Pleja Světlo Krystal: Čím silnější vesmírné energie přicházejí na Zemi, o to více je silné působení temných sil

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ K TRANSFORMACI 

Přátelé drazí, milované Duše,

Nemám v úmyslu druhé zastrašovat, spíše naopak, lidi směruji k tomu dobrému a s nadějí v krásnější svět.

Jak ode mne víte, z vlastního informačního zdroje předávám sdělení podle skutečného stavu a působení energií na Zemi. Samozřejmě je k tomu potřebné zapojit své srdce, aby rozpoznalo zda informace pocházejí z čistého zdroje.

Ano chci být poslem dobrých zpráv, jenže vždy to tak není možné a mám předat i to méně příjemné, avšak o mnoho důležité.

Asi tak před měsícem, a hovořila jsem o tom i s přáteli, přišla ke mně vize, zpráva, kde jsem viděla Antikrista na černém koni a k tomu také zaznamenala zprávu, že jeho působení bude na Zemi hodně silné a lidé ho uvidí v různých podobách, situacích, dějích a projeví se všude tam, kde chce oslabit energie a zotročit lidské bytosti. Uvědomme si svou vlastní "cenu" stůjme za lidskými hodnotami. Mějme odvahu říkat co skutečně cítíme, vnímáme a vidíme, nazývejme věci pravými jmény. Nepošlapávejme pravé lidství člověka. Nedovolme nízkým silám oslabovat naše energie, to nesmíme dopustit neboť v tomto současném "boji" o energie je potřebné si utvářet silnou světelnou ochranu. Chraňme si to nejcennější co máme, svou životodárnou energii, svou Auru.

Je to práce srdeční čakry, vyzařující láska z našeho srdce ke všemu a všem.

Je to bezpodmínečná láska bez odsuzování druhých, avšak bez podpory k páchání zlých skutků.

Propojení milujících lidských srdcí, je kolektivní síla lásky - vědomí Krista v masovém měřítku a je schopna zastavit nečisté konání temné strany a posilovat pozitivní energie na Zemi.

Buďme těmi silnějšími, ať můžeme energeticky zvládat i toto těžké zkouškové období.

A tak se i staň.

S láskou a Světlem  Pleja

Tady a Teď


Zdroj: Autorka a zdroj článku: Pleja Světlo Krystal 

Sdělení k energiím -Transformace


Hana Sahhu-arah: rozhovor s průvodkyní hvězdných duší