Antalii: Slunovrat a multidimenzionální čakry

12.6.2019 se otevřela před-slunovratová brána. Energie slunovratu od této chvíle k nám již proudí a stále zesilují.


Kolem planety i lidí se zhmotňují neviditelné a s okolím splývající duté trubice, které odsávají parazitickou energii, viry, čipy, programy...


Tento kosmický vysavač má v jiných částech vesmíru kapsle, do kterých vše odtéká a plameny se přeměňuje. 


Občas se stane, že bytosti, které této přeměně nepřejí nějaký odsavač entit objeví a dají před něj clonu. K odsávání sice dochází, ale jen vzduchu a "smetí" z okolí poté padá na jedno určité místo. 


A tak se některým lidem někde uleví a jinde přitíží. Mohou se až téměř dusit, mít alergické reakce, upadat do smutku. 


Již se to přestává dít, protože tyto clony, mnohdy i ve formě uměle vytvořených mraků, jsou rozráženy blesky při bouřce a také zemskými krystaly, které vyzařují obrovské množství světelné energie. Tyto paprsky závoje roztrhávají. 


Není mrak jako mrak. :-) Někdy nás i chrání před nevhodnou energií, která by zde mohla dopadnout.


Uvolňují se zlosti, vzteky, agrese. Můžete mít chuť dupat, křičet... Pokud nemáte možnost si zařvat třeba v lese, tak si představte, že stojíte vysoko v horách, kde nikdo není a energeticky vše vykřičte. Táhněte to až z paty. Vypouštějte emoce tak dlouho dokud neucítíte vnitřní klid. 


Poté si lehněte do trávy a vnímejte, jak vás čistí kosmické i zemské vysavače a vše spalují. 


Po odsátí všeho, co již s vámi není v souladu, se tyto brány zavírají a otevírají se slunovratové diamantové portály napříč všemi dimenzemi. 


Letos se diamantová energie ve vás otevírá ve všech prostorech a časech - v bezčasovosti.


Můžete si představit, že jste strom. Vaše kořeny s diamantovou energií prostupují různými dimenzemi, časy a prostory Země. Vaše koruna přijímá tuto energii ze všech částí vesmíru. Do diamantového srdce v hrudi proudí energie skrz všechny dimenze. 


Diamantové čakry se otevírají do multidimenzionální podoby. Téměř explodují zářivým světlem. Již nejsou takové jak je znáte... Nachází se v nich celé galaxie, vesmíry, zdrojová energie. 


Diamantové světlo přináší čistotu, průzračnost, lásku, pravdu, jemnost i sílu zároveň. Vše co není s touto energií v souladu se přeměňuje.


Srdeční čakra, jako spojnice Nebe - Země, jede nyní na plný výkon. Praskají okovy, řetězy, pouta, uvolňují se zranění a bolesti srdce. 


Až vše povolí, tak oblast srdce začne zářit do všech stran.


Váš srdeční svit se propojí s ostatními diamantovými srdci na Zemi, ve vesmíru, ve všech časech, prostorech, dimenzích a vytvoří nádhernou světelnou posvátnou geometrii. 


Tuto záři již nemůže nic zastavit... Cítíte její vůni, zvuk, vibraci, energii.


Vnímáte energetický světelný ohňostroj jako oslavu života. Vše se skrz vás kotví v Zemi.


Otevřete se plně této energii a oslavujte sebe, Zemi, všechny bytosti, světy, vesmíry a celé stvoření. 


Autorka článku: Ivona Antalii

www.kliceksrdci.cz