Antalii: Vztahy v novém paradigma

Co je nové paradigma? 


Můžeme použít také nové vědomí, nová Země, nové energie atd.
Je to především stav bytí ukotvený uvnitř nás, ve kterém tvoříme, prožíváme...


Je nový? 


Možná, že je to i starý, ve smyslu původní, stav bytí. Nové paradigma se žije v bezčasovosti a slova jako nový, starý, minulost, budoucnost nejsou důležitá. Uvádím je jen proto, aby byl článek uchopitelný v této realitě.


Pocity, vize se v tomto vědomí do slov dát zcela nedají, obsáhnou totiž jen malou část toho co bych chtěla vyjádřit. Energie běží za nimi a kdo to cítí, ten to zachytí.


A jaké tedy jsou vztahy v "novém paradigma"?


Začínají vztahem k sobě. Přijetím sebe se vším, co jsme kde udělali, neudělali, řekli, neřekli... To vše je naší součástí a tvoří dokonalou mozaiku života. 

V přijetí všeho je celistvost...


Když máme toto prožito, tak stejně přistupujeme k dalším lidem. Přijímáme je v celistvosti, jako dokonalou mandalu plnou různě barevných vláken, korálků, krystalů, mašlí...


Každé vlákno, korálek... dává v celistvosti smysl a krásu jedinečné mandale, kterou jste svým životem vytvořili. Různí lidé, různé mandaly, mozaiky a všechny tvoří dohromady jednu velkou. 

Každá přesně zapadá do celkového nádherného, barevného a pestrého obrazu. 


V "novém vědomí" se již neplácáme v křivdách, bolestech, vinách, ublížení, odmítnutí, opuštění, uražení..., ale vnímáme v tom všem dokonalost a pestrost života. Vše co jsme prožili a prožíváme je naprosto dokonalé. Odhazujeme slupky, balast, okovy, řetězy a dostáváme se více k sobě, srdci, svému "Božství". 


Můžeme to nazvat bezpodmínečnou láskou...


Ve vztazích nemanipulujeme, nevyčítáme, nic neočekáváme. 


Plujeme po proudu řeky, když potřebujeme tak si odpočineme na ostrůvku či se vydáme na břeh. Potkáváme lidi, které potkat máme.


"Minulost" se rozpouští... 


Ve vztahu k sobě i druhým lidem nás již neovlivňuje. Žijeme plně v přítomném okamžiku. Ten sice v multidimenzionalitě obsahuje všechny okamžiky, ale užíváme si je v plném vědomí toho co prožíváme právě teď. Vybíráme si, co chceme prožívat a tím měníme tzv. minulost i budoucnost.


Ve vztazích nového paradigma se duše poznají... 


Není pro ně důležité, jaký "fyzický obal" na sobě člověk má. Je tak jedno jestli je někdo tady mladší, starší, muž, žena, jak vypadá, co má vystudováno, jakou má práci, kde bydlí...


V očích je jiskra, která přeskakuje sem a tam a tvoří zážeh. Čakry spolu komunikují, aury spolu komunikují, těla komunikují... 


Vše je propojeno v dokonalé harmonii a rovnováze. 


Jen naše ega nás někde rozdělili. Duše jsou stále ve spojení, v kontaktu, v nadhledu i podhledu. Přátelsky se usmívají nad našimi lidskými hrami...


Pokud dokážeme nahlédnout do své hlubiny, tak nahlédneme i do jiných, přijmeme vše v celistvosti a zasmějeme se nad hrami, které jsme hráli. 


Jsme součástí dokonalé mandaly Země a ta je v propojení s dalšími... 


Autorka článku: Ivona Antalii

www.kliceksrdci.cz