Jaromír Schmidt: Proč se globální prediktor tak bojí minulosti?

To co se přímo nabízí je podivná otázka, proč se to vše stalo? Je tu určitá skupina lidí, o které, víme že se snaží řídit svět a kterou nejčastěji nazýváme globální prediktor. Tváří se, jako kdyby její poslání bylo předurčeno a naprosto stejně se tváří například židé, kteří tvrdí, že svět patří právě jim. Ostatně jejich dějiny popsané v tóře jsou jednou velkou výpovědí o snaze si svět podmanit.

Jenže je naprosto jasné, že tato kniha nejen že obsahuje bílá místa, ale z nějakého důvodu končí před více jak dvěma tisíci let. Od té doby, už se židovský Jahve nějak zapomněl ukazovat. I zde je otázka, proč se z ničeho nic tak najednou ztratil? Proč se novodobá historie na stránkách svaté knihy nedochovala? Nebo jen nebylo žádoucí, aby někdo věděl co se doopravdy odehrálo? A proč se na středověkých obrazech nacházejí UFO.

Na území celé Evropy dodnes existují slovanské názvy míst, pohoří, řek a jezer. Kdo a proč jim je dával, pokud tu žádní slované nežili? Pouhá náhoda? A stejně tak je podivné, když nám někdo tvrdí, že se jednalo o zaostalé a primitivní zemědělce. Přesto jak víme, tato banda nevzdělanců dokázala slavnému Karlu Velikému nakopat prdel. Po celá staletí se nedala podmanit a pak během velmi krátké doby, celá civilizace zmizela a my máme věřit, že tu žádná nikdy nebyla.

Proč se globální prediktor tak bojí minulosti? Nebo ještě lépe, jaký nástroj používá k ovládání těch, kteří jsou pod ním? Že by pravdu o skutečné minulosti? O tom kdo a v čí prospěch vyhladil všechna prastará Slovanská města? Tím by se snadno vysvětlilo, proč se dnes právě Slovanů tak bojí. Není v tom zjevně jen Rusko, které se zvedá do pozice supervelmoci, ale to, co se ukrývá pod nánosem prachu. Dříve, nebo později to vždy vyjde na povrch.

Nikdo na této planetě nemá právo na ovládnutí světa, natož mu vnucovat, kudy se má civilizace ubírat. Nikdo nemá tolik inteligence, aby to dokázal. Jen skuteční Stvořitelé, jsou něčeho podobného schopni a to jsou bytosti, které využívají mnohaúrovňové vědomí. Nic podobného žádná bytost na planetě nemá a proto není schopná tak komplexního myšlení. Dokonce ani sféry, které jsou přímo nad tímto světem, ničeho podobného nedosahují, přesto že v nich existuje mnohonásobně vyšší úroveň poznání. A o tom všem budou Vlákna stvoření.


Autor článku: Jaromír Schmidt - oblíbený host našeho vysílání na youtube v pořadu VLÁKNA STVOŘENÍhttps://www.vlaknastvoreni.cz