Tom Borl: Buďme příběhem lidí, kteří pečují o Matku Zemi

Buďme příběhem lidí, kteří pečují o Matku Zemi

Tolik miliard let je naše planeta stará a tolik života jí prošlo v jejím životě. Tolik marností člověka viděla a tolik bolesti, zanikající civilizace a jejich znovuzrození.

Ona tady stále je a nabízí nám domov zdarma z čisté lásky, jen my jsme z toho v novém civilizačním boomu udělali zpoplatněný domov, který si žádá více výdělku, aby zde člověk mohl žít než více lásky, která pohání celý Vesmír a může být tou inspirací pro nás všechny.

Viděla mnohem víc než my a přesto naše ješitnost ovládat a vše mít je zničující. Z tohoto domova si nikdo nic neodnese, je to vše vesmíru, každé zrnko zlata a drahých kovů, každá energie, voda, prostě Vše patří Vesmíru. Zdá se, že lidem toto patří, ale to je jen iluze. V Baganu je dnes již zaniklá civilizace, tak jako v Egyptě, ale také mnoho civilizací bylo ještě dávno před tím.

Buďme příběhem lidí, kteří pečují o Matku Zemi, je to náš domov a mnoho civilizací tu bylo a zaniklo a mnoho jich přijde. Svět a vládci, kteří chtějí válčit, jsou tak ješitní a hrají hru, která je bez lidskosti. Je smutné, že nebylo pochopeno, že války jsou příslibem temnoty a bolesti.

Země je krásná, jen je třeba najít harmonii lidskosti v otevřeném srdci. Pochopit, že zisk a moc není tím, co by měl člověk vytvářet, neboť velký zisk je na úkor mnoha věcí.

Jsme jedno lidstvo, jedno velké tělo. Člověk má tu možnost žít v lásce a harmonii.

Stále pracuji ve svém bytí a srdci a věřím v lidskost a naději míru Světa.
 

Tom


Život

Co je Náš život oproti životu slunce?

Snad jen ohlédnutí, ba ani to ne.

Náš život oproti životu Slunce je „Nic".

Už tento Stav nic je vlastně osvobozující.

Už toto vede k hlubokému rozjímání o tom, co Vše člověk je schopen zničit během tohoto „Nic" na této planetě a vyvolávat války.

Člověk, který je velice chudý na lásku, více vyplní svůj život mocí a vliv hmoty je tak silný, že tu chápe jako jedinečnou.

Člověk, který se otevřel lásce je pro tento Svět skutečným bohatstvím.

V rozjímání

Tom


Tom BorlAutor článku: Mystik Tom Borl Zdroj: www.tomborl.cz

V nás je hluboký a překrásný dar který léčí a přesahuje vše nadtělesné. Žijte svou krásnou pouť života. Každý jsme poutník. Já i vy jsme poutníci za poznáním života ,prostě jsme tady najednou všichni spolu ,prostě jste přišli na tento svět stejně jako já a tak je hezké se tady potkávat a dávat životu také tu hloubku poznání neboť zde je naplnění a poznání.
V poznání života a jako poutník jsem se sklonil před svým životem ohnul jsem hřbet a vstoupil do hlubiny srdce a zde je krajina světla a lásky.
V cestě život k Vám Tom