Jsem život, jsem zrození, znovuzrození radosti, tvořivosti, nových začátků...

Nadechni se z mého středu, nadechni se ze svého středu, nadechni se ze středu Země, ze středu Vesmíru. Ty jsi tím středem, tím bodem uvnitř, odkud vše vychází a opět zde vchází, odkud se vše tvoří. 

MandaliStáhni všechny své části do tohoto středu, do místa v hrudi, a vnímej hluboký vnitřní klid. Vědomě do tohoto i z tohoto místa dýchej. Prociť hluboké nádechy a výdechy. Spirály, které jdou z Tvého středu nahoru, dolů, do stran.

Představ si, že stojíš uprostřed této mandaly a vše, co se v ní nachází, vtahuješ - vdechuješ do svého středu. Energii vajec, ptáků, nového života, zrození, vnitřního dítěte. Kolem Tebe a v Tobě levitují, rotují a vibrují krystaly. 

Světlo svíček hoří v Tvém srdci a spaluje bloky a vše již nepotřebné. Zažehává jiskru, náboj všemu novému, co Tě naplňuje radostí, zrozením, začátky, tvořením a láskou. 

Střídavě vše nadechuješ dovnitř a vydechuješ ven do svého okolí. Jsi plný-á života a toto vyzařuješ...

S láskou - Antalii

Autorka článku: Ivona Antalii Ivona Antalii Juříková
Energie Nové Země...
Kurzy, meditace, semináře
Atlantské, osobní přepisy

www.kliceksrdci.cz


Navazující články: 

Antalii: Mýdlové a portálové bubliny

Antalii: 2017 - Nová energie

Antalii: Slunovrat a Zlatí Draci

Ivona Antalii: Multidimenzionalita

Ivona Antalii: Atlantida Léčivé chrámy a Potopa 


Tento článek není dovoleno kopírovat na jiné weby ani kopírovat části textu. Pokud chcete článek publikovat, získejte si osobní souhlas autorky. Budeme však velmi rádi, když jej budete sdílet na sociálních sítích. Ke snadnému sdílení na facebooku využijte tlačítko sdílet v horní části článku. Děkujeme, že dodržujete naše autorská práva. :-))