Hana Sahhu-arah: PRŮCHOD ZLATOU BRANOU

Na obloze září nová hvězda. Hvězda Nového Věku.
21.12. na zimní slunovrat se otevřela Zlatá Brána a mnoho z vás ji slavnostně prošlo.

Zkušenosti, kvůli kterým jste na Zem přišli, už dosáhly svého celistvého bodu, máte ve vašich záznamech načerpáno vše, co jste jako lidé chtěli v 3. dimenzi zažít. Průchodem zlatou bránou, jste ukotvili vaše světlo v 5. dimenzi, nyní tímto jasným spojením se k vám spouští kódy rozpomínání si na to, co jako absolutní individuality nesete, jaké máte dary a schopnosti – je na čase se začít učit tyto schopnosti používat a pracovat s nimi. Takže tato doba už není o silných karmických čistěních, které jste si procházeli, ale spíš o rozpomínání a aktivaci, škole učení se toho, kým skutečně jste, co planeta Země ve své podstatě Zdrojově nese a proč jste se svými schopnostmi právě tady.

Samozřejmě se vám stále bude ukazovat zrcadlení, tzn. druzí vám budou odrážet to, co si máte zpracovat. Pokud se na vám na druhých něco nelíbí a něco vám vadí, uvědomte si, že je to váš problém, ne druhých. I nadále budete dělat chyby a budou přicházet zkoušky, avšak už v jiných úrovních, než tomu bylo doposud. Zkoušky a chyby jsou důležité, abyste se naučili vědomě používat svojí sílu, která se tak bude zvyšovat, pokud budete vědět, jak s ní správně zacházet. Buďte na sebe trpěliví.

Kometa, kterou jste v prosinci viděli, dávala všem na vědomí znamení příchodu Nové doby. Zlatá brána pro průchod se ukotvovala a 21.12. byla aktivována a prošlo jí tisíce lidí. Je ale stále mnoho z vás, kteří branou ještě neprošli. Vše se děje jak má, u mnohých probíhá v tento čas mnoho těžkých událostí, zkoušek, odpoutání se žít životy druhých lidí, zbavování se iluzí, odpoutání se od systému, ukončení karmických závazků, a tak pro mnoho z vás může být toto období zimy velmi silné, protože se vše musí vyčistit a dořešit. Sama duše si přeje zažít to teď najednou, než aby se to táhlo několik let. Všichni vám v tomto procesu pomáhají, uvědomte si, že nejste sami a naučte se sdílet a žádat druhé o pomoc. Důležité v tom všem je odpočívat a být si vědomý toho, že věci se čistí, poděkovat za ně a nenechat se stáhnout do nízkých vibrací a lítosti toho, jak na tom jsem, protože to nikomu nepomůže. Myslete prosím na to, je to pro vás velmi důležité. Klidně si napište na papír a mějte na očích:

Věci, které se mi nyní dějí jsou součástí očisty, vyvstaly, aby se mohly konečně dořešit. Důvěřuji Vesmíru i sobě a děkuji za tuto očistu, protože je to DAR.

Můžete tuto dobu nazývat různě, v kolektivním vědomí lidstva vám rezonuje Diamantový věk. Po tisíce let jste podobně jako surový kámen ze sebe museli čistit vše, co na vás bylo nabaleno a nebylo vaší pravou součástí, vaším Zdrojovým jádrem. Dalo to spoustu práce, ale vy jste vydrželi ten boj, který se odehrával a nesl spoustu bolesti, která se ještě nyní vyplavuje z vašich záznamů. A tak, jak jste se čistili a pracovali na sobě velmi dlouhou dobu, i za pomocí druhých, se z vás stal krásný, zářící klenot plný Světla, právě jako kámen, který může být špinavý a nenápadný, než se vybrousí a stene se z něj pravý diamant.

Uvědomte si, že na Zemi jsou lidé, kteří zůstanou v nižších vibracích, protože přišli na Zemi v jiný čas než vy, jsou to duše mladší a mají si zkušenosti ještě procházet. Je to nastolení Harmonie, která je vždy zachována. Ale nezapomeňte na to, že i vy jste tam na těch nižších úrovních také kdysi byli, neusuďte ostatní za to, na jaké úrovni nyní jsou, že nevidí, necítí a páchají zlé skutky, je to v pořádku, je to pro zkušenosti a vy jste se taky takto chovali a není pěkné za to soudit ostatní, kteří jsou také na cestě. Pochopte to, že je to součást jejich dokonalé cesty k diamantu a nesuďte už od nyní nikoho. Ve všem je dokonalý záměr.

Soustřeďte se na čistění, které nyní probíhá, odpočívejte a odevzdávejte vše, co již nepotřebujete. Kdo již prošel branou, zaměřte se na vaši energii, jak s ní pracujete, kdy s ní plýtváte a kdy ji máte nadbytek, jaká činnost vám ji dodává nejvíc? Pracujte v radosti, dělejte co vás baví, předávejte a pomáhejte druhým, rozpomínejte si na své poslání, propojte svou Zemskou i Hvězdnou část a staňte se bytostí, která si je vědoma toho, co nese a co má předávat dál, kde a jak má pomáhat, ať už v ukotvení a aktivaci nových technologií na Zemi, tak v pomoci lidem, či přírodě pro její uzdravení, které je nyní tak potřebné. Začněte se cvičit v používání telepatie a všech vymožeností, které jsou tak samozřejmé a na které si budete rozpomínat, i to chce procvičování, už je vás mnoho, tak konejte a spolupracujte. Omezení vznikaly vaší nevírou v to, jak jsou věci jednoduché, síla záměru a vaše víra se zvýší, neboť věci půjdou rychleji a jednodušeji.

Žehnáme vám všem v tomto úžasném čase a radujeme se s vámi i s ostatními.

Bytosti modrého Paprsku

odkaz na Arkturiánský symbol KONTAKTU, pro některé je důležitý najdete v odkazu: http://hvezdneduse.cz/pruchod-zlatou-branou/

Autorka článku bude na toto téma přednášet na festivalu Miluj svůj život v Praze v sobotu 16.2.2019 v Tělocvičně 2 od 16.00 hod.



AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Hana Sahhu-arah : pracovnice světla, průvodkyně, terapeutka, konopný poradce

Momentálně žiju na krásném a velmi energetickém místě, na ostrově Ibiza. Jsem  průvodkyní a kanálem, skrz který přichází informace, posleství a energie od Vyšších Já a světelných bytostí které  nám pomáhají při naší cestě rozpomínání si na to, kdo jsme, odkud jsme a jaké je naše poslání.                                                                          

Pomáhám v probouzení a aktivaci hvězdných duší na planetě Zemi.

Jsem propojena s rostlinou konopí. Založiila jsem před 8 lety s přítelem dnes již známou firmu, která vyrábí přírodní konopné produkty. Cítiila jsem, že si nás tato rostlina vybrala, abychom ji očistili a dostali ji zpět mezi lidi do běžného života v její čisté a léčivé síle. Když se naše produkty dostaly do Ameriky a Číny, věděla jsem, že jsem cestu naplnila...

Firmu jsem tak opustila, ale konopí je stále součástí mě, tak i nadále pracuji s touto léčivou rostlinou a pomáhám lidem na jejich cestě uzdravení i z takových nemocí, jako je například rakovina.

Nyní přišel čas, že už se naplno věnuji mému životnímu poslání – předávání informací (channelingu), aktivování a celkového probuzení duší, ale také transformačním rituálům a přednáškám.

Mým přáním je, aby byl každý vědomý a žil život přesně takový, jaký si ho ze srdce přeje.

Jsem tady pro vás.