Mahulen Kisir Salandera : Přechod ze srdce do břicha

Na naší cestě transformace procházíme třemi fázemi - nejdříve se přes hlavu dostáváme do svého srdce, a pak ze srdce putuje naše duše přímo do břicha. Celý tento transformační proces je i součástí nové energie, která nyní začala naplno proudit a vede nás postupně všechny - plně a bez odporu už svou vlastní cestou.


Cesta do břicha nám otevírá nové možnosti, plně integruje nový život, uzemňuje nás, a my necháváme staré vzorce za sebou. Pokud jste ve svém současném procesu v hlavě nebo v srdci, pociťujete nyní plně transformaci, a všechny vaše uzavřené strachy jsou nyní zvědomovány.

Prostě je toho na vás občas moc. Proč? Protože už není vaším záměrem zůstávat ve starém systému, ale vaše duše chce být v proudu nových energií, vaše duše chce jít už vlastní - novou cestou.

 

Když jsem v hlavě

V hlavě začíná naše transformace. Hlava není nic špatného, je to naše inspirace myšlenek. V této fázi začínáme cítit potřebu transformace a začínáme hledat odpovědi na internetu, v knihách, nebo u svého okolí. Prostě se to snažíme pochopit a uchopit hlavou. Přemýšlíme nad svým životem, nad sebou samými, nad svou další cestou.

Je to náročné. Občas se nám podaří něco nového uvést do našeho života a změny tvoříme postupně a tak, aby nenarušily náš současný život ve starém systému. Zůstáváme často i v zaběhnutých pořádcích a naše strachy nás stále vracejí zpět. Odvaha, která byla na začátku, se střídá s nejistotou.

Občas již přecházíme z hlavy do srdce. A v tento blažený okamžik, když jsme v srdci, cítíme, že jsme hluboko uvnitř šťastní, svobodní, radostní, lehcí a ve svém středu, a víme, že zde jsme nejsilnější. Tuto svobodu, rovnováhu a harmonii, chceme do svého života na stálo, ale hlava nás vrací do starého systému.

Časem chceme více do srdce a méně do hlavy. A to se nám postupně - krok za krokem daří.

Když plně procítíme, že život je o něčem jiném, než jsme si doposud mysleli, začínáme toužit po životě ze srdce. Chceme žít podle sebe, svých hodnot a cítění, a okolní nastavení a názory většiny nás nyní již neuspokojují - zdají se nám povrchní a my čím, dál tím více, vnímáme, že starý systém nám přestal dávat smysl. V tu chvíli touha po srdci převážila rozhodování přes hlavu. A my jdeme přímo do srdce.

Když jsme v srdci

V srdci se cítíme smysluplně, radostněji, láskyplněji a máme se více rádi. V srdci jsme citlivější, emotivnější, více vnímáme sebe i druhé. Uvědomujeme si sami sebe a svou krásu. Často máme potřebu být sami, a svou samotu vítáme, protože máme možnost cítit své sdrce naplno.

Nyní začíná mohutné léčení, a s tím souvisí i zvědomování našich strachů. Vše se nám zrcadlí, a do života nám chodí lidé, kteří nám ukazují, co vše ještě nemáme vyřešené a propuštěné. Je to proces, který není vždy příjemný, ale je ozdravný, protože s každým zpracovaným strachem k nám přichází větší lehkost, radost a láska.

Začínáme si čím, dál tím více uvědomovat, že už nechceme zpět do starého systému, ale že chceme jít novou cestou, tou svou, tou plnohodnotnou, tu přes naše srdce. Naše srdce má pro nás nyní obrovskou hodnotu, a naše duše touží být v našem srdci a spojit se s ním.

Na této cestě nás čeká odpuštění svým blízkým i sobě samým, čeká nás lekce trpělivosti, lekce sebevědomí, lekce vlastních hranic. Čekají nás lekce vlastní sebehodnoty, a každý z nás má tuto cestu jedinečnou, připravenou podle jiného scénáře. Právě takovou, abychom se dostali k sobě. Ke své duši, ke své pravé podstatě.

Nyní jsme překonali většinu našich strachů, umíme je rozpoznat a propouštět. Nyní jsme ve svém srdci a již víme, co v životě nechceme. Máme v srdci touhu, někdy i konkrétní představu, jak by náš život měl vypadat. Necháváme se vést za svými sny a víme, že to je to nejlepší, co nás mohlo v životě potkat - cesta vlastní evoluce. S vděčností přijímáme vše, co do našeho života vstoupí, protože si uvědomujeme, jak nás to účí a posunuje blíže k naší touze po zdravé, ukotvené a láskyplné duši.

V tu chvíli, nám ale může dělat potíže okolí a lidé, kteřé jsou v nižších vibracích. I když se mi sami cítíme dobře, stačí náročnější den, více lidí okolo, cesta do rušného města či na větší nákup, a naše energie je napadána. Je to naším otevřeným srdcem. Srdce má být otevřeno, ale zároveň je nutné silné ukotvení a propojení se zemí. Naše těla jsou energie - kanály mezi vesmírem a zemí, a na to nesmíme zapomínat. Na ten střed uprostřed našeho těla.

A v tu chvíli také přichází čas se posunout a jít do svého břicha. Protože duše chce jít hlouběji.

Nyní se chceme řídit jen naším vědomím instinktem. Chceme mít otevřené srdce, když je to pro nás dobré a chceme mít své hranice, když je jich potřeba. Plně důvěřujeme životu, vesmíru, zemi, a hlavně sami sobě. Již není potřeba naciťovat se, soustředit se na svůj dech a uvnitřnění, již chceme, aby vše fungovalo přirozeně a bez našeho neustálého pozorování a práci.

Duše se chce spojit ze srdce s vaším břichem. Chce se plně ukotvit, abyste se cítili na zemi bezpečně. Nyní jdeme navštívit toto místo v centru našeho břicha. Staváme se plně svým vlastním vůdcem.
 

Jak jít do svého břicha?

Dovol své hlavě, která inspiruje, přes srdce, které tvoří lásku a radost, aby tvá duše šla přímo do tvého břicha. Břicha, které ukotvuje sebeúctu a vědomí, že jsi skvělý takový, jaký jsi. Prociť, jak se tvé břicho otevírá, jak jím proudí tvé světlo, jak se tvá duše stěhuje do tvého břicha. Jak se tvá duše spojuje přes kořenovou čakru se zemí. Jdi do klidu a ticha, a v tomto posvátném stavu prociť a stanov si své hranice. Již víš, kdy říct ano, a kdy říct ne. Kdy se spojit a kdy propustit - klíč je ve tvém břiše. Nyní dochází k plnému spojení duše v břiše - tady a teď.
Plynule dýchej přes své srdce do svého břicha. Pozvi svou duši, aby proudila přes tvé srdce do tvého břicha. Břicho je tvé energetické sídlo síly a ukotvení. Tvé břicho je spojeno se zemí. Ví, že jsi na zemi vítán. Břicho je základ - tvé mocné JÁ. Umožňuje ti být sám sebou, plně zakořeněný a ukotvený nohama na zemi.

Když jsme v břiše

Břicho je náš chrám, náš mozek, náš intuitivní nástroj, ze kterého duše vše řídí a vede. Když jsme v břiše a plně jsme se tam ukotvili, náš život se stává celistvým, svrchovaným a pravdivým. Bez masek, beze strachů, bez obav, s láskou a v přítomnosti. Není nic lehčího, než žít v tomto stavu JÁ JSEM. A to stačí.

Najednou si dovolíme cítit srdcem, protože jsme chráněni přímo z našeho břicha. Břicho řídí náš život pomocí vědomé intuice.

Již vás okolí neovlivňuje, už vás netrápí nic, co nechceme. Víme, že z této pozice již neupadneme. Dokázali jsme dojít až sem, kdy cítíme jen vděčnost za toto naplnění.

Nová energie nás vede z hlavy, přes srdce do břicha, a my se na tuto cestu vydáváme s vědomím vlastní jedinečnosti a sebevědomí. Jsme láskyplné, moudré, soucitné, radostné bytosti, které již vědí, co je život. Nyní si život vychutnáváme a žijeme naplno v rovnováze a harmonii.

Nyní jdeme plně svou cestou evolučního vývoje a víme, že tuhle cestu si opravdu užijeme a prožijeme. A to s pokorou a láskou přijímáme tady a teď. Jste svrchované bytosti zde na zemi. Jsme průkopníky nové energie, jsme spojnicí vesmíru se zemí a naopak. Jsme ti, kteří pochopili moc své energie a tvoření. Vítejte, a začněte cítit a plně vidět skutečný život. Tady a teď.


Autor článku: Mahulen Kisir Salandera

https://mahulen-tereza-kisir.webnode.cz/