Jitka Bartošová: Věřme na lásku v nás

22.03.2020 14:04

Letím Vesmírem. Má vášnivá a chtivá žádost se na chvíli odpoutat a nabrat druhý dech a inspiraci se jala nabrat podobu kosmického výletu. Horký dech světla a těch nejmenších možných částic, které už jsou spíše frekvencemi, se nesou se mnou jako řeka života sama. Zpěv andělů, jsi si jistá, že to jsou andělé? ANO. Bez váhání odpoví mé vědomí, které beztak je v jednotě s tím vším. Nažhavená svištím, tedy nabitá vírou, že mi nic nemůže zarazit hlas srdce a je tato cesta chráněna. Už není zde prostor ani čas na takové to 3D naoko připouštění si těžkostí nebo komplikací. Signál posílen!

Pak spatřím melodie, mám o tom zpívat, hudební podoba v našem 3D se jmenuje O-VŠEM. (Ovšem!) Srdce mi běží jako o závod, když se vrátím do těla, přesně ten stav, kdy nejprve mladé dívce vynechá tep srdce na prvním randeti, pak vzápětí zpívá radostí, když přijde na první pusu.

Ach, jak nádherně to v mém chrámu lodním zní! Vibrace, které spát nedají. Vášeň v srdci si hledají. Aby ji znovu probudily, tu, která dosud spala, aby bývala skrývána, tomu je konec. Připomíná to výbuch energetického nektaru ze supernovy.

Věřme na lásku v nás

Posledním článkem jsem nejspíš mnohé z vás šokovala nebo rozhodila. Ale potřebuje se tak dít, některé události, aby účinně přispívaly ke změně, mají nastat v daném pořadí. Napřed šok, vytržení, chvilku na odeznění negativního a pak přijde hojení, zklidnění.

Dala jsem najevo, že není výhra být za každou cenu dobrák, navzdory skřípění zubů. To raději budu na chvíli ta špatná. Než abych lidem posílala slova prázdná. Chci dát najevo, že na to máte, tak jako já chci věřit v dobro ve vás, tak i vy jste schopni věřit v převahu mé dobré stránky a celkově v dobro v každém z vás navzájem.

Člověk má naději, dokud věří v lásku a že ji v sobě máme každý, nakonec i ti, do kterých bychom to neřekli a bojíme se jich, neboť se na nás dříve dopustili násilí. Tak v této době věřme v dobro a lásku v nás a že intuice nás přirozeně povede ke zlepšení psychiky a umění vnímat štěstí z drobných, docela obyčejných věcí, jaké dnes zase tak snadno dostupné nejsou.

Snažím se různými prostředky bránit navzdory tomu, co se po světě děje, jak k sobě lidé se někdy chovají tak zle, snažím sobě zabránit, abych si přestala lidí vážit. Takže pořád budu mít období, kdy uvolním nějaké to temno.

Samozřejmě máte stejný nárok uvolnit to temno, co vás trápí a nenechá v klidu, když klid právě nejvíc potřebujete. Někdo má potřebu se vypovídat, když je stres, někdo mlčí a raději zapomene. Kdo se potřebuje vypovídat a pustí temno směrem na mě, tak říkám, že komunikace má být jednoduchá, ne pořád vyčítající. Pro mě – někdy bych potřebovala jasný signál, že ten člověk to vůbec nemyslí zle vůči mě, ale je vyděšený a zoufalý, proto tak mluví.

Což je někdy obzvlášť těžké prohlédnout. V krizové situaci na chvíli nezbytnou utlumím empatii. Navíc nejsem diplomat, neumím to, jakmile se o to pokouším, vrátí mě to do pozice, kdy jsem ničeho nedocílila. Nemám ani žádný smysl pro humor či ironii. To přijde později. Tak si ve chvíli konfliktu dávejte odstup času, abyste nabrali dech a jasné vedení. Nereagujte hned, pokud si nejste jistí tím, co chcete konat nebo sdílet. Trpělivost je cesta k pochopení. Tolik si ho pro nás všechny přeji! 

 

Každý si zaslouží možnost projevit a vydat ze sebe to lepší, jakmile o to projeví zájem. Neumlčujme hlasy naše, volejme si a sdílejme nápady, zážitky, pocity. To sbližuje.

 

Ptala jsem se karet na situaci pro ČR a vyšlo:

rovnováha - nacházíme se ve stavu hledání rovnováhy, 

duchovní růst a nové poznání, pozitivní citové zážitky, nakonec sklizeň a dle toho se rozhodnout, jaký bude život nás pokračovat.

Více zde: https://farhamandala.webnode.cz/news/verme-na-lasku-v-nas/


Autorka článku: Jitka Bartošová https://farhamandala.webnode.cz/ Jedna polovina projektu "Indigový zpravodaj"

Jitka Indigový zpravodajAhoj, jsem Jitka, zde a nyní. Přišla jsem, abych z těžších zkušeností v životech lidí udělala nástroje, jaké jim pomohou objevit sebejistotu, sebelásku a podpořit jejich rozhodnutí změnit cestu životem, kdy místo utrpení volí radost a klid.
Vyrostla jsem v mezilidských vztazích naplněných nepochopením, konflikty a v poznání, jak mnoho lidí trpí v rámci neharmonických vztahů. Abych nejen přežila, ale i žila, vyvinula jsem si energetické a psychologické nástroje, jaké mě velmi posunuly, takže mohou být předány těm z Vás, kteří se touto cestou rozhodnou jít.Spojuji navenek protichůdné světy a síly, což vyžaduje péči a harmonizování sebe samé. Ukazuji, kde je prostor pro symbiózu vědeckého a duchovního světa, a že tyto světy mezi sebou nemusí bojovat a poškozovat se. Život je v mnoha barvách a dimenzích, dovolme si totéž vidět také v sobě. 
Co mě charakterizuje ještě? Láska ke krystalům a nacházení způsobů, jak ukotvit lásku kosmickou zde na Zemi, Gaiu, samozřejmě s jejím souhlasem a přivítáním těchto energií.