Ivana Valová: SVĚTELNÁ SEMÍNKA

Byli jsme tady už předtím. Věděli jsme, že přijdeme na Zemi a proto jsme zasadili podél své cesty semínka. Tato semínka vyživuje to, že se stane něco, co vám připomene, kým ve skutečnosti jste.

Můžete jet po dálnici a na straně silnice uvidíte znamení, které vám něco připomene – například to, jak jsou slova spojena. Nebo uvidíte symbol, který vyvolává vzpomínku z vaší hluboké paměti.

To jsou přesně ty věci, které jste vložili do své vlastní cesty předtím, než jste sem přišli. To jsou semínka zasazená hluboko ve vaší duši, které vás aktivují.

Naším úkolem je vidět synchronicity, které se na naší cestě objevují. Jsou to VESMÍRNÉ MRKNUTÍ, které spustí pocit vnímání vašeho pravého já. Může to být věta, kterou si přečtete, nebo píseň, kterou uslyšíte – a najednou je vaše srdce zasaženo pravdou. Může to být společný projekt, který vaším setkáním vytvoříte.

Když k tomu dojde, zavřete oči a skutečně tuto vibraci prodýchejte do celé své bytosti. Umožněte energii, aby ve vás usadila to, kým jste. Otevírá vaše uměle vytvořené ochrany a uvolňuje bloky. Dává vědomí, že máme jít dál, i když to neskutečně bolí. Umožňuje nést v sobě více světla.

Tato zasazená semínka, které v nás spouští dávno zapomenuté věci, nám umožňují vstoupit do další úrovně vlastní energie a světla.

Takto nacházíme svou vlastní energii. Jsou tu písně, které s námi rezonují. Jsou tu texty, které vynáší vaše srdce na povrch.

Tyto aktivace nám pomáhají nasměrovat nás na svou cestu, komunikovat s duší a jít po cestě přímo bez okliček. Vedou nás k vibračnímu zdraví.


Ivana Valová a Steve Rother


www.atlantskaskola.cz



Napsala: Ivana Valová - Atlantská škola - Praha  ♥ www.atlantskaskola.cz

Atlantská škola logoJmenuji se Mgr. Ivana Valová, narodila jsem se ve Zlíně a žiji v Praze. Vystudovala jsem Pedagogickou Fakultu Univerzity Palackého v Olomouci (biologii těla, psychologii a sociologii). Vedu kurzy Atlantské školy a učím angličtinu soukromě a ve firmách.

Na individuálních sezeních nabízím služby v oblasti léčení nemocí, pochopení základní životní lekce, začlenění spirituálních zážitků do svého života, poradenství v oblasti psychospirituální krize, poznání svého poslání, rozvoje jasnozřivých schopností a intuice, rodinné terapie, regresní terapie a spojení s moudrostí starodávných civilizací. Jsem k dispozici lidem, kteří potřebují nasměrovat.

Individuální sezení s krystaloterapií - rozložení krystalů na tělo a kolem těla člověka, podle jeho individuálních potřeb a záměru.

Tento článek není dovoleno kopírovat na jiné weby ani kopírovat části textu. Pokud chcete článek publikovat, získejte si osobní souhlas autorky. Budeme však velmi rádi, když jej budete sdílet na sociálních sítích. Ke snadnému sdílení na facebooku využijte tlačítko sdílet v horní části článku. Děkujeme, že dodržujete naše autorská práva. :-))