Alexandr Tóth: Kvantomágové

Dnes jsou velice moderní techniky označovány jako kvantování (kvantová vlna, kvantová energie, kvantový dotek matrixu, matrix energetics apod.). Lidé se snaží tyto metody využívat ve svůj prospěch. Kvantují si zdraví, lásku, peníze, lepší práci, nové auto a spoustu jiných báječných věcí, které jim mají zjednodušit život. Ve výsledku tím chtějí podpořit vlastní lenost a utvrdit se třeba i v tom, že peníze přijdou sami. To jsou stále principy staré dobré magie, které jsou jen podány moderní formou a tím je "kvantový rituál".

Znaky kvantování a magického rituálu:

kvantování / magický rituál
vezmi kvantovou vlnu / vytvoř ideu, kterou chceš realizovat kouzlem
pociť energii / najdi správný čas, postavení planet, den a hodinu
změň stav myšlení / soustřeď se a koncentruj
přidej záměr / řekni zaklínadlo
vyšli do prostoru / proveď rituál
zapomeň na to (odpoutej pozornost) / vyčkej, než se to realizuje potvrzením slov abrakadabra, a tak se staň, amen.

Dobří lidé a drazí kvantomágové, je potřeba si uvědomit, že jsou to jenom iluze a dává to lidem falešnou naději a následné zklamání. V tomto čase a prostoru (3D/4D) nelze porušovat zákony fyziky a chemie - to by se náš svět zhroutil v pár vteřinách.

Ve světě 5D kam se transformujeme, to však již možné je.

Pro lepší uvědomění si zkuste, ať Vaše kvantovací technika změní hmotu v realitě. Zkuste vykvantovat před sebou třeba banán nebo překvantujte jeden druh ovoce v jiný (jablko v banán a pod). Můžete to dělat mnoho let a banán se před Vámi nezhmotní (nezrealizuje). Je iluze kvantovat si věci a cokoliv, co je vytvořeno materiální hmotou. To musí opět fyzicky vytvořit něčí ruce nebo příroda.

Kvantování však umí ovlivnit buňky člověka a nezná prostor a čas. To je znakem, že umožňuje mimo jiné i telepatické spojení. V tomto případě spojení s buňkami jiného člověka. Kvantování dokáže velice lehce změnit myšlení, emoce a pocit bolesti.

A to je skutečná síla kvantovacích technik. Stačí si to jenom uvědomit. Můžete měnit vlastní buněčnou strukturu ve smyslu "oprav" a vyzařování. Opět připomínám, že nelze měnit zákony fyziky a chemie, takže se nepřekvantujete ve vlkodlaka nebo jakékoliv jiné stvoření, které Vás nyní napadne. Proto si kvantem nemůžete vytvořit 6 prstů na jedné ruce. Můžete si však opravit, kterýkoliv prst Vaší ruky, protože plně ovládáte a kontrolujete svou buněčnou strukturu - myšlenkami, emocemi. To víme díky psychosomatickým příčinám nemocí a její nejmodernější variantě - epigenetice.

Můžete tedy měnit vlastní formu myšlenek:

- opravit si omezující rozhodnutí
- změnit žebříček hodnot
- posílit zaměření své pozornosti na svůj cíl a tím se motivovat

Můžete si změnit emoce:

- vlnu strachu překvantovat v lásku a zdravé sebevědomí
- vlnu úzkosti překvantovat v bezpečí, jistotu a důvěru
- depresi překvantovat v klid a mír s pocítěním smyslu života

Můžete si utlumit fyzickou bolest a podpořit buňky, aby se rychleji regenerovali - to je ve Vaší "kvantovací" kompetenci.A co tedy dělat, když máte rozbořené finance a nefungujete v této oblasti života?

Jak řešit to, že nemáte partnerku či partnera a hledáte svůj dvojplamen?

Stačí jenom změnit vibraci vyzařování Vašich buněk (v tomto případě mozek a srdce).

Kvantovat si peníze a bohatství je nesmysl - to nám objasnil "banánový test". Kvantovat si však můžete více příležitostí pro vlastní ekonomický rozvoj (finanční růst). Protože jak jsem psal výše, tak kvantování podporuje telepatické buněčné spojení a realizaci ve hmotě musí udělat něčí ruce nebo příroda. Když si kvantujete ekonomický rozvoj, tak to pociťují i jiné lidské bytosti, které Vám mohou dát příležitost se v této oblasti rozvinout - nová práce, více zakázek, více klientů . . .

A v případě, že nemáte partnera/ku, kvantujte si více lásky. To bohatě stačí. Každý chce totiž milující osobu, protože jemu samotnému láska chybí. Když budou Vaše buňky (srdce, myšlení, následně chování a jednání) vyzařovat lásku, tak Vás prostě bude na první pohled milovat každý. V tu chvíli si můžete vybrat jakého člověka chcete mít ve svém životě právě Vy. A pokud hledáte někoho, kdo bude stejně milující jako Vy, tak laskavého člověka poznáte na míle daleko, protože tu energii máte a dobře ji znáte, takže ji vidíte i v druhých lidech.

A jak je to u léčení alias kvantování na dálku? No stejně. Stačí, aby ten druhý člověk chtěl a potom můžete kvantovací vlnu telepaticky přenést k jeho buňkám, které jsou připraveny na vědomý příjem této změny.

A na závěr Vám ještě prozradím jedno malé, ale úplně jiné tajemství.

Lidské tělo je kukla Anděla.
Až svou kuklu (tělo) jednou odložíte, tak se stanete motýlem, tedy „Andělem s křídly“.
Víte, že můžete být pozemský andělem už teď?


Autor článku:  Alexandr Tóth http://www.alexandrtoth.cz

Řídím se pravidlem, že vždy existuje řešení. Někdy změna přijde, když se podíváte na věc z jiné strany, jindy je potřeba přestat na něčem lpět a velice často stačí jenom změnit svoje omezení, které Vás zastavuje od dosažení toho, co si tak přejete.

Jestli chcete, tak můžeme spolu najít řešení té Vaší situace a změnit Vám konečně život k lepšímu. Koučink a terapie, pro mě není povolání, je to můj životní styl.


Přednáška: Vše o regresi do minulých životů - Libor Smetana 

Simona Lásková - energie sfingy, regresní terapie a předávání vzkazů duší