Pleja Světlo Krystal: Problém není v systému,ale v lidech

Drazí lidé, milované Duše,

Uvědomme si, že v tomto životě jsou mnohé Duše zpět, aby napravily, co se před tisíci lety v Atlantidě nepovedlo, kdy se "obrátil bratr proti bratru" a jak víme, podle toho to také tak i dopadlo. Ano, tenkrát nastal totální duchovní rozpad společnosti a ego, prahnutí po moci zvítězilo nad láskou, nad pravým Já člověka.

Mnozí tedy ví, co se stalo s atlantskou společností, jenže někteří si stále neuvědomují, že naše současná společnost se nachází ve stejné modelové situaci jako v dávné Atlantidě.

Avšak naštěstí pro nás se zcela jinou společností lidí.

Do této Transformace bylo potřebné "nasadit" silné Duše, které mají mnoho zkušenosti z předešlých inkarnací a nesou v sobě silné Světlo.

Dovedete si představit, jak by to v tak nízké hustotě energií na Zemi probíhalo bez podpory vyspělých Duší?

Kde by všechny ty nezkušené Duše nacházely podporu a inspiraci ke svému duchovnímu rozvoji?

Já si to raději ani představit nedovedu, protože to vnímám tak, že bez té velké podpory by to tady nebylo možné energeticky zvládnout. Je to kolikrát těžké i pro zkušené Duše, aby zvládaly zpracovávat své energie a v Transformaci mohly pomáhat.

A tak si to jako společnost stále nezhoršujme a uvědomme si, že jsme všichni na jedné " lodi " zvané Země a pokud se lidé co nejdříve nezačnou chovat lidsky a nezmění své myšlení, může se stát, že s tou "lodí" klesneme ke dnu. Nemám v úmyslu k druhým šířit strach, ale pokud jste energiím dobře vnímaví, můžete vypozorovat, až kam dovolili lidé systému zajít a jaké energie tvoří svými myšlenkami a skutky.

Takže problém není v systému ale v lidech, že nechávají pošlapávat lidské hodnoty a svou svobodu. Tím že se lidé mezi sebou hádají, urážejí a jsou nenávistní a agresivní, snižují své vibrace a podílejí se na úpadku lidské společnosti, která poté sebou nechává snadno manipulovat. Propojujme se srdcem i přes naše názorové rozdíly a ukazujme to nejkrásnější co je v nás.

Věřím, že to společně zvládneme, ale je potřebné mít pořádnou dávku trpělivosti, respektu a být statečnou Duší.

Jen láska je tím pravým klíčem ke světelným branám.

A tak se i staň.

Všem láskyplně děkuji za jejich podporu aby ten náš lidský svět byl k žití.

S láskou a Světlem  PLEJA
Tady a teď


Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 

Sdělení k energiím -Transformace


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší