Hana Sahhu-arah: PORTÁLOVÉ PROPOJENÍ VESMÍRŮ 22.2.2020

PORTÁLOVÉ PROPOJENÍ VESMÍRŮ 22.2.2020 s kódem (22-0-2-0-22) + AKTUÁLNÍ ZPRÁVY

Připouji se i já po zhruba 2 měsících, kdy jsem nedala ven ani slovo, k aktuálnímu tématu enerigií, které jsou již nějakou dobu ve vzduchu. Vidím, že i ze své úrovně k tomuto tématu vyjádřili i mé sestry a kolegyně.

Je to zhruba dva měsíce, kdy jsem přestala psát příspěvky. Jedním bylo to, že je potřeba, aby v hutném ponoru zimy šel každý sám do sebe, opravdu mnoho lidí řešilo velmi hluboké a těžké životní situace, zobrazuje se vše, co má být přijato a očištěno, nastal čas VYROVNÁNÍ.

Další a druhá věc pak byla situace, do které vstupujeme a v které se právě nyní nacházíme a vlna, kterou to vyvolalo. Mnoho lidí na vyšší úrovni vědomí energeticky bojují proti sobě, pomlouvají se, hodnotí, tlačí svoji pravdu, šíří strach a pocit oddělenosti, ptá se mnoho z vás, neboť se to děje i u známých duchovních učitelů, tak proč?

Již minulý rok se mi začaly na konzultaci dít věci, které mě házeli do úplně dalšího Vesmíru. Nahlížení projektů, které jsou pojistně a ochranně ukotveny v dalším Vesmíru, bytosti - lidi, jejichž domovem je právě jiný Vesmír, byli zde už kdysi při tvoření Země a přišli opět až v tento čas.

PORTÁLOVÉ BRÁNY

Po zimním slunovratu a onom návratu ,,DOMŮ,, se jednalo o to, že nastal čas propojení s další naší etapou, energetickém propojení dvou Vesmírů, které se od sebe kdysi také kvůli zkušenostem a vývojem oddělili. Vznikla zde i určitá paralela našich životů.

Při zimním slunovratu se protla první část bran, můžete si to představit jako kruh zleva a kruh zprava, který směřuje k sobě, až se stanou zarovnaným jedním kruhem, plným portálem. Nyní už se tyto kruhy protínají a směřují ke svému zarovnání. Těmito branami už začali proudit nové energie, nové informace a také úplně nové principy, nové bytosti a NOVÉ ZKUŠENOSTI. Mnoho z toho se ale právě aktivně spustí a projde tímto portále až s datem

22.2.2020 a kódem 22-0-2-0-22, kdy se zcela zarovnají průchozí portálové brány, a aktivuje se tento portál v propojení s dalším Vesmírem, tak se naše Vesmíry skrze tuto bránu spojí, přesněji řečeno, v tento den se zarovnají se do jednotného portálu.

Pro mnohé zkušenost Oddělení již načerpá svého konce, a tak se plně v propojení ukotví ta individuální síla MY, propojí se a nadejde pro mnohé konečně spolupráce partnerů duše. Zároveň tímto opětovným propojením někteří pracovníci Světla budou ukončovat své mise a začnou postupně v těchto obdobích ve větší míře fyzicky odcházet, především pak od roku 2022, kde vás čeká takový aktivační a ukotvující Vrchol.

MUŽSKÁ ESENCE

Při zimním slunovratu sestoupila na Zemi Božské semínko, mužská esence, která nyní čeká na přijetí propojení s ženskou esencí, která nabízí výživu a péči. Uchopení mužské síly, která má být na Zemi přijata a muži ve svém zarovnání projevena. Muži jako ochránci všeho živého, bojovníci a vykonavatelé, ochránci PRAVDY a ochránci LÁSKY.

Jak už psaly jiné ženy, Aktivace muže, který si je vědom své síly a tato síla je odrazem tak velkého, zářícího světla, které samotné je ochranou. Na zemské úrovni tento muž již s dalšími nemusí bojovat, hodnotit a dokazovat. On zkrátka JE TÍM, KÝM JE a stojí pevně nohama na Zemi, zarovnaný do Božské Osy.

Ještě bych ale pro pochopení dopsala další, a to ASTRÁLNÍ část, na které samozřejmě mnoho z mužů pracuje. Podstata mnohých mužů, (sami můžete mít v kódech duše) je právě bojovník, ochránce - při které může vznikat i potřebný boj. Neznamená to, že muži by se měli vzdát svého meče a nebojovat, neboť by pak žádný meč nepotřebovali. V astrální úrovni jsou to právě bojovníci Světla, kteří hrají svojí podstatou úlohu při poslání udržení rovnováhy Světla a Tmy – HARMONIE. A tak i Archanděl Michael velmi často vztáhne svůj ohnivý meč, nebo je to zkrátka potřeba, neboť i on je ten, který má takto po vůli Boha konat. Takže je zde uvědomnění si mnoha rovin, jak a kde se má sila projevuje pro nejvyšší čisté dobro.

DRUHÁ POLARITNÍ STRANA

A tak jako vždy tato velká a silná událost má i svoji druhou stránku. Potvzuji zprávu od drahé sestry Margot Anthea, která napsala, že jsou zde bytosti z jiného Vesmíru, ano! Které na nás jdou velmi lišácky a to formou, kterou nemá mnoho z nás ukotvenou, a to je skrz lidské emoce, neboť jsme v tělech a toto je zkušenost absolutně odlišná od ostatních planet, galaxií, tato škála emocí z nás dělá pravé unikáty ve Vesmíru.

Tyto bytosti zde přichází naplnit svoji zkušenost vůči nám a našemu osobnímu nastavení a především vnitřního klidu a aktivní diamantové srdeční čakry. Tyto bytosti využívají naše energie skrz naše emoce a dokáží se na ně zaháčkovat a skrze vás pak určitým způsobem konat. Mohou na sebe brát podobu vašich nejbližších, lidí, na kterých vám opravdu záleží. Mohou vám je zobrazovat ve špatných situacích, ale tak, že jim je ubližováno, nebo ve vizích ubližováno vám, přicházejí s tím s určitou hrozbou. Mnoho lidí tuto zkušenost má zvládnutou a nemá strach, avšak pokud jde o vaše dcery, syny a ty nejbližší, zde jste schopni se obětovat a konat tak, jak byste nekonali.

V těchto situacích je potřeba se opravdu klidnit, jít do svého středu, klidu do své studnice poznání, portálu srdce a naladit se na to, zda se mnou někdo manipuluje, čistý portál srdce vždy zná pravdu a dokáže vás okamžitě uklidnit, nyní tato zkušenost padá, zvládli jste ji. Také je dobré nenechat se zapojovat do energetických soubojů a her, jenž jsou ve finále bojem o energie a pokud nejste jasnozřivý a nedokážete všechny stupně vyslaných a přijatých energií prohlédnout, doporučujeme velmi často od sebe odsekávat veškeré energetické spojení, které nejsou pro vaše nejvyšší dobro.

POCHOP, KAŽDÁ ENERGIE JE SOUČÁSTÍ ZROJE

Všechny projevy, i které nazýváte dobrem, zlem, světlem, temnotou je součástí a samotným projevem ZDROJE. Vnímáš Lásku ke každé bytosti, ať je na jakékoliv úrovni? Ke všem, kteří HRAJÍ PŘESNĚ SVOU DOKONALOU ROLI PRO DRUHÉ – NEBOŤ DRUHÝ JE PŘESNĚ JEJICH ZRCADLO.

Jako Vesmírná diplomatka udržuji styky se všemi možnými velvyslanci, králi mnohých ras a galaxií, které jsou na různých úrovních. To, že některé bytosti mají nižší formu, vnímáme stále jako součást Zdroje.

A PROTO ZNOVU, posuzování, hodnocení, pomlouvání, ponižování lidí, ras je jen nepochopení toho, že :

KAŽDÁ ENERGIE, JE PROJEV ZDROJE, KTERÝ PRÁVĚ TEĎ A TADY ZASTÁVÁ SVOJI DOKONALOU FUNKCI PRO SVŮJ RŮST A ZKUŠENOST NEBO RŮST A ZKUŠENOST LIDÍ, BYTOSTÍ, JENŽ SE TO TÝKÁ.

Proto bytosti se Zdrojovým aktivním Vědomím nikoho nesoudí a nehodnotí, neboť chápou toho nejvyššího ve všech jeho projevech, i toho nejnižšího ve Vesmíru, parazita, jenže má svůj dokonalý úkol. Vše je vývoj.

S láskou ke všem projevům Zdroje, jenž každý nese v sobě božskou esenci



AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Hana Sahhu-arah : pracovnice světla, průvodkyně, terapeutka, konopný poradce

Momentálně žiju na krásném a velmi energetickém místě, na ostrově Ibiza. Jsem  průvodkyní a kanálem, skrz který přichází informace, posleství a energie od Vyšších Já a světelných bytostí které  nám pomáhají při naší cestě rozpomínání si na to, kdo jsme, odkud jsme a jaké je naše poslání.                                                                          

Pomáhám v probouzení a aktivaci hvězdných duší na planetě Zemi.

Jsem propojena s rostlinou konopí. Založiila jsem před 8 lety s přítelem dnes již známou firmu, která vyrábí přírodní konopné produkty. Cítiila jsem, že si nás tato rostlina vybrala, abychom ji očistili a dostali ji zpět mezi lidi do běžného života v její čisté a léčivé síle. Když se naše produkty dostaly do Ameriky a Číny, věděla jsem, že jsem cestu naplnila...

Firmu jsem tak opustila, ale konopí je stále součástí mě, tak i nadále pracuji s touto léčivou rostlinou a pomáhám lidem na jejich cestě uzdravení i z takových nemocí, jako je například rakovina.

Nyní přišel čas, že už se naplno věnuji mému životnímu poslání – předávání informací (channelingu), aktivování a celkového probuzení duší, ale také transformačním rituálům a přednáškám.

Mým přáním je, aby byl každý vědomý a žil život přesně takový, jaký si ho ze srdce přeje.

Jsem tady pro vás.

Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 140
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 263
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 376
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1643
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 721
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 733
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 966
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018034
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456760
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292774
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282257
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272732
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250763
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249281
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242768
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215086
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188040
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186448
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176584
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142676
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...