Hana Sahhu-arah: VOLALI JSTE PO ZMĚNĚ? A PŘIŠLA

Panuje v kolektivním, i osobním poli velmi mnoho otázek na situaci, která se nyní po celém světě děje a každý z vás může vnímat a cítit určitou odpověď, neboť jak sami víte, tyto věci jsou vždy individuální a na každého působí jinak. S touto energií navíc také vyvstává osobní paměť Atlantídy, Lemurie, Egypta…jakožto veliké fáze PROMĚNY.

Každý z vás, který vnímá plantu Zemi a veškerý život, zde také delší dobu cítil, co se zde na Zemi děje – s vámi, se zvířaty, s přírodou, jak jste se jako lidstvo oddálili od vesmírných a zesmkých zákonů, od přirozené harmonie.

Cítili jste, že už musí dojít k určitým situacím, které povedou opravdu k velkým změnám. Volali jste po nich, čekáte na ně a ony jsou tady. A velké změny v takových úrovních potřebují i velký a globální zásah. Planeta Země je živoucí vědomou bytostí, která je v hluboké očistě a trnasformaci. Její obrovská láska a trpělivost, víra ve vás, víra v lidstvo, pomáhá veškeré změny dělat velmi jemně, s láskou a úctou k vám.

Mnohé ,,katastrofy,, jenž se zde udály, byly nevyhnutelné, aby skončilo něco, co dále nezdravě nemohlo pokračovat. Díky mnohým z nich se udály velké změny, pro mnohé bytosti byly ,,katastrofy,, vysvobozením a odlehčením pro planetu Zemi. ŽIvot nikdy nekončí, neboť duše je nesmrtelná, a tak se místo srmti budeme bavit o přesunutí do jiné sféry nebo odchodu ze Země.

Vzpomeňte si například na Atlantídu.

Skupina, která věděla, že přijde vlna a rychle měla odejít z místa pryč a šířit dál znalosti, poznání, technologie do jiných koutů světa. Skupina, která věděla, že přijde vlna, ale dělala, že se to nestane nebo dokonce, že ji zastaví (dělat že se nic neděje x duchovní ego). Skupina, kterou pohltil strach, panika, beznaděj nebo pocit viny za situaci. A pak další skupina, která věděla, že vlna přijde a že jejich etapa na Zemi končí a vlnu čekali s plným vědomím a vnitřním klidem.

… I.II – . – I‘ III I – …

Jak už jsme říkaly tady Sahhu-Arah a dalším světelným pracovníkům na Zemi již v prosinci – začne mnoho lidí odcházet, a již odchází.

Tento vir, nemusíte se ptát odkud je, proč přišel, kdo za to může, tady vůbec o vir nejde. Je to nástroj Vesmíru, nástroj Stvořitele – Zdroje, který má svůj účel. A můžete pevně věřit, pokud by se něco dělo v zásahu nízkovibračních bytostí, tak jak si mnozí z vás myslí, tak věřte, že by to bylo ihned zastaveno, neboť síla Zdroje-Stvořitele je neomezená a cizí zásahy na Zemi by v takovém měřítku již nebyly tolerovány.

Tento nástroj už prochází od listopadu mnohými fyzickými těly, mnoho světelných pracovníků v prvních řadách zažili velkou očistu během prosince, plné vysokých jednodenních až třídenních teplot, bolestí fyzického těla a také neschopnost mluvit, někteří dočista ztratit hlas. Jak to je v dalších řadách záleží na vašich fyzických tělech a proto se délky i projevy liší u každého z vás.

Tímto dochází k hlubokému přenastavení a překódování. Jako holografický světelný otisk – geometrie, která prochází těly a přizpůsobuje určitá nastavení na přijímání nových energií, kódů a vysokých dávek světla 5D, které na Zemi již nějakou dobu také ve vlnách proudí, jak mnoho z vás cítí – pozoruje.

Takže tento ,,vir,, nástroj by měl na Zemi projít všemi těly, pozorovaně, či nepozorovaně.

Jsou zde poté domluvy duší a jejich rozdělení, stupeň kalibrace dle osobní hvězdné esence a také domluva se zástupci ras – jednané na Galaktických radách. Tak ač je to kolektivní záležitost, je také velmi individuální a hvězdně skupinová.

Mnoho z lidí již na Zemi ukončilo své krásné poslání, předali již co měli, zažili zde mnoho těžkých inkarnací, aby mohli pomoci. A nyní necítí důvod zde být až do stáří, když je jejich cesta povolává na jiná místa, na nové mise…odcházejí a odcházet během let budou, ať na tento nástroj, či jiný pro ně přijatelný, ve vhodnou konstalační dobu.

Mnoho z lidí si vybralo svobodnou vůlí svůj odchod, neboť jejich těla nejsou fyzicky schopná přijmout dávky světla a energie, které na Zemi narůstají.

Kdo se rozhodl zůstat, projde nebo prošel rekalibrací na fyzické i DNA úrovni, aby vše mohlo být v souladu pro vás jako nejpříjemnější cesta a také cesta pro planetu Zemi, jíž se nyní v této klidové situaci, kterou zažíváte velmi, ale velmi ulevilo.

Není třeba se obávat, neboť víte, jak budete pokračovat dál, co uvnitř sebe cítíte…tato doba zastavení je darem pro vnímání sebe sama, neustále se něčím zaměstnáváte, něco oddalujete, vykonejte co je třeba. Začněte se konečně učit telepatii a cvičit se v tom, co má být pro vás přirozené.

Soustřeďte se sami na sebe, kdo jste? Co chcete? Co máte rádi? Co můžete pro změnu udělat? Soustřeťe se na své blízké, rodiny, naučte se být spolu, komunikovat a užívat si vzájemnost. Soustřeďte se na energii Proměny, kde všude a v čem by měly nastat u vás a také kolektivně pro lidstvo?

Nemusíte se obávat, změny nastávají pro vaše dobro, ať už vypadají z lidského hlediska jakkoliv.

MY JSME.

Astar za kolektivní vědomí světelných pracovniků.

Děkuji, ve službě Hana Sahhu-arah



AUTORKA:  HANA SAHHU-ARAH www.hvezdneduse.cz Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Hana Sahhu-arah : pracovnice světla, průvodkyně, terapeutka, konopný poradce

Momentálně žiju na krásném a velmi energetickém místě, na ostrově Ibiza. Jsem  průvodkyní a kanálem, skrz který přichází informace, posleství a energie od Vyšších Já a světelných bytostí které  nám pomáhají při naší cestě rozpomínání si na to, kdo jsme, odkud jsme a jaké je naše poslání.                                                                          

Pomáhám v probouzení a aktivaci hvězdných duší na planetě Zemi.

Jsem propojena s rostlinou konopí. Založiila jsem před 8 lety s přítelem dnes již známou firmu, která vyrábí přírodní konopné produkty. Cítiila jsem, že si nás tato rostlina vybrala, abychom ji očistili a dostali ji zpět mezi lidi do běžného života v její čisté a léčivé síle. Když se naše produkty dostaly do Ameriky a Číny, věděla jsem, že jsem cestu naplnila...

Firmu jsem tak opustila, ale konopí je stále součástí mě, tak i nadále pracuji s touto léčivou rostlinou a pomáhám lidem na jejich cestě uzdravení i z takových nemocí, jako je například rakovina.

Nyní přišel čas, že už se naplno věnuji mému životnímu poslání – předávání informací (channelingu), aktivování a celkového probuzení duší, ale také transformačním rituálům a přednáškám.

Mým přáním je, aby byl každý vědomý a žil život přesně takový, jaký si ho ze srdce přeje.

Jsem tady pro vás.