Miroslav Zelenka: Konkrétní změny v roce 2018

Jak už jsem několikrát poznamenal, tak předvídání budoucnosti je v současné době podstatně těžší, než tomu bylo v dobách minulých. V dřívějších dobách existovaly tak dvě, maximálně tři pravděpodobnostní budoucnosti, přičemž většinou jedna z nich byla dokonce poměrně dost pravděpodobná, zejména jednalo-li se o budoucnost relativně nepříliš vzdálenou.

Dnes je situace podstatně složitější, protože pravděpodobných pravděpodobnostních blízkých budoucností je podstatně více. A ještě ke všemu, i když jsou některé události, jejichž odehrání by se celkem dalo očekávat, tak se objeví druhá neznámá, a tou je, kdy by se mohly odehrát. Stále znovu opakuji jednu věc. Podstatná změna určitě bude a otázkou jen zůstává jaká a kdy. Otázka jaká změna se dá zjednodušit na to, zda bude ve prospěch lidstva a planety Země nebo ve prospěch malé skupiny lidí a případně jejich kosmických přátel, i když slovo "přátelé" si zasluhuje skutečně obří uvozovky. S odhadem doby uskutečnění některých předpokládaných či očekávaných událostí je to ještě těžší, protože některé se skutečně mohou odehrát i do konce roku anebo také do pěti let. A to mluvím o těch, o kterých mám informace, že by se mohly odehrát. Mohou se však vyskytnout i jevy naprosto překvapivé, minimálně pro mnoho lidí.  

 Proroctví všeho druhu i o době blízké lze na internetu nalézt velké množství a není jednoduché se v těch všech variantách orientovat. I na naší internetové scéně se jich vyskytuje dost a jejich filozofický základ se i velmi odlišuje. Různé mimozemské či andělské zdroje předávají své informace většinou formou channelingu. Sleduji různé informace se zájmem a spolu s informacemi od svých zdrojů se snažím vytvořit si určitou mozaiku.

Velmi doporučuji nenechávat se ovlivnit negativními vizemi budoucnosti, ať už je zdrojem kdokoliv, protože dost často právě cílem těchto negativních vizí je, aby je vědomí lidí převzalo za své a přispělo k jejich uskutečnění. Mnoho různých předpovědí budoucnosti tvářících se co nejseriozněji a v duchu rčení, že optimismus je nedostatek informaci, není ničím jiným než cílenou manipulací. Často ani autoři podobných textů si neuvědomují, že sami jsou obětí manipulace.

S vyšší mírou pravidelnosti sleduji tyto zdroje možných předpovědí budoucnosti: Coreyho Gooda a Davida Wilcocka, případně další informace na internetové televizi Gaia vysílané na Matrixu-2001, informace Cobry na stránkách "Bod zlomu", informace Benjamina Fulforda, Pjakina a částečně Petra Chobota. Informace jsou z různých úrovní, ale v podstatě všechny hovoří o brzkých podstatných změnách. Corey a David Wilcock hovoří o jakémsi slunečním záblesku, který by měl zasáhnout výrazně kolektivní i individuální lidské vědomí, a který se pravidelně opakuje údajně v cyklu přibližně 25 tisíc let a hovoří o něm v různých formách většina mytologií různých národů. Cobra zase mluví o události, ale podle projevů by se mohlo jednat o ten samý jev. Pjakin a Fulford se pohybují v poněkud více nám běžně známém prostředí a předpokládají změny pro naše chápání přijatelnější v kategorii odstavení současné vládnoucí vrstvy od moci, ať už si pod vládnoucími vrstvami představujeme Rothschildy, Rockefellery, Bushe, Clintony a podobné nebo globálního prediktora.

Ani Corey ani Cobra však nijak zvlášť neupřesňují, kdy by k této události mělo dojít. Na rozdíl od nich Fulford většinou uvádí, že vše už bude zítra, ale problém je, že to už píše nejméně tři roky.

Přítomnost je taková, že stát se může v podstatě cokoliv i v relativně blízké budoucnosti. Stačí si uvědomit, jak málo stačí k razantním změnám. Jedna sopka na ostrově La Palma je dle vědců připravena k explozi. Podle jejich propočtů by po explozi zasáhla východní pobřeží USA tsunami o výšce 30 - 100 m a v menším rozsahu i jižní a západní pobřeží Evropy. Ze dne na den by se změnila nejen mapa těchto zemí, ale i politická mapa světa.      

Pokud opustíme katastrofické vize, tak z mého pohledu je nejpravděpodobnější významnou událostí tzv. odhalení. Skončení informační blokády a uvolnění dosud blokovaných informací z mnoha oblastí a blokovaných v podstatě všemi státy, které ty informace mají. Kdo pozorně sleduje co nejširší informační toky, tak si mohl všimnout, jak se přece jen objevují zprávy, které nejsou příliš v souladu s oficiální linií popisu reality a naší současnosti.

Podle mého názoru nejpravděpodobnější nejdůležitější událostí příštího roku by mohlo být a já doufám, že skutečně bude, právě skončení informační blokády. Jsou pro to mnohé indicie.

Dokud tzv. konspirační teorie o stínové světové vládě přednášejí konspirační teoretici, tak je to stále pro většinu lidí jen pouhá konspirace. Pokud ji však začínají pronášet i politici a dokonce politici velmi vlivní, měli by se nad tím zamyslet i nevěřící Tomášové. Už se i na této úrovni mluví o tom, kdo řídí svět a za jakým účelem.

Tato slova adresoval Maďarům předseda vlády Orbán v proslovu, ve kterém se věnoval především migrační krizi: "Nikdy bychom neměli podceňovat sílu temné strany." 23. října v rámci 61. výročí protikomunistického povstání vMaďarsku. V této souvislosti odkázal na spiknutí těch, kteří stojí za "invazí migrantů". Zároveň dodal: "Tito lidé nemají pevnou strukturu, avšak disponují rozsáhlými sítěmi".

Ruský prezident Vladimír Putin prozradil, že všichni prezidenti USA jsou pouhými loutkami „temných mužů v oblecích“, kteří „tajně vládnou Americe“. V rozhovoru pro francouzský deník Le Figaro Putin uvedl, že téměř každý americký prezident, který je zvolen, se stává bezmocnou loutkou pro stínovou vládu, která vše ovládá ze zákulisí.

Po Coreym a dalších insiderech, s nimiž uvádí TV Gaia a u nás Matrix-2001 velmi zajímavé rozhovory, jejichž obsahem jsou informace o tajných kosmických programech, utajených technologiích i kontaktech s mimozemšťany včetně jejich přítomnosti nejen ve Sluneční soustavě, ale i na Zemi, se objevil další. První rozhovor poskytl Michael Gerloff, který patřil ke kosmickým mariňákům a sloužil v programu 20 let a zpátky. Od jiných lidí z tohoto programu se liší tím, že má spoustu dokumentů, které zveřejnil. V rozhovorech s ním, které dělá Dr. Salla a které budou zveřejněny, se ukazuje, že on je někdo, koho bychom měli brát vážně a že on je jakýmsi katalyzátorem pro mnoho dalších lidí, kteří sloužili v kosmických programech námořnictva, aby vystoupili a promluvili. Domnívám se, že to povede k odhalení letectva a k určitému posunu, protože oni si uvědomí, že byli také manipulováni.

MIROSLAV ZELENKATajné kosmické programy Air Force USA anebo ti, co jsou zapojeni do záležitosti odhalení a co z letectva pocházejí, projevují, že u nich letos došlo k významnému posunu. Byl zveřejněn dokument obranného zpravodajství a v něm letectvo a obranné zpravodajství poprvé hovořily o lidsky vypadajících mimozemšťanech. Předtím tomu tak nikdy nebylo, když byly zveřejněny jiné dokumenty typu Majestic 12. V žádném se nikdy předtím nemluvilo o jiných mimozemšťanech než o Greys, ale teď s tím novým dokumentem, který vyšel v Obranném zpravodajství hovoří o Teslovi a o lidských mimozemšťanech, kteří navázali diplomatické styky s Eisenhowerem atd. Takže vidíme určité sbližování iniciativ odhalení, které provádí americké námořnictvo, a které je letectvo připravené akceptovat a to je velmi povzbudivé. Lidé z letectva začínají přijímat výpovědi lidí z námořnictva o tajných kosmických programech jako seriózní.

Různé skupiny z tzv. tajných kosmických programů začnou, a budou muset začít navzájem komunikovat, protože je toho zveřejňováno čím dále víc. Prosakuje to a je to uvolňováno celé populaci, takže ta situace také nutí lidi na různých pozicích v těchto programech začít nějak spolupracovat, takže to všechno bude součástí procesu odhalení – ať tím, či jiným způsobem.

S velkou pravděpodobností také může zapříčinit mnoho zajímavého další jev. Silné energie proudící z kosmu mohou také způsobit zajímavý efekt. Ten zajímavý efekt spočívá v tom, že starší a nemocní lidé budou více umírat (což můžeme pozorovat i u nás). Ti, kteří mají zajímavé utajované informace, které se báli předat veřejnosti z důvodů obav o svoji bezpečnosti či o bezpečnost svých blízkých, se budou snažit před smrtí veřejnosti tyto informace předat. Svůj vliv na to může mít i specifičnost těchto energií, která u slušnějších lidí bude ovlivňovat jejich svědomí. Tyto informace by se měly týkat jak jevů pozemských, tak i mimozemských. Tito lidé si uvědomují, že dlouhé roky pracovali pro programy, které rozhodně nebyly v souladu se zájmy většiny lidí, i když své svědomí mohli utišovat různými teoriemi, ale nyní i oni se dozvídají v současné době informace, které neměli a které je přesvědčí o problematičnosti jejich práce v rámci utajovaných programů. Kosmické energie také působí nyní tak, že přestává účinkovat vymazání paměti u lidí, kterým to bylo provedeno právě proto, aby nezveřejnili utajované informace, které získali v tajných programech.

Je pravděpodobné, že globální elity se budou snažit odhalování dosud skrytých skutečností co nejvíce zpomalovat a zdržovat, protože při plném odhalení se ukáže jejich negativní role. Osobně si však myslím, že už se jim ten příval informací zadržet nepodaří. Je to jako s hrází. Když se protrhne jen částečně, další energie vody už dokoná své dílo s celou hrází.

Situace po odhalení bude velmi zajímavá, ale také nebezpečně chaotická. Až se lidé dozví o tom všem, co je jim zatajováno, o 11.9., o skutečných příčinách imigrace do Evropy a podobných věcech, o tom, jak a v koho zájmu jednají jimi zvolení politici, o tom jak jsou jim zatajovány technologie, které by posunuly lidstvo daleko dopředu ve všech směrech, tak se mohou mnozí lidé chovat skutečně revolučně. A nebude se zřejmě jednat jen o revoluce sametové.

Takže pokud mluvím o příštím roce v souvislosti jakoby pouze s odhalením, s prolomením informační blokády, tak se v důsledku může jednat o velmi převratné jevy a děje. V takto vzniklé situaci bude sice obtížné, ale velmi důležité, aby co největší množství lidí, minimálně u nás mělo otevřenou čtvrtou a pátou čakru a dokázalo ovlivnit ostatní lidi k relativně pokojnému a důstojnému přechodu do zcela nové situace. Samozřejmě bude mít velký vliv i morfogenetické pole, které postupně bude přecházet do nového módu uvolňování informací.

V dnešní době se stalo módou nadávat někomu do marxistů případně do neomarxistů. Téměř všichni, ne-li skutečně všichni, z těchto nadávajících si neuvědomují, že v podstatě oni také v něčem Marxe následují. Podle mého názoru základní vadou marxismu a rovněž podle mého názoru cílenou desinformací není jen teorie socialistických revolucí a diktatury proletariátu, ale tuhý materialismus. Představa, že rozvoj výrobních prostředků zákonitě časem zajistí změnu společenského systému, byla minimálně nepřesná od samého počátku a dnes se tento omyl, či záměrně vložená vada, ukazuje v plné šíři. Myslím, že stále více lidí začíná chápat, že žádný systém, byť sebelépe vymyšlený nemůže fungovat, pokud se nezmění základní články systému, tj. lidé.   

Nejen já mluvím o tom, že by mělo dojít k poměrně výraznému úbytku populace na naší planetě v průběhu deseti let. Dokonce zde padla informace o určité hranici frekvence vibrací, kterou bude nutno dosáhnout pro setrvání na Zemi. Tato hranice se pohybovala ve výši orientačně třikrát až čtyřikrát převyšující průměr obyvatel Česka a Slovenska, takže by to z tohoto pohledu mohlo vypadat, že nás tady moc nezůstane. Dostal jsem informaci, abych upozornil, že není rozhodující dosažení této hranice v této době, ale v průběhu následujících deseti let, takže je ještě relativně dost času, čímž vás ale v žádném případě nenabádám k odkladu práce na zvyšování vlastní frekvence vibrací. Také tato informace svým způsobem slouží k uklidnění těch, kteří se obávají, že jejich blízcí, u kterých mají pocit, že na tom nejsou zatím tak dobře, také budou nuceni Zemi opustit. Pravděpodobný, ale nezaručený scénář, je takový, že postupně budou odcházet bytostí s nejnižšími frekvencemi vibrací.     


AUDIOVERZE TOHOTO ČLÁNKU: 


Miroslav Zelenka - alternativní publicistaAutor: Miroslav Zelenka Zdroj: http://www.miroslav-zelenka.cz

Jsem normální člověk, kterého baví tenis, jízda na kole, plavání, lyžování a hudba. Velmi rád vařím i jím. Skládám si písničky či muziku k meditacím. K mým oblíbeným činnostem patří i konstruování (nástroje, stroje, ale dělal jsem si i konstrukci nábytku do celého bytu).

Zjednodušeně řečeno zajímají mě činnosti, které obsahují tvůrčí prvek. Čím jsem starší, tím se zintenzivňuje můj vztah k přírodě a jsem rád, když mohu být každý den alespoň hodinu v lese. Miluji moře a hory, i když energie moře má na mne blahodárnější účinky. 


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 162
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 350
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 268
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 299
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 378
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1650
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 724
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 738
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 969
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1039
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018232
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515377
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456769
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292781
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282273
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272736
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259243
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250776
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249293
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242771
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240556
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215094
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206493
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188046
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186450
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184242
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176586
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166638
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163254
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161039
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142677
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124491
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122440
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...