Soňa Mitra Pavlincová: Moudrost života je ukrytá v každé z nás

Tato moudrá stařena žije v každé ženě. Je ztělesněním moudrosti, která se předává od věků z generace na generaci. Jen jsme zapomněly, že je naší součástí, že je naší přítelkyní, že ví, co je pro nás dobré a co nám už neslouží. Zapomněly jsme cestu do nitra, odkud zní její hlas.

Přebývá v hloubi naší duše, je naší součástí 

Je třeba být v tichu, abychom zaslechly její hlas. Je to ta, která k nám promlouvá ve chvíli, když si myslíme, že už nemáme sílu na to vstát a jít dál.

Její hlas není jemný a měkký jako samet. Je to hlas, který zní jasně jako zvon. Je důrazný a přitom je v něm i laskavost, se kterou v nás probouzí sílu jít dál. Říká jasně a hlasitě: VSTAŇ! Máš sílu, udělej co můžeš.

Moudrá stařena nehodnotí, nepřehrabuje se v minulosti, ani neslibuje budoucnost. Je teď a tady a povzbuzuje nás jít dál, učit se znovu žít, milovat sebe i ostatní, být sama sebou, odevzdat a nechat jít to, co nám neslouží, říct svoji pravdu, hovořit o bolesti

Tak vstaneme, utřeme si slzy a jdeme dál… Ne vždycky to musí tak být, ale většinou dokud nepadneme na dno, nemáme s ní kontakt a její hlas neslyšíme.

Najděme tedy tu chvíli a buďme s ní, ponořme se do hlubiny, do místa v našem nitru, kde na nás čeká, abychom mohly zaslechnout její hlas, protože i když možná v danou chvíli nevidíme žádné východisko, ONA ví, že je mnoho cest.

Víte, kde sídlí? Znáte k ní cestu?

Ráda Vás k ní zavedu….Mitra

http://cestyzeme.cz

http://cestyzeme.cz/cesta-zeny

https://www.youtube.com/watch?v=gOhaCEhTTCQ&t