Radka Fleischmannová: SEBEREFLEXÍ K HLUBOKÉ OČISTĚ A POSUNU DO VYŠŠÍCH FREKVENCÍ VIBRACÍ

V současné době prochází lidstvo i planeta Země hlubokou očistou a uzdravujícím procesem, otevírajícím dveře k dokončení transformačního procesu. Výzvou pro nás všechny je najít v sobě vnitřní sílu, která nás zmobilizuje, a posune do vyšších frekvencí vibrací. Tento proces vybízí dost šokujícím a naléhavým způsobem k novým kvalitám života na planetě Zemi. Všichni se musíme osvobodit od všeho, co už nám přestává sloužit. Pustit vše staré a nedržet si to jako malé dítě svoji oblíbenou hračku nebo dudlík. Ano berou se nám dudlíky, rozpadají se vystavěné mosty a domečky vytvořené z karet iluzí. Všechno staré odchází, aby se mohlo probudit to nové. Nebraňme se vdechnutí Jarního vánku transformace.

Nastal čas k hluboké sebereflexi každého z nás. Každý musí projít labyrintem transformace a najít cestu k novým paradigmatům a tím ke svobodě. Bez vnitřní poctivosti a pravdivosti to nepůjde. Právě sebereflexe nás dovede k pochopení, co je podstata a co jsou různá pokřivení a parazitující energie. Touha po pravdě nás probouzí ke svobodě. V těch nejtěžších chvílích života se probouzejí nejskrytější touhy po osvobození se z vlastních pout a vnitřní síla se probouzí do té nejsilnější kvality. Využijme těchto kvalit v nás k sebereflexnímu hodnocení dosavadní života a přechodu do vyšších vibračních frekvencí.

Sebereflexe je předpokladem pro převzetí odpovědnosti za svoje činy a má tudíž zásadní význam pro vedení a hodnocení vlastního jednání v rámci vznikajícího nového uspořádání společenského života.

Sebereflexe je vědomí si sebe samého, soudnost, schopnost pravdivě vidět a hodnotit svou osobu i důsledky svého jednání. Vlastně to není nic jiného, než vnitřní komunikace se sebou samým, vcítění se do sebe sama, sebeuvědomování, sebepoznání, sebehodnocení a sebepřijetí.

Sebereflexe nás vede ke schopnosti přemýšlet o sobě a o svém jednání, vnímat své činy, chyby, analyzovat je a učit se z nich.

 

Nezbytné kroky k sebereflexi vlastního života

1. Je nutné se poučit z vlastních chyb, poučení je součástí vývoje lidské duše.

2. Je nutné si uvědomovat a zamýšlet se nad tím, proč se nacházíme v určitých nepříjemných situacích a proč se nám opakují. Poučit se z těchto situací a vyvarovat se toho, co nás do nich přivádí.

3. Je nutné sám sobě pohlédnout do tváře a odhalit svoje selhání, podrobit momenty svého života důkladnému rozboru a zjistit jaké nežádoucí vlastnosti či slabosti, nebo nedostatek potřebných ctností se při různých událostech projevily.

4. Je důležité si tyto svoje nedostatky uvědomit, „ZBAVIT SE MASKY“, za kterou je schováváme, aby se neprozradila naše pravá tvář (zlosti, nenávisti, závisti, zákeřnosti, zoufalství, nedokonalosti, slabosti a další). Tento krok je nevyhnutelný proto, aby pak mohla proběhnout potřebná změna v životě. Jedině tak se může člověk opět stát sám sebou bez potřeby přetvářky.

5. Nejednat impulzivně, ale snažit se poznávat, kdo jsme a jací jsme, jednat v klidu, s pokorou a s následným projevem díků za poučení, kterého se nám dostalo.

6. Analyzovat, kdy jsme se v životě zachovali v souladu s Vesmírnými zákony a kdy ne.

7. Je nutné se poučit z dřívějšího, případně současného jednání a neopakovat stejné vzorce chování

8. Každý během svého života někdy ublížil nebo ubližuje sobě a druhým lidem. Při sebereflexi je nutné si především uvědomit, že omluvou není duchovní nevědomost, ani to, že jsme ublížili, aniž bychom chtěli, nebo aniž bychom si to uvědomovali. Proto se ani nesnažte hledat pro sebe omluvy či výmluvy, abyste tím své skutky před sebou obhájili. Nezbývá než se podívat sami sobě do tváře.

Sebereflexe vede k uvědomění si přetrvávajících niterných prožitků, které člověk nedokáže identifikovat a tím ani běžně najít příčinu toho, proč se například nepříjemné situace v jeho životě stále opakují, a tím brání i jeho posunutí se do vyšších vibračních rovin.

V současné celosvětové situaci se potřebujeme posunout do vyšších frekvencí vibrací skokem a udržet se tam. Je to jako naskočit na správnou vlnu, energetickou vlnu „tsunami“. Kdo nebude dostatečně připraveny nenaskočí na tu vlnu a zůstane pod ní. Vnímám podobenství se serfařem, který chytá vlnu, a když ji nechytí včas, tak ho voda semele a o dno omlátí. Každý z nás si chytáme průběžně svoje transformační vlnky podle toho, jakými jsme již dokonalými serfaři. Naskakujeme na vlnu, která se pro nás objevila a zkoušíme se na ní udržet. Není to jednoduché balancovat na prkně a zůstat na svojí vlně. Přichází obrovská transformační vlna, ke které nás to rozjíždí všechny a zkušení serfující naskakují a nechávají se vynést až nahoru. Mnozí se vrhají po dalších dostupných vlnách, které se hrnou před nimi. Znovu a znovu naskakují. Touha po lepším zvládnutí vlny nikoho neopouští. Někteří jsou přihlížejícími a jen tak se nechávají kolébat na mírných vlnkách nebo se posadí na prkno a pozorují vzdálený obzor transformace.

K současné situaci mi vyskočila transformační karta – Přátelství

„Máte k dispozici velké množství lásky a podpory. Přátelství, které představuje symbol nekonečna, trvá navždy. Důvěřujte vazbám, které jste si vytvořili k druhým lidem. Věřte, že ten největší dar, kterým můžete někoho druhého obdarovat, je vaše přátelství. Když dáváme, také nejvíc dostáváme. Nabídněte svou podporu, když můžete, a požádejte o ni, když ji potřebujete. Vaši přátelé jsou duše, které jste si sami vybrali pro společnou cestu tímto životem. Jsou důležitou součástí vašeho růstu a učení.“

S láskou v srdci Radka


Autorka článku: Radka Fleischmannová