými s nedostatečnou výživou.
 
- Vždy prozkoumejte porodní trauma a porod.
 
- Vždy je dobré si udělat celostní detoxikaci. Nahromaděné toxiny v plících spolu s intenzivními emocemi mohly také způsobit astma, a trauma, jako vztek, pocit dušení, slabé osobní hranice, pocity ohrožení některým z členů rodiny, často dominantním rodičem.
 
- Cítíte se zdrženliví a přehnaně starostliví. Jak se v tom cítíte? Často se cítíte oslabeni, ne dostatečně silní zvládat normální každodenní problémy. Pocity přehnané starostlivosti nebo úplného opuštění potlačily vaši schopnost cítit se v bezpečí. Máte pocit neustálého ohrožení a nechcete být zaskočeni nepřipraveni.
 
- Jedné klientce se projevilo astma, když jí umřela babička. Když jsem pracovala s jejím zármutkem nad ztrátou babičky, astma tam stále bylo. Když jsem pracovala na odpoutání se od zármutku a stresu její babičky, které na sebe převzala, astma se zastavilo.
 
- Můžete si také pamatovat úzkost své matky, zatímco s vámi byla těhotná. Co jí způsobilo úzkost, stres nebo zahlcení? Máte stejné stresové spouštěče?
 
- Prozkoumejte podobnosti mezi vašimi a matčinými emocemi a zvyky. Tyto vzorce se kopírují z matky během vývojového stádia plodu, zatímco se vytváří žaludek, nervový systém a srdce.
 
- Plod přebírá své programování ze srdce matky těsně před tím, než otočí hlavu směrem k děloze. V této době také dochází k upevnění vzorce úzkosti, sebevědomí a osobní síly. Měla vaše matka sebe-sabotující vzorce, které ovlivnily její život?
 
- Pokud ano, jak vás její emoční stav ovlivnil? Cítila se vaše matka emočně nebo fyzicky napadána lidmi ve svém životě?
 
- Jaký byl váš vztah s matkou? Jak jste se v tom vztahu cítili?
 
- Jaký byl váš vztah s otcem? Jak jste se v tom vztahu cítili?
 
- Bylo vaší matce řečeno, aby počkala s porodem, než přijde doktor? Pokud ano, prozkoumejte dále. Zaměřte se na pocity dítěte, jako je uvíznutí, tlačení proti pánevní kosti a prozkoumejte více emocí, které se v tomto stavu nachází.
 
- Během kojeneckého období, cítili jste se na těsno zabaleni v zavinovačce? Pokud ano, jak jste se v tom cítili? Prozkoumejte reakce jako „Nemohu dýchat, nemohu se zhluboka nadechnout.“ Dušení se, omezení nebo frustrace z nedostatku možnosti pohybu.
 
- Jste dostatečně hydratovaní? Nechali jste si udělat lékařské testy na zjištění jakýchkoli parazitů v plících?
 
- Je zde obrovská potřeba vymanit se ze svých situací. Proč? Kdo vás přiměl se takto cítit?
 
- Prozkoumejte poporodní trauma. Bylo příliš mnoho plodové vody v plících? Byl první nádech bolestivý a těžký?
 


Zdroj: Evette Rose - Metaphysical Anatomy

Překlad: VERONIKA BARKOCI


Tento článek a informace v něm obsažené lze šířit pouze v případě povolení autora a to nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením jména autora a aktivním odkazem na stránky www.kodyvasiduse.cz  FB: https://www.facebook.com/kodyvasiduse.cz/  a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.


Veronika Barkoci terapie akaša kody dušeVERONIKA BARKOCI "Jsem průvodcem transformací pro všechny, kdo touží po vnitřní rovnováze, klidu, harmonii, emoční stabilitě."

Při sezeních svojí energií pro klienty vytvářím bezpečné prostředí, prostor, energii možné změny, pole, kdy je vedu a doprovázím do jejich vnitřního světa, do podvědomí, kde mohou pro sebe nacházet veškeré své odpovědi, věřit tak svému vedení a svojí intuici, mohou vnímat svoji vlastní identitu, osobní hranice a hodnotu, své napojení na Zdroj.

https://www.kodyvasiduse.cz/o-mne/


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 191
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 353
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 275
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2043
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 303
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 384
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1655
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 731
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 741
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3035
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 971
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1050
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018591
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515380
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456779
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292793
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282287
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272744
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259252
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250805
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249313
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242775
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240565
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215098
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206504
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188058
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186454
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184246
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176593
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166646
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163275
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161043
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142681
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128130
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124495
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122445
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...