Pleja Světlo Krystal: SDĚLENÍ K ENERGIÍM - Transformace

Informační zdroje
falešné Světlo
vyšší myšlení
transmutace buněk
čištění Země
aktivace lásky v srdci

Přátelé drazí,

Sdělení je tentokrát obsáhlejší avšak energeticky dobře uchopitelné, takže doufám že vydržíte číst až do konce.

Jak mnozí víte, rok 2019 (3) je vibračně silným rokem a naše společnost (kolektivní vědomí) má obrovskou příležitost udělat energetické změny - transformace kolektivního vědomí a posílit energie potřebné k přijímání silného Světla přicházejícího na Zemi z centrální hvězdy Alcyone hvězdného systému Plejád.

Tuto nabízenou příležitost by si lidé neměli nechat vzít a každého okamžiku využít k osobnímu rozvoji a zapojit se k těm co již mají navýšené vědomí do takové úrovně, že jsou schopni přijímat vysoké energie z vesmíru. Ano, berme to zcela vážně a tuto příležitost si nenechme "vzít" protože jak víme, kromě silného Světla které k nám na Zemi přichází, je tady také silné působení sil operujících na nízké frekvenci aby lidem zabránili v přijímání vysokých světelných energií.

Veškeré informace k Transformaci jsou světelnými pracovníky dlouhodobě předávány jenže lidmi nejsou stále brány na vědomí. Pokud chceme změny k lepšímu a posunout energie do vyšší úrovně je potřebné o této Transformaci informovat co nejvíce nevědomých lidi, myslet pozitivně, používat tzv. "vyšší myšlení" a neutvářet si představy o tom, co si o vás budou druzí myslet. Jsme tady všichni na tzv. na jedné lodi, na duální planetě a máme táhnout za jeden provaz, jak se říká. Tedy aspoň většina lidí.

Spolu s planetou Zemí prochází transformačními změnami také i naše fyzické tělo, které se musí přizpůsobovat narůstajícím energiím vysoké frekvence. Je to náročný proces jak v úrovní fyzické (tělo) tak i v úrovni psychické (Duše). Mnoho lidí to však neví, nezajímá se a nevnímá tyto energetické změny. Více o transformačních příznacích naleznete v mých sděleních k Transformaci a sdílených článcích.

Lidi v nevědomosti je potřebné opakovaně informovat o tom kým skutečně jsou, kam má směrovat jejich Duše a co se na planetě Zemi skutečně odehrává. Informovanost Světla je dobrá jenže lidé jsou jak "malé děti" a chtějí slyšet jen senzační zprávy, které jsou pro ně skutečně bezvýznamné a vůbec neslouží k rozvoji jejich Duše.

Spíše naopak v člověku vyvolává umělý pocit (iluze) že se dozvěděl důležitou informaci kterou musí ve své mysli zkoumat a nechat se tím vést. Slovem je šířeno mnoho nesmyslů, hloupostí, lží, negativity, článků, rozhovorů, zpráv, které mají za cíl z lidí odebírat energii a manipulovat s jejich myslí.

Na internetu, tiskem či TV médii se vyskytuje mnoho informací, zpráv, sdělení, poselství, článků, z různých zdrojů ale bohužel ne všechny informací pocházejí z čistého zdroje. Jak jsem už mnohokrát uvedla ve svých sděleních k Transformaci, nejsme všichni stejní a na Zemi jsou Duše z různých úrovní vědomí, rozměrů (dimenze) a tak i veškeré informace které se k nám dostanou, pocházejí ze zdrojů různé úrovně.

Čím silnějšího Ducha člověk má, čím vyspělejší Duše je, čím silnější Světlo si sebou nese o to čistější jsou informace které druhým předává.

V současné době se lidská společnost nachází v těch nejtěžších zkouškách a tak pokud má dojít k pozitivním změnám je potřebné duchovní vedení (pozvedání) silných Duší. Na Zemi se nachází mnoho duchovních učitelů avšak těch pravých a skutečně moudrých učitelů zas tak mnoho není. Buďte více vnímaví tomu co od druhých čtete anebo slyšíte. Ne všichni kdo o sobě říkají že jsou duchovními učiteli, skutečně jsou a může se stát, že budete nasměrováni ke zcela jiným energiím než jste chtěli.

Je tedy velmi důležité o tom vědět a uvědomit si vážnost situace v "šíření informací" a že jsou tady také i zdroje, které slouží k manipulaci lidské mysli. Ne vše co čteme, slyšíme, vidíme, přijímáme jako pravdivé, čisté, skutečné a necháváme se tím ovlivnit. Temná strana je mistrem v manipulování lidské mysli a bude vždy hledat cestu tam, kde to člověk nejméně očekává.

Pokud máme skutečnou lásku v srdci, máme schopnost rozlišit veškeré informace, které se k nám dostanou. Jelikož žijeme na duální planetě, jsou předávané informace jak ze světelné strany tak i z té temné. Jenže se v tom vyznej člověče !

Ano víme tedy, že šířené informace pocházejí z různých úrovní, ale.... je tady jedno ale...

Je šířených mnoho nečistých a klamavých informací, z tzv. falešného světla. Rozlišit pravé (organické) Světlo od toho falešného pocházející z temné strany, je pro manipulovaného člověka opravdu těžké.

Čistý zdroj informací

Jsou tady předávané informace které pocházejí z čistých zdrojů, z vysokých úrovní Světla a slouží k rychlejšímu rozvoji Duše. Kromě lásky je v tom také moudrost a pokora. Čistý zdroj informací nás zavede k tomu podstatnému, k energiím přítomnosti, ukazuje na skutečný stav energií, které svými myšlenkami, emocemi a činy utvořili lidé. Neuvolňují se informace které by mohly nahrávat temné straně, dopředu se nesdělují plány sil Světla. Z čistého zdroje můžeme dostat silnou dávku světelné energie, která je léčivá. Je to pocit jako když k vám promlouvá dobrý přítel a cítíte blaženost u srdce. Zprávy jsou sdělovány tak, aby byly jasné a energeticky uchopitelné. V jednoduchosti je vždy krása a síla.
Pokud je informace příliš složitá ba až přímo "vědecká", neslouží k rozvoji Duše ale mysl člověka může být odváděna od podstaty toho kým skutečně je a jeho pozornost je naváděná do světa iluzí.

Jsou tady také informace předávané s čistými úmysly ale od méně duchovně vyspělých bytostí a to je pro Duši pomalejší cesta rozvoje.

Bohužel jsou tady i informace z těch nejnižších úrovní, z nečistých informačních kanálů a pocházejí od bytostí (entit) které nemají s lidmi čisté úmysly a slouží k manipulaci lidské mysli. Už po nějaký čas se zaměřují na lidi, kteří se věnují duchovnu anebo duchovno využívají jen pro své zájmy. Takže lidé kteří nemají v srdci skutečnou lásku, mohou snadno podlehnout svodům temné strany a stát se nevědomými přijímači (channelery) nečistých informací, takzvaného falešného Světla. Je potřebné být obezřetnými a umět rozlišit falešné Světlo od toho organického.

Myšlenka je energie a nese si svou vibraci a pokud budou lidé utvářet negativní myšlenky, budou negativně myslet a nebudou mít kontrolu nad svými emocemi, snižují si tím své vibrace (vědomí) a posilují negativní energie na Zemi. Lidi reagují kriticky, podrážděně, nenávistně, negativně na každou nepříjemnou situaci, na politiky, svého souseda, kolegu z práce anebo pokud není něco podle jejich představ a přesvědčení.

V současnosti je vývoj lidské společnosti velmi pomalý. Lidé se nechávají slepě vést starým systémem, špatnými politiky a mocenskými vládami a nemůžeme se poté divit, že se situace takto vyvinula.
Vše je o síle myšlenky, o síle Ducha, o našich energiích. Jedná se o stejnou modelovou situaci jako v dávné Atlantidě jen s jinou společností lidí, s očistným procesem starých negativních energií a transformovat je na vyšší úroveň - 5D. Je potřebné ve svém srdci aktivovat vesmírnou lásku a podílet se společně (kolektivně) na změnách systému.
Není možné dobrovolně odevzdávat svou moc (drahocennou energii) silám, které toho pak proti lidem využívají. Vše je o uvědomění si vážnosti situace na této planetě a že tento svět řídí skupina "šílenců" toužící po moci a bohatství. Je smutné že si toto většina lidí stále neuvědomuje a dál podporuje starý systém a špatně fungující vlády. Potřebují k tomu zřejmě další zkušenost ale to by byl bolestnější proces, jenže to si jistě nikdo nepřeje.

Náročné a přecitlivělé období má teď většina z nás. Emoce lítají nahoru a dolů. Vesmírné energie jsou den ode dne silnější a my se tak musíme přizpůsobovat nárůstu vysokých frekvencí. Je potřebné v sobě udržovat vyšší vibrace a být naladěni na energie lásky. Dobrou energií se můžeme nabíjet v přírodě, objímáním stromů, které jsou přírodními anténami pro příjem vesmírné energie, naladit se na vysokofrekvenční zvuky ptačího zpěvu, meditováním v přírodě, pít dostatečné množství čisté vody, jíst vysokovibrační potravu, plody země, ovoce, zeleninu, obklopit se doma léčivými kameny, krystaly, křišťálem který je nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie a pomáhá dobíjet i jiné kameny. Vyhýbat se tmavému či přímo černému oblečení a oblékat se do světlejších a pestrých barev. Pokud to je možné vyhýbat se negativním lidem a chránit si svou drahocennou energii.

V současnosti naše fyzické tělo prochází silnou procesnou změnou, zrychlenou transmutací buněk a všech našich orgánů. Pokud se náhle cítíte špatně, neklidně, s různými tlaky, bolestmi těla, ale i různorodými záněty, zvýšeným tlakem, zimnicí anebo vnitřní horkostí těla je možné že je způsobené Transformací a tělo se čistí od všech traumat které si naše Duše nese z minulých životů. Energeticky to bude už jen stoupat a na tyto změny si budeme muset zvyknout a brát jako důležitou součást našeho života.

Lidé by měli co nejdřív změnit své myšlení z nízké úrovně na vyšší úroveň, tzv. "vyšší myšlení" aby se mohli frekvenčně sladit s vysokými energiemi přicházející na Zemi z vesmíru. Je to velmi náročná transformační doba, se zcela jinými energiemi než doposud tady byly. Energie se mění do jiného rozměru a kdo chce kráčet s novými energiemi měl by se pustit starých energií, které patří nefunkčním systému, starému světu. Lidé (kolektivní vědomí) míří do 5D rozměru kde se nachází Světlo a tam temné energie nemají už přístup. Je potřebné aby si člověk v sobě ujasnil (zpracoval) kam chce skutečně jít, jakými energiemi chce procházet, jakou cestou osobního rozvoje. Je potřebné si pospíšit, frekvence Země se zvyšují a Světlo z vesmíru je silné.

Zvládnou lidé přizpůsobit se vysokým frekvencím ?

Lidé by se měli probrat, aktivovat v svém srdci lásku, být silní a odvážní. Jen silní lidé mohou dát silné základy pro tvoření nového světa, realit 5D. Země potřebuje silné a odvážné Duše, které k ní ukotvují silné Světlo. Pokud je ale Světla málo a Země je zaplavena negativitou, je poté nucena se ji zbavovat silným čištěním v podobě zemětřesní, silných bouří, záplav a sopečných výbuchů. Sopečný výbuch je takový vypuštěný ventil nebo-li uvolněná negativní energie. To je přirozený čistící proces planety Země.

Ale planeta Země a její atmosféra je naštěstí pod ochranou sil Světla, hvězdných přátel ve vesmírných lodích. O čištění atmosféry od chemtrails a jiných rozsáhlejších havárií na Zemi více naleznete v mých předešlých sděleních k Transformaci

Nenechme se rozdělovat a posilujme Světlo. Propojujme se srdcem, buďme v bezpodmínečné lásce a věřme že i tohle náročné období zvládneme. Jen láska je klíč ke světelným branám. A tak se i staň.

S láskou a pokorou ✨💓✨PLEJA
Tady a Teď


Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 

Sdělení k energiím -Transformace


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší 


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 149
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 347
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 265
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 298
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 378
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1647
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 724
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 737
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 968
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018138
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515376
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456768
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292780
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282261
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272735
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259242
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250771
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249286
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242771
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215092
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206489
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188045
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186449
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184242
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176585
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163250
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122437
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...