„Moje energie je hravá, a přesto se soustředí na to podstatné. Vede k pravdě. Jste-li opravdoví ve své mluvě a činech, jste skutečně v lásce Boží. Stojím při vás v obdobích starostí a tehdy, když vaše srdce ztěžkne ztrátou. Buďte si vědomi Boží péče skrze mne“.

Jméno Chamuel znamená „ten, který vidí Boha“ nebo „ten, který hledá Boha“. Známý je rovněž jako Camael, Camiel, Camiul, Cancel, Jahoel, Kemuel, Khamael nebo Šemuel. Chamuel je obvykle na seznamu sedmi hlavních archandělů a je pokládán za mocného vůdce v hierarchii andělů, známých jako „Mocnosti“. Mocnosti jsou andělé, kteří dohlížejí na ochranu světa před hrůzu vzbuzujícími nízkými energiemi. Odrážejí každého, kdo se pokouší zmocnit se světa negativním způsobem. Máte-li strach ze světových událostí, přivolejte Chamuela, aby vás utěšil, chránil a přimlouval se za vás. Jeho poslání je i ochrana osobního světa, pomáhá nám vyhledávat smysl života, navádí nás na naši životní dráhu, pomáhá nám se vztahy, a to milostnými, přátelskými i pracovními. Archanděl Chamuel působí všude tam, kde se ztratila radost z pozemského života a má být opět objevena. Otevírá vědomí všemu, co činí radost, krásu, harmonii a všemu, co vyjadřuje na Zemi Boží dokonalost.

Archanděl Chamuel je průvodcem na naší cestě sebelásky, ocenění, úcty i důvěry

Archanděl Chamuel nás zahaluje něžnými paprsky lásky, sounáležitosti a empatie. Harmonizuje vztahy, rozptyluje konejšivou energii a zjemňuje ostré hrany. Provede vás obdobím neklidu a nepokoje po mírumilovné lávce Světla, v naději, víře a důvěře. Učí nás, že náš nejdůležitější vztah je k sobě samým, v němž podporuje pravdivé zviditelnění toho, kým jsme. Oslabené roviny našeho Já plní soucitem, pochopením a přijetím, ale také mocnými frekvencemi hojení, které nás vedou do celistvosti.

Vede nás do hlubin naší podstaty, a rozlévá námi uvědomění, ale i samotnou zkušenost, že není třeba hledat vně, nýbrž uvnitř. Čím hlouběji jsme totiž propojeni se sebou, tím více jsme v přirozeném propojení k Životu. V sounáležitosti k sobě jsme v souladu se Vším. Láska k sobě sama otevírá Brány ke všemu, co je…zevnitř ven.

Silou lásky  spojuje i dělí, vytváří harmonii a zvyšuje frekvenci vibrací. Též povznáší vibrace míst a místností a přináší hluboký mír a důvěru. Učí, že se máme nechat unášet životem a Boží energií. Chamuel se nazývá také andělem dobročinnosti a tolerance. Jeho energie je přítomna při modlitbách, zpěvu, tanci, povznášejících koncertech. Jeho energie je také cítit v kontaktu s dětmi, zvláště s tělesně postiženými dětmi, které jsou naplňovány láskyplnou energií archanděla Chamuela a přinášejí na Zemi jeho záření.

Jeho přítomnost se projevuje jako pověstní „Motýlci v břiše“

„Zahřívám vás zevnitř a zaplavuji vás růžovým Světlem. Posiluji vaši víru v Lásku Boží, dodávám vám  naději a důvěru v Život“.

Chamuel je archandělem, který představuje Lásku a který má na starosti ochranu všech citových pout a podporuje bezpodmínečnou lásku k ostatním, stejně jako oddanost, vděčnost a lásku k Bohu. Vyznačuje se krásou, které je dosaženo důsledkem a vyjádřením čisté lásky. Jsou tací, kteří tvrdí, že mezi všemi ostatními archanděly je ten nejsladší a nejstarostlivější. Archanděl Chamuel je spojený s růžovým paprskem duchovního osvícení. Tento paprsek je nejčastěji propojený se vztahy, v jakékoliv formě. Růžový paprsek prochází srdeční čakrou – anaháta. Centrum srdeční čakry, jak už název napovídá, je uložené v oblasti srdce.

Růžový paprsek je spojen s budováním sebedůvěry a uznáním vlastních schopností. Rychle rozhání negativní emoce spojené se sebeobviňováním, snižováním vlastní ceny, nechutí k sobě nebo egoismem. Zastavuje deprese, chorobné chování a destruktivní sklony.

Archanděl Chamuel pomáhá ve všech vztazích. Zejména se to týká situací, které mohou změnit celý život, jako je rozvod, konflikt, úmrtí nebo třeba ztráta zaměstnání. Archanděl Chamuel pomáhá uvědomit si hodnotu existujících vztahů, které prožíváme. Jeho poselství zní: „Jedině láskyplná energie dává trvalou hodnotu a užitek veškerému stvoření“.

Kameny pod vlivem Archanděla Chamuela:

RŮŽENÍN – KÁMEN LÁSKY A ODPUŠTĚNÍ – Růženín je kámen lásky – koncentrované v krystalu. Pomáhá otevřít se a přiznat své pocity, cítit se sebejistě a nebát se o lásce mluvit. Růženín dokáže podpořit celé naše Já, a to především v těch zákoutích, které se týkají lásky, emocionality a velmi dobře podporuje  srdeční čakru. Pokud čakry otevíráte a pracujete s nimi, neměl by ve vaší sbírce chybět. Růženín dokáže otevírat i dlouhodobě potlačované pocity, které v sobě máme. Není to jen kámen lásky, ale také kámen odpuštění. Chcete od někoho, aby vám odpustil vaši chybu? Darujte mu Růženín.

Růženín nás provází jako strážný anděl. Chrání nás před vším špatným a hrubým. Posiluje funkci srdce, reguluje srdeční rytmus. Navozuje klidný spánek, ve chvílích citového rozrušení. Pomáhá při léčbě neplodnosti a nemocí pohlavních orgánů. Také je pomocníkem při onemocnění krve. Masáží oblázkem Růženínu prokrvíte svou pokožku. Pomáhá čistit prostor od elektromagnetického smogu, proto je vhodné umístit tento kámen v blízkosti televize, počítače a dalších elektrických přístrojů, především v ložnici.

AVANTURÍN – UNIVERZÁLNÍ KÁMEN – Jeho zelená barva nás spojuje s harmonickou silou přírody a otevírá srdce. Patří mezi ty kameny, které by neměly chybět v žádné základní výbavě. Při stresu, emočním rozrušení nebo až rozčilení rozkládá negativní myšlenky. V neklidných dobách poskytuje útěchu a přináší klidné spaní. Jako kámen srdeční čakry propojuje srdce se zemí, přináší vyrovnaný a zdravý pohled na svět. Pokud nosíte Avanturín u sebe, zvyšujete své šance na úspěch.

Příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku Arteriosklerózy a propuknutí alergií. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém. V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

MAGNEZIT – KÁMEN VNITŘNÍHO KLIDU A HARMONIE – Magnezit má uklidňující účinek na lidské city. Přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu. Je velkou podporou pro nervózní a ustrašené lidi, pomáhá překonat podrážděnost. Pomáhá ve vztazích s jinými lidmi, které jsou problematické kvůli jejich chování nebo návykům. Magnezit umí vytáhnout na povrch veškeré sebeklamy. Pomáhá nám odhalovat naše podvědomé myšlenky a pocity, a také ukáže, odkud přišly (může zavést i do minulých životů). Učí sebestředné lidi, aby si na chvíli sedli na pomyslné zadní sedadlo a učili se pozorně od druhých.

Magnezit pomáhá tělu hospodařit s hořčíkem a zrychlit metabolismus. Snižuje cholesterol. Odstraňuje veškeré zplodiny a radioaktivitu z těla, ovlivňuje funkci štítné žlázy a krevní oběh. Zmírňuje bolesti hlavy a migrény. Také pomáhá neutralizovat tělesné pachy a regulovat pocení.

Přivolání archanděla Chamuela

Volám Tě k sobě, archanděli Chamueli! Prosím, přijď ke mně, naplň mne svou  esencí a vyslyš mou vroucí prosbu: Já (vaše jméno) Tě z upřímného srdce prosím, abys otevřel mé vědomí čisté radosti, kráse, něze a harmonii. Prosím, nechť skrze Tebe mohu objevit, přijmout a plně rozvíjet svůj potenciál tvořivosti a tvůrčích sil. Harmonizuj právě nyní, prosím, svým růžovým paprskem mou srdeční čakru, abych mohl/a spatřit a plně pocítit hlubokou lásku, důvěru a pocit bezpečí v sobě a ve všech mých vztazích. Díky Tobě nyní také pociťuji upřímnou radost ze života a lehkost bytí. Nechť Tě provází věčné Světlo. Děkuji.

„Pomáhám Vám ve vztahu s Vaším duchovním partnerem. Láska je právě teď ve Vás i kolem Vás. Nemusíte ji hledat. Svými láskyplnými myšlenkami a laskavými skutky totiž přivoláte do svého života lásku a ona se zrcadlí ve všech jeho aspektech. Přivolejte mě, abych vedl Vaše činy a přilákal do Vašeho života milostný vztah. Probírejte se mnou svůj milostný život. Pomohu Vám zamilovat se do Vašeho života, pomohu Vám s uzdravením a vytvářením nádherných vztahů. Vnitřní mír Vám přinese uvědomění, že skutečná je jen Láska. Nezapomínejte na to. Láska je jedinou silou, která existuje a její světlo zažene jakoukoli zdánlivou temnotu. Zaměřte se na to, že budete hledat odrazy tohoto světla v sobě i v ostatních a budete mít více světla v mysli, v srdci, v myšlenkách i v životě. Tento poznatek je základem klidu“. – Chamuel, bratr ve Světle


 

Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 192
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 353
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 275
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2046
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 306
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 384
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1657
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 731
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 743
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3035
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 971
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1051
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018664
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515380
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456786
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292793
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282290
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272745
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259252
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250808
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249320
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242775
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240567
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215098
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206507
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188060
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186455
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184247
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176594
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166649
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163276
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161044
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142681
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128131
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124495
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122445
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...