SVĚT 4. dubna 2020, KDY SE OTEVŘE NEBESKÁ BRÁNA!

Otevřený dopis a kosmické pozvání duchovním vůdcům a ovlivňovatelům z celého světa (odkazy a pokyny v obsahu tohoto dopisu si prosím přečtěte v plném znění)

4. dubna 2020 se otevře velkolepý astrologický portál, jehož prostřednictvím se lidstvo musí spojit JAKO JEDINÁ MYSL, JEDINÉ VĚDOMÍ, a tak učinit velké kroky k tomu, abychom si nárokovali naši nezávislost na systému otroctví finančních dluhů zavedeném před 700 lety. Rozpustit staré struktury světa, odstranit koronavir a strach, který jej obklopuje, a ukončit 5G síť a její smrtící záření (pravděpodobně hlavní faktor v tom, co se stalo ve Wuhan, Čína, se zprávami, které ukazují, že až 3 miliony lidí možná zemřeli na otravu záření v této provincii.)

Síla, která bude k dispozici dne 4. dubna je skutečně astronomická v tom nejsilnějším smyslu, kdy se planety Jupiter a Pluto v ten den zarovnají na obloze!

Máme v úmyslu využít tohoto mocného astrologického zarovnání a vytvořit masivní ZMĚNU pro lidstvo v co nejharmoničtějším a nejpozitivnějším směru, ale bude to vyžadovat MASIVNÍ ÚČAST a spojení Srdcí a myslí se zaměřením a záměrem na úrovni, která na planetě Zemi dosud nebyla dosažena.

S veškerým tímto globálním chaosem kolem nás je naprosto nezbytné, abychom se my, skuteční Nositelé Světla, spojili v globální meditaci 4. dubna a s hlubokou a upřímnou láskou se spojili jako milion světelných bodů, které se zakotví v energiích míru, harmonie, hojnosti, svobody, uzdravení a nejpozitivnější časové osy vzestupu, jaký si lze představit

Určitě většina, ne-li všichni, kdo tento dopis četli, již věří a podporují sílu meditace, jako nástroj duchovního růstu, uzdravení a projevu, a to je chvályhodné.

Nyní jste žádáni, abyste rozšířili tuto informaci o takové síle na všechny, kdo sledují stránky sociálních médií a čtou knihy nebo blogy a komunikují, že MASOVÁ MEDITACE pro GLOBÁLNÍM MÍSTO se musí stát nejvyšší prioritou ... počínaje výkonným portálem astrologického vzestupu. Otevře se 4. dubna 2020, kdy naši planetu zaplaví nebývalá vlna světla (5D gama vlny).

Existují legie světelných bytostí, které v tuto chvíli vstoupily do naší galaxie, aby nám pomohly v našem vzestupu a pomohly nám nasměrovat toto světlo v náš transcendentální den.

Ať už je váš osobní pohled nebo víra na vzestup / evoluci jakýkoli, můžeme se všichni shodnout, že je čas, abychom pokročili v našem vědomí jako kolektivu pro vyvýšení a uzdravení všech bytostí na Zemi. Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je MASOVÁ MEDITACE! Čím vyšší čísla, tím větší výsledky!

Musíme se společně spojit a sjednotit v mnohem větším počtu, abychom častěji meditovali, a to zejména ve strategických datech a časech s jediným zaměřením. POUZE to ZPŮSOB, abychom se vyvíjeli nebo vystupovali jako společnost a ukončili toto šílenství!

GLOBÁLNÍ MASOVÉ MEDITACE JSOU KLÍČEM K NAŠEMU OSVOBOZENÍ A VELKÝ SKOK VŠECH, KTERÝ OČEKÁVÁME PRO LIDSKÉ VĚDOMÍ! JE ČAS POUŽÍT MAGICKÝ KLÍČ!

Abychom byli v tomto úsilí úspěšní, musíme odložit naše rozdíly, názory, názory, úsudky vůči ostatním nebo to, co se nám může nebo nemusí líbit ohledně jejich osobností, a zejména nedovolit, aby nás určitá slova nebo fráze negativně „aktivovala“, to nám brání ve sjednocení, protože tento typ oddělenosti a rozdělení je to, co nás brzdí tak dlouho jako planetu.

Od této chvíle se nemusíme obracet na lidi a osobnosti, jména a štítky, ega a programy. Sjednocujme se a zaměřme se pouze na konečný cíl – UKONČENÍ UTRPENÍ.

Potřebujeme každého z vás, abyste se zúčastnili, abychom se ujistili, že do 4. dubna budeme mít MILION AKTIVNÍCH MEDITUJÍCÍCH!
*******************************************************
Hromadná meditace zvaná „Meditace vzestupného kalendáře“ se pořádá 4. dubna 2020 v 10:45 EST (Východní standardní čas USA) v trvání 20 minut a potřebujeme vaši pomoc. mobilizovat největší armádu meditujících, jakou kdy svět viděl!

https://www.youtube.com/watch?v=vkN-apyURWA&list=PL-ujIE4tLGbFHnJfnFbIsXQxojpbaRLZI&index=9

INSTRUKCE K MEDITACI

 

  1. Použij svoji vlastní techniku, aby ses dostal do stavu uvolnění.

 

  1. Zadej svůj záměr použít tuto meditaci jako nástroj k přesměrování naší planety na optimální časovou osu a jako nástroj k uplnému ostranění koronaviru.

 

  1. Přestav si pilíř bílého zářivého Světla, které vyzařuje z centralního vesmírného slunce a je po té je rozděleno ke všem centrálním sluncím všech galaxii ve vesmíru. Po té si představ, jak toto světlo vstupuje skrz centrální galaktické slunce, pak prostupuje naší galaxií a vstupuje do našeho solarního systému, skrz všechnz světelné bytosti v našem solarním systému a po té také skrz všechny bytosti na planetě zemi a skrz tvoje tělo až do středu Země.

 

  1. Představ si, jak toto Světlo přeměnuje a zneškodnuje všechen zbylý koronavir na Zemi, dezinfikuje všechny postižené oblasti, léčí všechny pacienty, odstranuje všechen starch způsobený pandemíí a navrací rovnováhu.

 

  1. Představ si, jak se události na planetě Zemi ubírají směrem nejpozitivnější časové linie, od všech epidemií, od všech válek, od všech globálních dominancí. Přestav si jak bílé, růžové a modré Světlo léčí všechnu nerovnost, jak vymazává všechnu chudobu a přináší hojnost celému lidstvu. Představ si, jak začíná nový velký cyklus Věku Vodnáře, který přináší čisté světlo, Lásku a stěstí všem bytostem na Zemi.  

https://www.youtube.com/watch?v=vkN-apyURWA&list=PL-ujIE4tLGbFHnJfnFbIsXQxojpbaRLZI&index=9