ARCHANDĚL RAZIEL – Božský Mág, Anděl duchovního porozumění a posel Světla

„Uvolňuji cestu hojnému, radostnému a šťastnému životu na Zemi ve veškerých jeho rovinách“.

Jméno Raziel znamená „Boží tajemství“, protože tento archanděl tak úzce spolupracuje se Stvořitelem, že zná všechna tajemství Vesmíru i to, jak Vesmír funguje. Byl to on, kdo sepsal tato tajemství v obsáhlé knize symbolů a božské magie nazvané Kniha Archanděla Raziela neboli Sefer Raziel. Raziel je Poslem zářivého, silného, neomezeného a nekončícího Světla, v jehož záři vše, co je, povstává a stává se Světlem. Intenzivně pracuje s tématy blokád, strachů a obav. Jeho vibrace umí rozpouštět osobní, rodinné, rodové i karmické zátěže utrpení, nedostatku i bolesti. Uvolňuje cestu hojnému, radostnému a šťastnému prožívání života na Zemi a ve veškerých jeho rovinách.

Raziel sytí naši Duši Světlem, které pod jeho doteky nachází svoji cestu a nechává nás rozvzpomenout na naši skutečnou úlohu na Zemi. Uvolňuje nadčasovou moudrost, kterou nám sděluje takovými způsoby, abychom porozuměli a nechali se vést. Frekvence Archanděla Raziela jsou radostné, rozptylují příjemné uvolnění a vědomí toho, že po své cestě jdeme správně. Jeho přítomnost může být velmi nenápadná, ale budete-li ho volat častěji, začnete vnímat jeho pozitivní vliv při vašich duchovních cestách.

Sefer Raziel haMalach

Již název „Sefer Raziel haMalach“ (Kniha anděla Raziela) s podtitulem „jež byla doručena Adamovi, než byl vypuzen z ráje“, vyjadřuje jistý mystický obsah. K tomu přistupuje, že i slovo „raz“ znamená aramejsky „tajnost“ a celé jméno „Raziel“ značí „Anděla tajemství“. Mnozí učenci říkají, že tato zašifrovaná kniha, která je dodnes dostupná v knihkupectví, byla sepsána židovským učencem ve středověku, snad Eleazarem z Wormsu nebo Izákem Slepým. Tuto knihu je však obtížné rozšifrovat a tvrdí se, že chtějí-li z ní čtenáři něco pochopit, musejí zavolat archanděla Raziela.

V době, kdy byli Adam a Eva vyhnáni z ráje, poskytl Raziel Adamovi knihu s informacemi o zjevení a Božím milosrdenství. Jakmile poznal Adam sílu knihy Raziela, byl všemi tvory země uctíván a veleben. Kniha byla chována ve skále za rájem, ježto žádné místo nemohlo jí přijmouti. Vystoupil-li na horu, aby přednášel z knihy, hora se rozplývala jako vosk. Chtěl-li ji studovati na moři, voda se změnila v led. Recitoval-li u ohně, oheň ztvrdl jako prach. Když lesní zvířata slyšela jeho hlas recitující tajnosti knihy, zůstala státi jako zkamenělá. I zlí duchové a démoni se mu podrobili. Přednášel-li na věži či pevnosti, zhroutily se a padaly na zem. Ovocné stromy vydávaly své ovoce předčasně. Cokoliv chtěl, jí docílil. Jí oživoval nebo usmrcoval, konal dobré a zlé a předvídal všecko, co se stane až do konce dnů. Později dostal tuto knihu před svým nanebevzetím a proměnou v archanděla Metatrona prorok Enoch. Také Noe obdržel tuto knihu a využil jejích informací k postavení archy a k pomáhání jejím obyvatelům po povodni.

Archanděl Raziel vám pomůže odhalit tajemství Vesmíru

Jeho hlavním posláním je, abychom poznali sebe v Bohu a Boha v sobě. Ve skutečnosti nejsme od Boha odděleni. V kritické situaci prosíme o něco mimo nás, co si v našich představách nejsme sami schopni dát. Modlíme se k Bohu s prosbou o léčení, finanční podporu a o uskutečnění láskyplných vztahů. Když se nám podaří dosáhnout toho, že se chápeme neodděleně od Božího slunce v našem srdci, když se nám podaří chápat sebe samé jako původ Božího vědomí a jako sílu, jež tvoří vše v přebytku, spojujeme se s naším Vyšším Já, odkud je zásobován jevový svět světelnou energií.

Mystická pravda, která leží mimo lidské chápání a je zrozena z Vyššího Já, zní: „Já jsem“. Zkušenost „Já jsem“ je probuzení Božího vědomí, naší skutečné přirozenosti v nás a odpovídá zrodu mistrovského Já – svět kolem nás se nově uspořádává.

Naše hojnost v nitru se manifestuje navenek. Zakotveni v mistrovském vědomí stojíme nad zákony, které ovlivňují utrpení, nemoc a nedostatek. Tím, že již Boha neprožíváme odděleně, se v nás dokončuje velké sluneční zasvěcení. Vědomí ega, jež klade nekonečně mnoho podmínek a tím blokuje neomezený – tok energie léčení, jednoty a lásky, je nahrazováno vládou mistrovského Já. Osmá a první čakra jsou propojeny.

"Přináším vám esoterní informace a symboly a pomáhám vám pochopit duchovní pravdy."

Coby čaroděj a alchymista archandělské říše nám Raziel pomáhá porozumět věcem, které odporují normální logice. Rozšiřuje a provokuje naše každodenní myšlení takovým způsobem, který má v konečném důsledku léčebný efekt. Pokud dychtíte po hlubokém duchovním porozumění, požádejte Raziela, aby vstoupil do vašich snů. Vaše duše s ním bude cestovat do učeben, v nichž vám Raziel pomůže odhalit pravdy a tajemství. Po probuzení si možná nebudete na Razielovo učení zcela vzpomínat nebo ho nebudete plně chápat, přesto však budou tyto znalosti natrvalo uloženy ve vašem podvědomí a budou vás provádět každým dnem.

S tím, jak se otevíráte novým způsobům nahlížení na život, stoupá vaše duchovní vědomí na další úroveň. Zachovejte si otevřenou mysl a zbavte se omezeného myšlení a iluzí. Věnujte pozornost znamením – informacím, které se 3x nebo víckrát opakují. Všímejte si geometrických tvarů a symbolů, které zaznamenáte svým fyzickým i vnitřním zrakem. Vezměte na vědomí, že vaše zvýšená vnímavost může změnit vaše vztahy a profesní cíle.

S archandělem Razielem se doporučuje pobývat v tichosti, jeho informace jsou hluboké a důkladné, je ideálním společníkem při studování duchovních či esoterických nauk. Zavřete oči, zklidněte mysl, zhluboka dýchejte a požádejte o spojení…“Archanděli Razieli, pomoz mi, prosím, otevřít mysl božským tajemstvím vesmíru. Pomoz mi zbavit se omezené víry a obav, abych chápal/a na nejhlubší a nejjasnější úrovni. Zvláště stojím o tvé rady k /popište problém, který byste chtěl/a vyřešit, postupně klaďte otázky a nechte mezi nimi uplynout nějaký čas, aby měl Raziel možnost na každou odpovědět a vy zase možnost absorbovat a strávit jeho odpovědi/. Děkuji ti, Razieli, za tuto lekci“.

Kameny pod vlivem Archanděla Raziela

LABRADORIT – Je vysoce mystický a ochranný kámen vznášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Vytváří bariéry proti výronům negativní energie během léčby. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

JASPIS EPIDOT – Je přiřazen planetě Saturn a náleží elementu země. Vypráví pomocí svých obrázků poselství minulosti. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění celku. Nabádá ke vzájemné pomoci. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Dodává nám pocit úplnosti, celistvosti. Pomáhá zůstat pevně nohama na zemi a uchovat si citovou stabilitu. Velké dekorativní kusy jaspisu pohlcují v prostoru negativní energii.

KŘIŠŤÁL – Nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě! Přináší hluboké pročištění duše. Vaše biomagnetické pole se v případě, že držíte v ruce křemen, zdvojnásobí. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Křišťál má také schopnost rozpouštět karmickou setbu.

„Jste zdrojem světla: jste mudrci, velekněžími, čaroději a přeborníky ve zhmotňování svých přání v realitě. Nyní přišel čas chopit se své duchovní síly a svých schopností a začít je uplatňovat. Láskyplně a neochvějně uskutečňujte své záměry. Modlete se za jejich realizaci a požádejte o nápovědu a znamení, která vám pomohou zhmotnit vaše vize na nejvyšší možné úrovni“.

 


Nejnovější články na našem portálu

duben 24, 2024 135
Po tisíciletí většina kultur považuje dotek za něco přirozeného a léčivého. Prakticky všechny...
duben 21, 2024 234
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 390
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 413
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 340
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2103
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 370
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 443
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1737
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 781
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 801
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3049
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2022075
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515428
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456871
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292893
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282415
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272787
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259353
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 251025
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249518
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242826
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240665
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215151
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206583
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188164
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186470
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184265
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176613
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166696
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163327
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161077
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142727
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128158
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124514
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122471
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...