Jiří Lexa: Můžeme ovlivnit proces stárnutí?

Otevření možností

Položili jste si někdy otázku: Můžeme ovlivnit proces stárnutí? Vědomá tvorba vlastního života je přístupná všem lidem, kteří se pro ni rozhodli. Jakmile si odstraníte překážky ze své mysli, přestanete používat rozum a přijmete, že je možné naprosto všechno, otevřou se vám neskonalé možnosti. Nemusíme to za každou cenu nazývat kvantováním, kvantovkou či kvantovou vlnou. Jedná se o přirozenost každého člověka a přívlastek kvantový je ve skutečnosti pouze jakési zastřešení.

Většina lidí má totiž ráda, když může vše ve svém životě pevně uchopit do svých rukou. Z toho však plyne odpor ke změnám a nakonec nechuť měnit svoji realitu, která mnohdy přerůstá v strach z neznáma. Když si však pojmenujete například metodu kvantové vlny, tak vás to někam řadí, tedy alespoň si to myslíte, tedy vaše ego je uspokojeno.

Máme rádi jistoty

Když vám však řeknu, že se jedná o nějakou energii, která neznámým způsobem vytváří něco, co ještě neumíme definovat, ale když se to povede, změní nám to život, asi vás moc nezaujmu, že? A právě to je obvyklý kámen úrazu, protože člověk současný musí mít zkrátka vše zaškatulkované. V momentě, když si dovolí ten komfort, který jej vymaní z osidel jakéhosi systému, stává se svobodným. A nedělejte si iluze, že vás chce systém za každou cenu držet, protože jemu to je ve skutečnosti jedno.

Jde totiž opět o hru vašeho ega. Proč? Protože se jednoduše říká: „Systém mi hází klacky pod nohy“ nebo „Je těžké vymanit se ze systému“ nebo „Systém chce snížit lidskou populaci“ či „Rád bych něco změnil, ale systém mne drží v šachu, protože musím platit hypotéku“ namísto: „Pouze já jsem zodpovědný za vše, co se děje v mém životě“ nebo „Přijímám změnu do svého života a jdu do rizika“ či „Měním způsob svého života a jsem ochotný za to nést i následky“ popř. „Zbavuji se všeho, co mne drží v této prekérní situaci“. Jakmile se rozhodnete přijmout zodpovědnost za všechno ve svém životě, stáváte se vědomými lidmi a nikdo vás nemůže zastavit.

Proces stárnutí a přijetí nejistoty

Již dva roky pracuji na projektu, který zveřejním až za dalších pět let, podle výsledků, které se dostaví. Zjistil jsem totiž, že proces stárnutí není ničím jiným, než nastavením určitých tří složek v našem životě. A právě tyto složky, lépe řečeno faktory, můžeme ovlivnit pouze vědomým přístupem k našemu životu. Hraje zde velkou roli přijetí zodpovědnosti a nastartování určitých mentálních procesů. Každý máme totiž možnost z hlediska naší mysli ovlivnit proces stárnutí a eventuální odchod z této inkarnace neboli smrt.

Možná vám to přijde lehce přitažené za vlasy, ale jak jsem již řekl, je třeba změnit své vnitřní nastavení. Tímto nastavením je myšleno i opuštění něčeho, co nám bylo stovky a tisíce let vštěpováno. Přijměte nejistotu do své reality a nebudete se stačit divit! Všechno je totiž mnohem jednodušší, než si myslíte, žádný Bůh v podobě, kterou nám představují různé církve neexistuje. To je náš pouhý útěk od vlastní zodpovědnosti. V žádném případě to nepodceněji nebo jinak nehodnotím, protože pochopení celého tohoto odklonu trvá mnoho inkarnací, tedy stovky a možná tisíce let u každého jedince. Když přijmete tuto možnost jako fakt, potom pochopíte, že jen vy sami máte moc nad sebou samotnými a je pouze na vás, zda zvolíte roli oběti, viníka nebo velkého a jedinečného člověka.

Vy si tvoříte vlastní realitu

Hrajte si proto s vlastní realitou, přijměte ji jako nekonečné moře variant, které si můžete obměňovat a těšit se z nich. Nevěřte tomu, co se děje, říká nebo odehrává okolo vás. Věřte pouze tomu, co vám předkládá vlastní nitro a posunete se na své cestě o velký kus vpřed. Všechno je správně a na nic netřeba tlačit, jen si uvědomte, že váš život je tady pouze pro vás a nemusíte plnit očekávání, cíle a přání někoho jiného, tedy kromě sebe samotných.

Tím, že přijmete zodpovědnost, nejistotu a změny do svého života, si otevřete nekonečný řetězec událostí, které vstoupí do vašeho světa. Tyto události budou jistě příjemné, přínosné a obohacující. Vzájemně se však vylučují s jednou nám blízkou emocí, kterou je strach. Pracujte na svém strachu, až pochopíte, že vám nemusí vládnout, čímž se vám uleví a budete moct tvořit vše, co vás jen napadne, například pochopíte, zbrzdíte nebo přímo zastavíte onen zmíněný proces stárnutí.


Autor čtení z kvantového pole:
Jiří Lexa - harmonizace kvantovou vlnou http://www.kvantovacesta.cz 

Jiri Lexa harmonizace kvantovou vlnouHarmonizace kvantovou vlnou je účinná metoda napravující naše problémy na fyzické i psychické úrovni. Dokáže však pomoci i v nápravě finanční prosperity, pracovních i partnerských vztahů. Všechno je totiž o našem myšlení a pokud jsme schopni zharmonizovat nebo chcete-li dostat do rovnováhy naše myšlenky, tak se doslova v našich životech dějí zázraky. A pokud chcete, pomohu Vám nalézt tuto rovnováhu, aby jste byli pouze vy tvůrci vaší reality, neboť nás nemůže nikdo vyléčit, ani jinak uzdravit, kromě nás samotných. Každý z nás má totiž neomezené schopnosti, které si ve většině případ nedokážeme pouhým rozumeme představit a právě v tomto bych vám rád ukázal návod, jak nalézt schopnosti sám v sobě a nemuset se spoléhat na pomoc zvenčí.

 Chanelling na podobné téma v českém znění pana Lexy