Jiří Lexa: Kvantsurfing

Ještě dříve, než mi Vesmír poslal toto klíčové slovo, jsem přemýšlel, jak jednoduše uchopit problematiku vědomého života. Ačkoliv s tím mnoho osob, zainteresovaných do kvantové fyziky, nesouhlasí, rozhodl jsem se využít tuto příležitost k vysvětlení jednoduchosti, přirozenosti a hlavně dynamičnosti našeho života, pokud jej pojmeme vědomě.

Všechno, co děláme od našeho narození po naši smrt je pouze tvorba. A my jsme vědomí či nevědomí tvůrci. Ostatní neexistuje. Ve většině případů si však myslíme, že se nám život děje nahodile a naopak my nemáme vliv jej jakýmkoliv způsobem ovlivnit. A dokud budeme žít v tomto nesmyslu, nemůžeme se divit, že se nám dějí mnohdy skutečné nesmysly.

Myšlenky a emoce tvoří

Kvantové pole je naplněno částicemi světla, které prý ještě nikdo nikdy neviděl. Paradox je, že právě tyto částice ovlivňují náš život, neboť reagují na každou naši myšlenku a především na pocit. To vysvětluje, že myslíme-li např. na momentální nedostatek, po určité době se z našich myšlenek začnou profilovat celkem silné emoce. Emoce jsou silnější zhruba 5000x než myšlenky, proto začíná poměrně rychlá tvorba reality. Ačkoliv jde o reakci na současnou situaci, vytváříme si tím náš budoucí život. A s největší pravděpodobností nebude tato realita nejšťastnější.

Naučíme-li se zachovávat klid i ve vypjatých situacích, dočkáme se poměrně velkých úspěchů, protože do hry zapojíme příjemné emoce i myšlenky. Můžeme mít momentálně problémy v partnerských vztazích, ale zároveň se můžeme upnout na myšlenku ideálního partnera. Není třeba si cokoliv v tomto případě vizualizovat, ale udržovat si pozitivní emoci. Tím již tvoříme základy pro ideální změny našich vztahů.

Na vlnách Vesmíru

A právě tímto se zaobírá kvantsurfing. Jeho podstatou je splynutí s tokem Vesmíru. Tedy nastoupíme-li na „šťastnou“ vlnu, pak bychom se na ní měli držet celý život. Někdy to není jednoduché, ale v žádném případě to není nemožné. Vyzkoušejte si to na jednoduchém cvičení. Začněte ode dneška děkovat za vše, co se objeví ve vašem životě. Již nebojujte s nikým a ničím, co by vám jakýmkoliv způsobem zastoupilo cestu. Představte si vodní tok. Když je voda silná, prorazí i sebevětší přehradu. Nemá-li sílu, obteče překážku, ale postupně ji podmílá. Tím, že netlačí, ale stále teče, je v souladu s okolním světem a překážka, která drží svoji pozici si může být jista, že dříve, či později bude podemleta a smetena.

Chápete základní myšlenku kvantsurfingu? Nastavte si svůj život jako tok malého potůčku. Budete se na něm cítit bezpečně. Každá vaše myšlenka najde své pevné místo a emoce vykoná tu práci, že postupně zdolá i sebevětší překážku. Jen si zapamatujte, že není třeba s ničím bojovat, na nic tlačit a cokoliv chtít teď hned změnit. Naučte se více poslouchat a každou svou myšlenku uvolněte od jakéhokoliv posuzování, analýzy či kritiky. Pokud je nosná, najde si své místo a vaše intuice ji přijme. Jestliže je nepoužitelná, sama je odsouzena k zániku. Tak to skutečně ve Vesmíru chodí, ať se nám to líbí nebo ne.

Zase ty vztahy

Představte si, že žijete ve vztahu, který vám nevyhovuje. Jste s partnerem již mnoho let a na místo vytouženého štěstí jste si zevšedněli. Ani jeden již neprojevujete zájem cokoliv vylepšit, ale odcházet se vám nechce, protože to není ve vaší rodině zvykem nebo se bojíte, že přijdete o majetek. A tak se radši likvidujete sami a ta pomyslná voda podemílá vaše základy. Osobně tomu říkám toxické vztahy. Ony jsou totiž toxické tím prostředím, atmosférou, energií a zkrátka vším, co se jich týká. A my? Rozhodneme-li se v nich zůstat a pomalu umírat, patrně se nám to povede. Ano, máte pravdu, že jsme nevyslovili tu větu: „Chci v tomto vztahu umřít“, ale ve skutečnosti dáváme Vesmíru pokyn svými emocemi, které té předešlé větě odpovídají.

Máme však jednoduchou, účinnou a poměrně rychlou možnost jednat. Stačí se soustředit na ideální vztah, na lásku, na vděčnost a zapojit svoji emocionální představivost, kterou si budeme vše ve svém srdci vytvářet. Nemusíme za každou cenu partnera vyhnat z domu, ale již svým energetickým nastavením žádáme Universum o poskytnutí podpory. A s největší pravděpodobností se tomu tak stane. Ten odvážnější může od partnera odejít, ale též bez emocí nenávisti, zloby či vzteku. Naopak doporučuji začít k svému partnerovi otáčet pocity jako je vděčnost, láska, radost nebo soucit. Vždyť i on má například svá skrytá zranění a i když vás někdy i fyzicky napadl, projevila se pravděpodobně bolest jeho duše. A reakce této bolesti je málokdy ovladatelná. Ale vy nejste soudci, vy jste tvůrci, a proto je lepší tvořit svoji novou realitu s novými emocemi, než posuzovat, co bylo správné či nikoliv.

Peníze, peníze, peníze…

Nevěřili byste kolik lidí má dnes problémy s penězi. A drtivá většina si je vytváří sama. Je to stejné, jako se vztahy. Bohatého od chudého člověka neodlišuje stav jejich peněženek, jak se mnozí domnívají, ale jedině nastavení jejich mysli. Přestanete-li řešit neustále peníze a necháte je volně plynout vaším životem, můžete se soustředit svoji radost. Radost je velmi silný magnet na cokoli v našem životě.

Zapojte radost do svého každodenního života a užívejte si ji každým momentem. Můžete na tom jedině získat. Projevujete tím totiž svoji svobodnou vůli. Nepřišli jste na Zemi živořit, přežívat a jinak trpět, ale můžete se rozhodnout pro život, jaký vy opravdu chcete. Soustřeďte se na vědomou práci s vašimi emocemi a naleznete nové, nepoznané zákoutí vašeho života.

…nechte se unášet na vlnách tohoto světa a naleznete nevídané krásy, které vás pozvednou do nebývalých výšin vaší reality. Uvolněte všechny emocionální tlaky ve svém životě a budete šťastní. Přijměte radost a vděčnost do svého života, vždyť je to vaše přirozenost.

A to je kvantsurfing!

www.jirilexa.cz


Autor čtení z kvantového pole:
Jiří Lexa - harmonizace kvantovou vlnou http://www.kvantovacesta.cz 

Jiri Lexa harmonizace kvantovou vlnouHarmonizace kvantovou vlnou je účinná metoda napravující naše problémy na fyzické i psychické úrovni. Dokáže však pomoci i v nápravě finanční prosperity, pracovních i partnerských vztahů. Všechno je totiž o našem myšlení a pokud jsme schopni zharmonizovat nebo chcete-li dostat do rovnováhy naše myšlenky, tak se doslova v našich životech dějí zázraky. A pokud chcete, pomohu Vám nalézt tuto rovnováhu, aby jste byli pouze vy tvůrci vaší reality, neboť nás nemůže nikdo vyléčit, ani jinak uzdravit, kromě nás samotných. Každý z nás má totiž neomezené schopnosti, které si ve většině případ nedokážeme pouhým rozumeme představit a právě v tomto bych vám rád ukázal návod, jak nalézt schopnosti sám v sobě a nemuset se spoléhat na pomoc zvenčí.

 Chanelling na podobné téma v českém znění pana Lexy