Ondřej Brož: Voldemort tě slyší, Voledemort tě vysaje

V psychologii je manipulátor označován a definován mnoha znaky. Jeden z nejhlavnějších znaků je, že se o něm mluví, i když není v místnosti a chováme se a jednáme tak, jako kdyby tam byl vždy přítomný. Je to člověk co na sebe strhává pozornost za každé příležitosti a zůstává v našich hlavách i dlouho po tom, co odešel. Ano, člověk nám může zůstat v hlavě a mít z něj krásné pocity a vzpomínky, ale manipulátor se chová tak, že na něj myslíme povětšinou ve zlém a vyvolává v nás emoce.

My to ale vezmeme mnohem obsáhleji a zapojíme krásnou věc, jménem energie.

Neříkám, že člověk nemůže být manipulátor sám od sebe, ale většinou to umocňují i entity určitého původu, které právě skrze chování člověka získávají energii. Ne nadarmo se mluví o zvonění v uších, když o někom mluvíme, nebo je pomlouváme. Realita, není daleko od této lidové hlášky. Když někoho probíráme, tak se na něj napojujeme. A když se na někoho napojíme, začne tam probíhat určitá forma přenosu energie na obě strany. My mu posíláme energii a on nám může třeba posílat entity, které se na nás zabydlí a začnou nás odčerpávat.

Proč myslíte, že mají například některé druhy celebrit potřebu šokovat a stahovat na sebe pozornost. Například herec Tom Hanks, známý z filmů jako Trosečník a Šifra Mistra Leonarda. Četli jste někdy o něm v bulváru? Víte, jak vypadá dnes? Víte jen, v jakém filmu hraje. Je to přesně ten druh světově známého člověka, který nemá potřebu stahovat na sebe pozornost. Prostě tu potřebu nemá.

Lidé co v nás vyvolávají negativní emoce, něco očekávají. Ať už třeba jako zmíněný manipulátor, který se Vás snaží dostat tam, kam chce. Jenže nejde jen o vědomou manipulaci, ale podvědomou manipulaci. Víte proč se ve slavném díle Harry Potter, nesmělo říct jméno vy-víte-koho? Protože pouhé jméno vás na něj napojilo a on to slyšel.

Pokud se o někom bavíte a máte v sobě přesvědčení, že v tom nemáte emoce, je to úplně jedno, protože se i tak na toho člověka napojíte. A právě to, že o něm mluvíte, znamená, že tam ty emoce máte, i když třeba skryté. Jsme teď několik dní v přírodě bez civilizace a myslel bych si, že když se budu čistit, bude to mnohem snazší a budu mít lepší náladu. Jenže entita sem, entita tam, temný průvodce, přisedlík. Kde se berou, když nemáme kontakt s lidmi? No, občas nás dožene ozvěna minulosti a vyslovíme jméno někoho, kdo nás třeba v minulých týdnech naštval, zklamal, nebo emočně rozladil.

Co nejrychleji spěchám se slovy, že na ty lidi myslet nebudeme. Přestaneme je řešit, ale energie už proudí dál.

Už víte, proč je podle mě Facebook žumpa energie? Pokud chcete žít v klidu, nestačí jen nechodit na Facebook, ale ani aktivně nevzpomínat na lidi, které zrovna kolem sebe nemáte. Čím déle strávíte čas mimo Facebook, tím je napojování na lidi snazší a méně častější, takže možnosti tu jsou.

Pokud si s láskou vzpomenete na někoho z rodiny, že vám chybí, proč ne. Pokud to není člověk, alespoň z části prolezlý temnotou, může se vám nálada i zlepšit. Ale pokud si vzpomenete na někoho byť jen s troškou negativních nízkých emocí, připravte se, že vás to bude ovlivňovat mnohem víc, než si myslíte.

Pokud někam jedete, abyste si odpočinuli, doslova se odstřihněte od starého života a nechte manipulátory tam, kde jsou. Jeden z hlavních způsobu vysávání a získávaní energie, je skrze pozornost a každý komu tu pozornost dáme, si může nebo nemusí vzít naší energii a životní sílu. Lidé co jsou plní entit, se takto často chovají podvědomě, ale dělají vše pro to, aby zanechali v lidech stopu, a aby je řešili všude, kde chodí, protože je to jako virus.

Když přijedete mezi skupinku lidí, dost často máte nutkání zasadit semínko tématu. Ten Voldemort, to je teda něco, že? Energie ve skupině klesne a lidi začnou hořekovat, stěžovat si. Gratuluji, právě jste na svého temného pána napojili další lidi, kteří mu budou dobrovolně posílat energii.

Nedělejte to, nezapomeňte na test tří sít. Prosejte informaci, kterou chcete dát, nebo téma, které chcete otevřít. Je tato informace užitečná? Je tato informace pravdivá? Pomůžete tomu člověku, kterému to řeknete? Pokud je alespoň jednou odpověď ne, nedělejte to.    

s přáním hezkého dne, 


Ondřej Brož 


 Autor článku : Ondřej Rimmer Brož  Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.