Tom Borl: Víra ve Váš vlastní život je moc důležitá

Víte, vím, že mnoho lidí v mém životě mi řeklo, touto cestou se nevydávej, tohle nedělej, toto se ti nepovede a také mnoho dalšího, co Vám život nadělí. Je třeba se zastavit hluboce vnitřně a otevřít se sám sobě, otevřít se svému krásnému životu a dát sobě šanci. Otevřít se té kráse světla lásky, co nás zcela přesahuje.

Život mi nadělil mnoho zkoušek, za které jsem tak ze srdce vděčný, život mi připravil tolik krásy, štěstí a spokojenosti. Otevřela se mi hluboká cesta nitra, kde je tolik světla a lásky pro každého z nás. Neztrácejte nikdy víru, je tak vzácně důležitá. Píšu zde, že musí hořet ve Vašem životě, ve Vaší krvi a v hloubce Vás samých. Píšu vám tyto řádky proto, abyste věděli, že cesta, ať se nachází v jakémkoliv bodě, můžete vkročit do nové cesty a z hlubokou vírou změny.

Víra je tak velké bohatství, neboť je branou i cestou poznání. Mějte vždy Víru v hloubce srdce a ona vám bude otevírat bránu života a štěstí. Vím, že jsem musel ve svém životě udělat mnoho, mnoho meditací, nahlížení sám do sebe, mnoho v samotné cestě života, mnoho rozhodnutí, ale otevřela se cesta, která změnila mě celého a můj život a dnes již nejen můj.

Prosím, tyto řádky pro vás píšu z celého mého srdce, ať jste ve své cestě kdekoliv. Vše jde změnit, proměnit a vstoupit do samotného poznání. Jsem moc vděčný a v hloubce svého života otevřený. Děkuji ve svém životě za vše, za každý pohled a dech, děkuji za každou zkoušku či lekci. Prostě děkuji všem, jsem vděčný.

Mé srdce prožívá světlo a poznání.

V životě a v čase Tom


Tom BorlAutor článku: Mystik Tom Borl Zdroj: www.tomborl.cz

V nás je hluboký a překrásný dar který léčí a přesahuje vše nadtělesné. Žijte svou krásnou pouť života. Každý jsme poutník. Já i vy jsme poutníci za poznáním života ,prostě jsme tady najednou všichni spolu ,prostě jste přišli na tento svět stejně jako já a tak je hezké se tady potkávat a dávat životu také tu hloubku poznání neboť zde je naplnění a poznání.
V poznání života a jako poutník jsem se sklonil před svým životem ohnul jsem hřbet a vstoupil do hlubiny srdce a zde je krajina světla a lásky.
V cestě život k Vám Tom