Zlatá Dušička: 13.10.2018 Dosažení vyšších cílů

Lidé Země, jste vedeni k sobě samým, jste vedeni do nitra.

Čas vás zastavuje, abyste byli schopni pozměnit své zažité sklony. Čas vám přináší otevření mnoha důležitých témat, aby byla zpracována a dokončena. Mnozí se oprošťujete od závislostí. Mnozí jste však stále zaměřeni na své materiální životy a nechcete toto uvolnit, držíte se a posilujete své strachy. Proto bude muset být do těchto neladících napojení zasaženo. Neboť duše již nechtějí stále dokola opakovat, duše jsou vzrušené z toho, že by mohly dosáhnout vyšších cílů. A k tomu vás také povedou, lidé Země.

Pokud se nebudete chtít pustit, budete odtrženi. Pokud se uvolníte, bude vám pomáháno. Mnohé duše se stále ještě rozhodují, že opustí tuto realitu. Jsou velice frustrované a vyčerpané. Je zde velký tlak na vyléčení minulosti, k návratu k sobě samým, na cestu do nitra. Neboť pouze tak si můžete uvědomit, kudy vede cesta. Lidé Země, toto již není hra. Ze hry se stává vážná věc. Negativní strana hraje o každého a proto je zde snadná možnost přehoupnout se tam, odkud není cesty zpět.

Je to velice tenká hranice a pak již stačí jen malý krok a budete ztraceni. Je čas, abyste pochopili, kdo jste a jaká je vaše vnitřní podstata, pouze tak budete chráněni a budete moci být také zachráněni. Všímejte si maličkostí, projevů a reakcí sebe samých na věci okolní, buďte bdělí. Mnozí jsou pod vlivem některých entit a riskují sami sebe, své životy a své duše, žijí extrémně. Pak ale také extrémně skončí v této realitě.

Věnujte pozornost svým snům. Nyní více, nežli jindy dostáváte varování, odpovědi a také rady. I přesto, že sen může být pouze obyčejným a nezajímavým příběhem. I přesto je v něm schováno něco, co si zasluhuje pozornost. Věci skryté a tajné se začínají vynořovat na světlo.

Uvědomte si, kam vás táhne vaše vnitřní naladění a následujte tento hlas. I přes to, že mnohdy toto logicky nechápete. Je čas velice silných emocí. Proto se snažte chápat ostatní a reagujte teprve po nějaké době, nebuďte zbrklí. Zabráníte tím zbytečným hádkám. Je to boj o energii. Lidé Země, věci se dějí a budou dít. A je pouze na vás, jak k tomuto budete přistupovat, jak nazírat a jak reagovat.

Pobývejte v přírodě a učte se od ní. Propojujte se s matkou Zemí, choďte bosí a dívejte se do Slunce. Čas se chýlí a otevírá se vám rajská zahrada. Ale také jáma lvová. Máte na výběr.

A vy přesně víte, co máte dělat. Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě.


ZDROJ: http://zlata.dusicka.sweb.cz Autorka kontakt:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.