Inelia Benz: Dualita a její role v transformaci našeho vzestupu.

Dualita je v kruzích Osvícení a Jednoty sprostým slovem. Snažíme se přejít dualitu do Jednoty a bez posudků jí začlenit.

Ovšem myšlenka začlenění světla, temna, dobrého, špatného, muže a ženy je těžko dosažitelná. Jsou od sebe tak odlišené, tak opačné, že se snažíme stavět na jednu stranu. Často hovořím k lidem o začlenění temnoty do Jednoty a oni to vidí jako pohlcení světla temnem. Ale realita taková není. Jednota se nestaví na jednu stranu. Není světlá. Je kompletní. Nemá pouze světlo nebo temno, není nedualitní. Člověk nebo místo, které má v sobě pouze světlo je ve stejném nesouladu s Jednotou stejně jako ti, co mají v sobě pouze temno. Když se světlo začlení do Jednoty, zmizí, protože nemůže existovat jako světlo.

Takže jaká je role duality a jak to můžeme využít pro náš vzestup či transformaci?

Dualita existuje ve 3, 4, 5 a malinko v 6. dimenzi. V tomto systému je 12 dimenzí, které jsou dostupné skrze vědomé uvědomení. Dimenzí je však nekonečně. Například 13. dimenze, je mimo naše uvědomění, protože existuje mimo parametry vědomého pozorování Vesmíru, tudíž je vnímání pouze jako prázdný prostor, kde neexistuje vědomí, hmota ani energie.

Ve 3, 4, 5 a malinko 6. dimenzi, existuje zákon výměny energie a zkušenosti o existenci uvnitř fyzické reality, i když každá vyšší dimenze je méně fyzické a hmotná. 3. dimenze je současně vzhůru nohama co se týče polarit, které tímto tvoří oddělení a destrukci. Jakmile se vrátí ke své přirozené polaritě, bude vše v rovnováze a bude to mnohem příjemnější. Ovšem nemá to co dělat s Magnetickými póly, ale spíše s energetickým nastavením uvnitř mužské a ženské energie.

Vypadá to, že v 6. dimenzi může začít zkušenost s existencí uvnitř Jednoty. Je to přechodová dimenze.

Dualita je extrémně mocný a dynamický výtvor. Když k sobě dáte magnety s opačnou polaritou, spojí je to dohromady jako jeden a vytvoří tím kolem sebe větší energetické pole. Když polarity obrátíte, budou se magnety odpuzovat, vytvoří oddělenost, odlišnost a rozdílnost. Stejně jako proud energie, ve kterém se nyní nachází 3. dimenze. Čeká nás právě tento posun ke správnému nastavení, kdy se konce propojí a vytvoří větší a stabilnější pole.

Abychom to lépe pochopili, vizualizace tohoto principu jako cibule s 12 vrstvami pomáhá. Nicméně všechny tyto dimenze existují v jednom bodě. Nejsou od sebe oddělené, dokonce ani dohromady nekoexistují. Jsou zkrátka Jedna. Na Zemi existují lidé, zvířata, geografické oblasti a místa, které v nich existují a všechno v sobě uchovává vědomí všech ostatních 11 dimenzí uvnitř naší 3. dimenze.

Jakmile Země postoupí do další úrovně, což pro někoho je 4. dimenze a pro někoho 5., všechny tyto dimenze poskočí do další úrovně. A vědomí vstoupí do 13. dimenze a zpřístupní jí pro všechny bytosti. A ve stejnou chvíli započne existence 1. dimenze. Myslím si, že Dualita je ve skutečnosti palivo, které pohání evoluci všech dimenzí a tudíž je nutná, ale využívat jí jako hlavní důvod existence, obzvláště teď, když není správně nastavená, není dobrý nápad. Pokuste se dostat do všech ostatních dimenzí a prozkoumejte je. Již teď jsou dostupné a všechny máte v sobě.

Systém 12 dimenzí je jen jeden způsob jak nahlížet na věci. Je to způsob jak rozpitvat realitu takovým způsobem, kterému porozumíme. Nicméně můžeme Vesmír rozdělit do 24, 30 nebo kolik chceme částí, rozdělit ho na menší části, prozkoumat a povznést se skrze ně. Počet dimenzí je nekonečný a nejde přečíst, popsat nebo pochopit, jelikož jsou všechny spojené v Jednotu.

Více o ženách a jejich roli při vzestupu vibrací naší planety: Inelia Benz: Role žen při vzestupu vibrací naší planety

Více o mužích a jejich roli při vzestupu vibrací naší planety: Inelia Benz: Role mužů pri vzestupu vibrací naší planety

Zdroj: https://ascension101.com/en/home/free-articles/29-july-2010/90-duality-and-its-role-in-ascension.html

Autorka: Inelia Benz Překlad: Ondřej Rimmer Brož http://www.iluminace.com


INELIA BENZ (zdroj)

Původem Chilanka, vlastním jménem Inelia del Pilar Ahumada Avila, která vyrostla a vystudovala v Británii. Na veřejnosti se objevila nedávno. Na první pohled na ní neuvidíte nic zvláštního, ale tvrdí o sobě, že má schopnosti, které lze právem zařadit mezi vyjmenované záhady. Je jasnovidná: vidí do minulosti i do budoucnosti. Nebo je schopna spontánně mluvit cizími jazyky, které se nikdy neučila.