Zlatá Dušička: Láska přebírá kontrolu - aktuální channelingové poselství

Lidé Země, nekomplikujte si zbytečně své životy. Bráníte se mnohým věcem a zbytečně se obíráte o cennou energii. Ať se bráníte nebo ne, problém již byl otevřen a vy budete nuceni ho vyřešit. Postavte se čelem a netvořte sami sobě zbytečné překážky. Byly časy, kdy jste mohli odkládat. Ne však nyní. Nyní je čas splácet a narovnávat a zároveň růst a hledat nové cesty.

Nové cesty se před vámi teprve tvarují, vidíte pouze začátek a to ještě mlhavě. Toto vše vás nutí se více spojovat se svou duší, sami se sebou. Jste vedeni se rozhodovat za sebe. Vyhrocují se vztahy, jak rodinné, tak přátelské, pracovní. Mnoho z vás odejde nebo bude odvedeno ze svých pozic. Jste vedeni tam, kde potřebujete být, abyste plnili svou misi v tomto životě. Nezůstane kámen na kameni. Ani nemůže.

Je potřeba vše překopat, neboť nemůže být funkční to, co přežívalo tisíce let. Jste vedeni, abyste se zbavovali kontroly, ke svobodě. Jediná pravda je uvnitř vás. Čas vás míjí, jakoby jste stáli uprostřed a vše běželo kolem vás. Vy však se učíte být pozorovatelem ze středu svého bytí. A toto vás vede ke klidu mysli a klidu v srdci. Jste napojováni na stále silnější vibrační vlny, které ve vás omyjí vše, co je v danou chvíli potřeba. Bolestné procesy vás posilují. Příroda vám pomáhá. Máte svá oblíbená místa, naslouchejte si a snažte se tam být co nejvíce.

Láska přebírá kontrolu, avšak mnozí ještě nepochopili, že jim klepe na jejich srdce. Brání se a odmítají, neboť ego si myslí, že budou omezováni, okradeni, že cosi ztratí. Zatím ještě nechápou, že jsou obdarováni obrovským darem. Avšak duše ví. Duše směřuje do lásky. A tak, ať se ego zuby nehty brání, nakonec bude přemoženo. A až se toto stane, jakoby jste se vrátili domů. Omládnete a ozdravíte sami sebe.

Buďte připraveni na akci, mnohé bitvy budou brzy vyhrány, a i vy budete muset velkým tempem utíkat kupředu. Již nebude zbytí. Řítí se na vás velká síla, takový pohon, který rozpoutá bouře, rozmetá všechny představy, přestaví mnohé domy. A vy budete tohoto součástí.

Těšte se na to, neboť to povede k vašemu osvobození. Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě.


ZDROJ: http://zlata.dusicka.sweb.cz Autorka kontakt:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.