Vesmír o nás: Známosti z minulých životů

Některé napovídající znaky, že se znáte z minulého života

Možná mnozí znají ten pocit, když jste někoho potkali a měli jste pocit, že ho odněkud znáte. A když s tím člověkem pak poprvé chvíli mluvíte, cítíte, že je to právě on, se kterým si máte co říci a jakoby jste ho znali snad sto let. Jak je to možné? Možná ho totiž znáte z minulého života. Nevěříte tomu? Nechte se vést svými vnitřními pocity.

-Pouhý pohled na dotyčného člověka ve vás vzbudí emoce, které nedokážete zastavit a toto napětí, jiskření u jiných lidí nemíváte. Je to, jako byste se shledali se starým dobrým přítelem, kterého jste neviděli celou věčnost.

-S dotyčným se cítíte, jako byste byli doma. Zaplaví vás pocit klidu, jistoty a bezpečí, možná pocit, který jste nikdy před tím neměli.

-Když se na něj podíváte, hned vše víte. Čtete v něm jako v otevřené knize. Přitom nevíte proč tomu tak je, když ho vidíte poprvé v životě.

-Tomuto člověku se dokážete otevřít a svěřit i s tématy, které jste před jinými utajovali. Bezmezně mu věříte a víte, že vás nezradí.

-Máte pocit, že je to vaše dvojče, přitom víte, že ho vidíte poprvé. Mluvíte s ním sotva pár minut a přijde vám, že to trvá věčnost.

-Při setkání na určitém místě se vám zdá, že jste tam již někdy byli a že to místo velice dobře znáte a mohou se vám i objevit i vzpomínky, ve kterých dotyčný bude.

-Jste na sebe napojeni, přesto, že každý bydlíte jinde a nejste ani příbuzní, máte mezi sebou zvláštní pouto. Telepatie mezi vámi funguje a vy máte pocit, že jste se ,,kdysi“ museli velmi dobře znát.

-Na první setkání nemůžete zapomenout, je to něco výjimečného a intenzivního. Ten člověk na vás udělá obrovský dojem, že ho nemůžete pustit z hlavy. Cítíte, že jste se s ním měli potkat, protože se už prostě znáte a navíc by vás nikdy neomrzel. Možná jste v minulém životě něco spolu nedořešili.

-Stává se, že na vás druzí udělají dojem, ale to bývá ve spojení sympatií, lásky a fyzické přitažlivosti. Ovšem tady je rozdíl. Pokud jde o člověka, kterého znáte z minulého života, jde mezi vámi o duševní spojení. Je mezi vámi mimořádné souznění, jde o společnou minulost, která vás spojuje v tomto životě.


Autor článku: Vesmír o nás

http://vesmironas.cz/19/11/2018/znamosti-z-minulych-zivotu/