Jitka Bartošová: Po týdnu zhuštěných energií - II.

Navážu na téma předchozí, spoustu lidí mělo těžkosti hlavně minulý týden, kdy to kolem novoluní vrcholilo.

Pozorovala jsem se od víkendu ve vlastní multidimenzionalitě. Svým způsobem jsem dospěla do bodu, kdy mě nebaví (a proto ignoruji, ať si říká, kdo chce, co chce) se pohoršovat nad jednáním a chováním lidí, toho, jak je to nepříjemně zařízené zde na Zemi a že to člověku nepomáhá, dokonce zastavuji otázku (nebo ji nechám na těch z Vás, kdo se jí zabývat chce): Proč jste si tady na Zemi zavedli papírování a strukturu chování (role, jaké svazují a brání projevení lásky), jaké Vás dusí a berou Vám vitalitu? Což nevíte, že DNA si krátíte? (tady zastavuji)

Má multidimenzionalita říká a ukazuje, jakmile potkám 3D překážku, bez jakéhokoliv váhání VÍM, že jen projdu neviditelně, neslyšně. Lidé, kteří si neváží života, se mi rozplývají a opravuje se jejich optika, až když mizí z mého zorného pole. Takto poznávám, koho si mohu nechat v blízkosti, komu se dá věřit. Těmto "mizejícím" moc ne...je Vás asi 40%. Prosyceni deformací z minulých režimů, bohužel.

Našla jsem článek o jednom z posledních vzkazů Stephena Hawkinga. Hovořil o lidech, kteří si v budoucnosti - ne vzdálené - budou chtít, umět nebo moct upravovat DNA. Prý nejbohatší... mám k tomu výhradu. Bohatství, v jakém smyslu(?), dle modelu umělých oplodnění chybí "kosmická jiskra" (bohatství duše), jaká tam dar vitality, inteligence právě dodává! Ačkoliv uměle smícháte DNA nositelů Nobelové ceny, není dáno, že z toho vzejde potomek, co bude také nositelem Nobelovy ceny. A může mít jinou životní dráhu. A je toho spousty a nakonec ne všichni z lidí jsou tolik posedlí dokonalostí (to je dobře), aby si to troufli (do experimentu takového rozsahu jít).

Některé Vaše role mi brání ve volném projevu lásky směrem k Vám, takže je bezpečnější ji nechávat schovanou. I pro Vás. Neumíte s takovou informací naložit. Jakmile do ní (role) přecvaknete, já jednoduše odejdu a zanechám Vás v ní. Je mi to jedno, Vaši volbu respektuji, avšak mou přítomnost to nepotřebuje.

Ono to upravování DNA má úskalí. Svět nemusí být zničený (pokud do pole nevnesete paniku), ale Vy se potřebujete naučit si najít bod pohodlí a klidu, byť v nepříznivých situacích. Pak se obejdete bez toho (viděla jsem to jako v hudebním klipu, zpívám o planetární lásce, symboly stromu života, reiki symboly apod. utvářejí sprchu a já jako kosmická loď vymazávám ze Země artefakty, včetně a zejména těch "CLASSIFIED", pak to někdy chtějí pozemští u moci otevřít a ono to je z trezoru fuč :-) ) a oni najednou se skácejí k zemi, protože je prostě klepla pepka...) obejdete se bez papírů a rolí. Tímto způsobem dosud Vámi známý svět zanikne. Země zůstane a Vás to občas/chvílema tvrdě napasuje do něčeho neznámého. Záleží na postoji vůči novému. Odpor proti změně ve Vás utvoří nové konflikty. Pakliže zvolíte žití v poklidu, rozpusťte odpor uvnitř Vás.

Já "nepříznivem" projdu - protuneluji se skrze vlastní nekonečnost a bod nula. DNA si umím upravit a nastavit vědomě sama...a proto nejsem nemocná  a všechny výsledky krve OK ---možná i proto energie minulého týdne mi musela cestu ke zrození nového života v mém 18tt přerušit. Samotná jako této formě zhuštěných energií údajně nepředstavuji nebezpečí, ale stejně jsem natolik klidná, že se jí tímto vymykám kontrole. A když potomka na svět přivedu, bude to teprve hukot.

Ne proto, že bych chtěla tvorečka dokonalého. Ale i on sám mi povídal, že potřebuje čisté pole, jaké ho nebude omezovat v jeho vývoji. Jinak to pro něj nemá smysl sem na Zemi. A šablony papírovosti ...no já mám odpor a to malý mělo taky odpor, na buněčné úrovni. Takže do minulého týdne vše OK, až pak najednou vylezl ten kal a hnus z pole lidí a nepovedeného spolužití, tak už to mimísek vzdal. A doktoři nevědí proč, neboť nemají na to přístroje a měřící techniky, jakými by mohli pozorovat to, co pozoruji já v sobě.

Takže mě čeká několik týdnů/měsíců pročišťování toho všeho, co znamená zatím někde nějaké podpisy papírů, smlouvy, evidence, aby bylo aspoň co nejjednodušší, jednotné, pohromadě. A makléři, co hrají psychologické, lživé hry vytáčivé, krachnou, protože takovým nová generace odmítne spolupracovat. Poznají lež a budou na ni citliví, například jako já. A takového třeba v jeho lžích vykoupou, podusí, pak možná se něco. Jde o to velkoplošně vyjasnit, že výnosný bude přístup přímočarosti a transparentnosti a to všude - politika, obchod, jinak raději dobu kamennou :-)

Na závěr informace: Papíry nejsou život! Láska ano. I přimělo mě to se dívat na jednoho člověka jinak. Budu s ním komunikovat pouze tehdy, kdy nebude v roli manažera. Včera jsem mu to přímo řekla. Že se bavím s ČLOVĚKEM, ne s loutkou, obětí hry. Tehdy se cítím volná. Protože pod nánosem odporu k jeho roli tam přecijen je láska k člověku, jaký ukázal, že si života váží. Je nucený, ale zvolil si to, nějakou část dne to schovávat, tak tedy ať zůstane schováno. Stejně jako info z tohoto odstavce:
Některé Vaše role mi brání ve volném projevu lásky směrem k Vám, takže je bezpečnější ji nechávat schovanou. I pro Vás. Neumíte s takovou informací naložit. Jakmile do ní (role) přecvaknete, já jednoduše odejdu a zanechám Vás v ní. Je mi to jedno, Vaši volbu respektuji, avšak mou přítomnost to nepotřebuje.
...respektuji.

Děkuji těm lidem, rodině, přátelům, blízkým, kteří mi dělali společnost, když jsem minulý týden měla bolístku a slzy. Aby mi pomohli přijít na jiné myšlenky. Děkuji za to, že mě takto podrželi.


Autorka článku: Jitka Bartošová

https://farhamandala.webnode.cz/