Merlin - král čarodějů: Být EZO je módní trend ale...

Být ezo a být duchovní je dnešní nový módní trend, stejně tak jako zvládat život v podobě teoretických znalostí, řadou vyčtených knih, nasdílenými citáty i moudry či zhlédnutými videi na youtube, avšak bez hlubšího pochopení nebo smyslu dané věci budete stejně nespokojení se svým životem.

Je spousta těch, kteří si podle duchovních knih teoreticky dokáží správně přát, snaží se o to, aby jejich život byl šťastnější nebo zvládají své partnerské vztahy. Každý je chápavý, všemu porozuměl, ale přesto je jeho život prakticky na stejném místě, na jakém byl před rokem nebo pěti lety.

Mít teoreticky načtené knihy, moudra či zhlédnutá videa není zase až tak velký kumšt, ale mnohým chybí odvaha a koule k tomu, aby všechny tyto poučky praktikovali ve svém vlastním životě. Stále jsou těmi připosranými ovečkami, které se bojí vystoupit ze stáda, co by tomu řekli ostatní. Nikdo se přece nechce vyčlenit a pokud ano, tak jen za podmínek, že k tomu má dostatečnou sílu a vůli být jiný i za cenu odsouzení nebo pohrdání.

Duchovní bytostí se nestanete ze dne na den, ale dozrajete v ní díky prožitým a především díky pochopeným osudovým i životním zkouškám a lekcím, samozřejmě za předpokladu, že nemáte potřebu o svých duchovním úspěších hlasitě křičet do světa. Znám za svou 15 letou praxi ale spoustu lidí a to i z blízkého okolí, kteří sdílejí, komentují a do světa křičí jak se mění, jak se stávají duchovními, ale přesto uvnitř sebe zůstávají citově i charakterově prázdní a vyprahlí pouze s tím rozdílem, že už nesledují jednu či dvě duchovně založené stránky, ale rovnou třicet, mezi kterými přeskakují a snaží se opět teoreticky hltat každý ezo blábol, aniž by ale vědomě posunuli svůj vlastní život nebo vývoj.

Stejně tak se často setkávám i s dalším a ne zcela ojedinělým faktem.

Vadím více lidem, protože jsem jiný, přesto ale právě tihle lidé jsou těmi, kteří rádi a okázale komentují mé příspěvky, navštěvují mou stránku, ale přesto se mnou mají zásadnější problém, o kterém vám ale neřeknou do očí, nicméně vědí to ale všichni kolem...

Já sám nejsem zastáncem duchovní teorie, nesnáším duchovní literaturu, protože je k ničemu a nikoho ještě pořádně nikam nenasměrovala, jen dává zmatečné pocity iluzorního vědění a štěstí.

Této teorie je všude kolem dost a dost, nemám rád ovce, které dupou se stádem, ale křičí, jak z něho vystoupili. Stejně tak jako mě fascinují lidé, kteří lajkují jakýkoliv citát či příspěvek, ale za předpokladu, že je myšlen pozitivně, že je bude udržovat v iluzi, že osud za ně všechno vyřeší, že karma se naplní a pod... Nicméně skutečně hlubší příspěvek nebo moudro nejsou schopni pobrat natož prožívat nebo praktikovat...

A to se ani nezmiňuji o pokrytcích a lidech, schovávající se za masky úlisnosti či análního alpinismu...

Teoretik vždycky zůstane teoretikem, nestane se z něj moudřejší duchovní bytost jen proto, že má všechno našprtáno jako středoškolák před maturitou..

Pokud mu ale chybí odvaha k realizaci, jsou mu tyto duchovní poučky k hovnu, nic mu nedají a je jedno zda o tom donekonečna mluví Dušek, Lorna nebo Moji, Eckhart a další... Dokud budete jen číst, budete mylně věřit iluzím. Stále ale budete stejně prázdní jako do doby, než jste vůbec duchovno poznali...

Pavel/Merlin

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Respektuji autor. Práva obrázků. 
Autor článku: Pavel/Merlin

Související články:

Michaela Kudláčková: VELKÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2017 – Hvězda bude odpovědí na naše loňská PROČ?

Lenka Bicencová: POSELSTVÍ KARET pro váš milostný život na rok 2017 pro všechna znamení

Jitka Bártová: Rok 2017 je z numerického pohledu rokem jedničky a kartou Mága

Merlin - král čarodějů: Tajemná MANDRAGORA

Merlin - král čarodějů: Přestaňte skuhrat!

Merlin - král čarodějů: Osvoboďte se od starých vzorců ve vztazích


 Server Příznaky transformace má osobní souhlas autora s publikováním tohoto článku.

Autor článku: Merlin - král čarodějů

Autor článku - ZDROJ: facebook Merlin král čarodějů a mágů - připojte se!

Nebo sledujte webhttp://merlin-kral-carodeju-a-magu.webnode.cz