Vendula Kociánová: Kolikrát už jsme slyšeli, že přijde konec světa?

Kolikrát už jsme slyšeli, jak přijde temný den a přiletí spasitelé, zničí všechny zkorumpované pancharty a konečně bude nastolena hojnost a mír pro všechny?

Ještě tomu někdo věří? Dovolím si, podělit se o svůj pohled.

I já jsem před lety věřila prognózám, že přiletí bytosti a udělají  pořádné rošambó a je třeba se na něj připravit. Že prý přežijí jen ti silní a vyvolení. Ano. A nedělo se nic. Tedy aspoň né v té fyzické realitě. Začala jsem zkoumat, kde se berou ty neustálé zprávy o koncích světa, planetárních vzestupech a podobně. Po mnoha "planetárních vzestupech" jsem si něčeho všimla. Vzestupuji já. Z každým rokem otevírám více a více své srdce bezpodmínečné lásce. Dokonce věřím tomu, že jsme všichni geneticky naprogramováni k tomu, aby se nám srdce otevíralo hromadně.

Otevírá se všem a neustále. Ti, co jsou více očištěni od svých programů pociťují náhlý vzestup energie, euforické stavy, mohou tomu předcházet různé bolesti a nemoci. Ti, co očištěni nejsou  a kašlali na svůj vývoj mohou mít sebevražedné sklony, protože neunesou tíhu svých programů černotu svého podvědomí. Trpíme bolestmi hlavy, nemocemi a vším, na co naše vzestupující se energie naráží.

Nejde o nic jiného než o zvednutí vesmírné kundalini energie, která nás spojuje s božským a když se to stane mase lidí, logicky nastávají na planetě veliké změny k lepšímu. My jsme totiž lepší a zlepšujeme tak okolí kolem sebe. Máme láskyplnější energetické pole a z našich srdcí se line láska do širokého okolí. Věřím, že kolektivní vědomí srdcí je opravdu naprogramováno, nebo to způsobuje planetární postavení.

Rozhodně si už dnes nemyslím, že planeta by měla být zničena kvůli člověku, rozhodně si nemyslím, že člověk dokáže planetu zničit (tak daleko nás naše čisté vědomí nepustí) a rozhodně si nemyslím, že nás někdo zachrání. Nene...jen my sami svou láskou budeme vibrovat do dalekého okolí a spojovat se s energetickými poli těch, kteří se otevírají stejně.

Posílám vtipnou písníčku od The Tap Tap, krásný den a vzestupujte, milovaní!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=123&v=CfjhIJL-JIs


Autorka: Vendula Kociánová http://www.vendulakocianova.cz

Vendula KociánováNavádím ženy i muže k vlastní podstatě. Aby bez kouzel a čar dokázali hnout se svým životem, tak jak jsem to dokázala já. Mnohdy jsou ty nejjednodušší cesty nejhůře viditelné. Život sám je velmi snadný a jednoduchý, pokud to tak chceme. O nic se nemusíme snažit, protože vše je nachystáno, jen se položit do proudu a nechat se nést. Ukazuji lidem, že hmota a duchovní růst jsou velmi úzce spjaty a že vše začíná od lásky k sobě samému. Kdo se bojí, ten ať stojí.

Článek smí být šířen a kopírován jen se souhlasem AUTORKY. Portál Příznaky transformace TV má osobní souhlas autorky k jeho uveřejnění. Budeme rádi, když tento článek budete šíit na sociálních médiích sdílením. K tomu použijte v záhlaví článku tlačítko sdílet.


Zveme Vás ke sledování jedinečného ON LINE VIDEO SEMINÁŘE PRO NEZADANÉ ŽENY A DÍVKY.

Za pouhých 800 Kč můžete nyní zakoupit ucelený návod 20 videí s tématem jak odblokovat své vnitřní překážky a přitáhnout si do života skutečnou lásku.

Více informací zde: http://www.laskyplny-partnersky-vztah.cz