Jaromír Schmidt: Rok 2020 ~ Čeká nás rok, kdy bude docházet k tvrdým konfrontacím mezi názorovými proudy

Sice jsem nechtěl dělat předpovědi na rok 2020, ale asi by bylo dobré něco napsat.

Čeká nás rok, kdy bude docházet k tvrdým konfrontacím mezi názorovými proudy. Dalo by se říci, že to nebude rok čtyřky ale dvou dvojek. Rozkol společnosti se značně prohloubí a podle všeho se konečně dočkáme reakce i od mlčící většiny.

To co se dělo o svátcích v Německu, Francii a dalších zemích, už naprosto jasně ukazuje, kam směřuje Evropská unie a že se nejedená o společenské ani hospodářské sdružení, ale o projekt totalitní moci za jakoukoliv cenu. Je tu obrovský tlak ze strany kapitálu, kterému ve všech oblastech teče do bot a hledá jakoukoliv cestu, jak vyvolat celosvětový reset. Tedy jak započít další celosvětový konflikt. Je naprosto jasné, že tahounem jako vždy jsou a budou USA.

Proti tomu se staví Rusko a Čína, kterým se naopak daří a proto budou i v tomto roce tvořit základ pevné zdi proti snahám západu. Bod kdy bylo možné tyto státy děsit válkou je dávno překonaný a i Amerika ví, že pokud by k válce došlo, Rusko ji vymaže z mapy světa. Proto se chcípající garnitura tak usilovně snaží zavést nový řád v Evropě a k tomu se EU velmi dobře hodí. Kdo neuteče včas, bude čelit katastrofě, což jak bylo řečeno, ukazují právě skončené svátky.

Tím, že se věci stávají viditelné, dochází mocným čas a stále méně jsou schopni společnost přesvědčit o přínosu genderové, migrační a kdo ví jaké politiky. Musí jednat rychle a tím i ukvapeně. Zavádět zákony a zbavovat národy schopnosti se vymanit se sevření totalitního uspořádání. Jenže hlas opozice sílí a ačkoliv zatím zůstávala v pozadí a jejím mluvčím byla vždy schválená a podstrčená loutka, je pravděpodobné že tento rok povstanou skuteční vůdci, schopní sjednotit lidi a vytvořit silný protitlak proti současné moci.

EU se bude nadále hroutit, protože jak už je asi každému jasné, nikdy nešlo o společnost sledující prosperitu, ale jen mocenské choutky nacistických pohrobků Velkoněmecké říše. Jednoduše jí dochází nejen peníze ale především dech, protože i přes zmagoření značné části obyvatel, je cesta kterou jdeme naprosto jasně viditelná i pro slepce. A to přenese konflikt i do našich luhů a hájů. Energie budou konfrontaci silně nahrávat a spolu s tím, jak lidem s šašky u moci dochází trpělivost, se může stát, že dojde i prvním násilným střetům.

I když tvoříme střed jakéhosi duchovního světa, i zde bude muset dojít k pročištění a k jasnému příklonu k východu, který představuje nejen tradice, ale především hlas zdravého rozumu. Možná opravdu dojde k tomu, že nás bude jako vždy zachraňovat Rusko, ale to už ponecháme stranou.

Pokud si tedy slibujete od tohoto roku změnu k lepšímu, tak na to zapomeňte, protože ta se bude určitě odehrávat především na duchovní rovině, protože lidstvo stále více postupuje k bodu zlomu a ti kteří na sobě pracují získávají pozvolna náskok. Kdo chce lpět na starých zákonech, ten s nimi i padne. To není o tom kdo z koho, ale kdo má a kdo nemá? Prostě se už není kam vrátit a i když se o to mocní budou snažit, nemohou uspět.

https://www.vlaknastvoreni.cz/


Autor článku: Jaromír Schmidt - oblíbený host našeho vysílání na youtube v pořadu VLÁKNA STVOŘENÍ.