Zlatá Dušička: 10.12.2018 S láskou do následujících dní

Blíží se slunovrat, lidé Země.

Je to energetické narovnání a posun vpřed. Vždy takovéto silné energetické brány pomohou srovnat to, co bylo pokřiveno. Zároveň je zde také možnost nalezení sebe sama, toho, co duše přišla ochutnat a změnit. Tento čas budete silně pod tlakem, avšak zároveň oproštěni od některých svých závazků, pokud jste zvládli své karmické lekce.

Mnohé duše odejdou v čase mezi slunovratem a koncem tohoto roku. To, co již bylo utvořeno, bude propuštěno a vaše životy budou postupně dostávat jinou kvalitu. Změna vztahů, pracovních míst, změna pobytu. Tímto se charakterizují měsíce nastávajícího roku. Konečná fáze posunu začíná. Nároky na duše jsou velmi vysoké.

Proto také ti, kteří nejsou schopni plně vyhovět požadavkům vzestupu, se rozhodnou odejít.

Na stranu druhou je příznivá konstelace pro ozdravení a výrazný posun vpřed. Situace se uvolňuje a do vašich životů začíná prosakovat více radosti. To se děje díky tomu, že začínáte chápat, že jedete na vlně vcítění a uvědomění.

Citlivost některých bytostí se zvyšuje. A je to nutné, neboť bezcitnosti zde již bylo dost. Probouzí se vaše ochota činit dobré skutky a hledat dobro tam, kde jste ho dosud neviděli. Předávejte své myšlenky a vzkazy ostatním, dělte se o svou moudrost. Lidé Země, oslavte sami sebe a to, co jste dokázali.

Slavte to, co vám umožnilo být tam, kde jste dnes. Možná to ještě nevidíte, ale brzy poznáte, jaký kus práce jste udělali. Oslavte také změny, které k vám přichází. Očekávejte nečekané. Chraňte sami sebe před tím, co vám bere energii.

A vězte, že další dny budou plné výzev, které odkryjí váš skrytý potenciál. Až uvidíte sami sebe, to, jací jste, budete velice překvapeni. Procházejte s láskou všemi následujícími dny.

Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě


ZDROJ: http://zlata.dusicka.sweb.cz Autorka kontakt:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.