Pravda o mléčných výrobcích

ČLÁNKY na internetu o prospěšnosti mléka a vápníku v něm... jsou pravdivé? Věří v ně a manipulují celé národy. Vymyšlený článek výrobců mlékárenského průmyslu, který potřebuje jen zvýšit obrat, který se mu pouze snižuje, a tak rychle musí zvýšit prodejnost dalším článkem. K tomu přidá „rádoby“ autora jako „odborníka“, k tomu vymyslí titul a jméno a článek je na světe. Manipulace a byznys. A kde je víra v přírodu, vesmír, selský rozum a intuice?

MLÉKO JE PRO TELATA

Mléko je u savců komplexním zdrojem výživy jen pro novorozence. Pro člověka je tedy vhodné pouze mléko mateřské. Zvířatajako žirafy, sloni, krávy jsou velká zvířata a potřebují dostatek vápníku pro svoji  kostru a mléko jako lidé nepijí. A co například slepice? Kde ta získává vápník, který se využívá pro tvoření vajíček? Přichází o 10% svého tělesného vápníku denně, a přesto jej doplní ze semínek rostlin a jiné stravy, kterou má na svém dvorku. Pokud jste si ještě nepřečetli knihu Pravda o mléce (jak ji potvrzuje věda) tak můžu jen doporučit, obzvlášť pokud vaše děti mají stále kašel, jsou často nemocné, zahleněné. Uvidíte, že budete lékaře navštěvovat pouze na pozvání k preventivní prohlídce.

ZDROJ A FAKTA:

Lékař William Ellis, ortoped a chirurg z Texasu říká: Mám laboratorní i klinické důkazy, že mléko a jeho produkty jsou škodlivé jak pro dospělé tak i pro děti. Měl jsem sám rád zmrzlinu, sýry ,mléko, ale už tyto věci nekonzumuji.  Je řada důkazů, že mléko je rozhodujícím faktorem při průjmu, zácpě, při chronické únavě, při artritidách, bolestech hlavy, srdečních křečích, obezitě, alergiích a dalších problémech. Lidé považují mléko a mléčné produkty za výbornou stravu. Ti, kdo se zabývali výzkumem mléka, skutečně zjistili, že mléko má velké množství minerálních látek, především vápníku, hořčíku, draslíku a dalších. Mnoho látek v mléce není ale dostatečně tráveno a vstřebáváno.

Pití mléka způsobuje špatné vstřebávání všech výživných látek. Mléko a jeho produkty mají schopnost neutralizovat kyselinu solnou v žaludku a pak nedochází k správné činnosti žaludku a žláz, které kyselinu produkují. Strávník pak dobře netráví ani výživu ze všech dalších složek potravy.

VYTVÁŘÍ HLENY

Mléko a sýry mají tendenci vytvářet značné množství hlenu ve střevech, plicích, tkáních a LYMFĚ. Přebytky hlenu vytvoří povlak na vnitřní stěně střeva a ten způsobí špatné vstřebávání všech živin a jejich průnik do krve. Nadměrný hlen způsobuje i další potíže, sem patří i zácpa.

Řada lidí, kteří jedí mléčnou stravu, mají zahleněné nosní a čelní  dutiny a vnitřní ucho. Z toho plynou různé rýmy a sluchové potíže. Mléčnými výrobky způsobené hromadění tukových zásob v ledvinách a ve žlučníku způsobuje kameny. S konzumací mléka je spojeno asi 80% zdravotních potíží.

Dále se zjistilo, že vznik a rozvoj rakoviny důsledně a silně podporoval kasein, což je bílkovina, která tvoří až 80% z celkového množství bílkovin kravského mléka. Kasein podporoval rozvoj všech stádií nádorového bujení.

Knihu Čínská studie doporučuji přečíst si každému, kdo má nějaké zdravotní potíže a kdo si chce udržet zdraví do vysokého věku.

Celý systém vláda, průmysl, věda, lékařství a média dávají bohužel přednost zisku před zdravím. A oni moc dobře ví, jak prodat to, co oni chtějí.

A když si ještě představíme kvalitu mléčných produktů? Ne všechny krávy mají možnost běhat na lukách a spásat trávu. Bez pohybu a díky nevhodné stravě jsou krávy nemocné a dostávají dávky antibiotik a hormonů. Ani mléko od krávy, která si užívá na pastvinách není úplně nejlepší potravinou. Mléčný tuk zvyšuje cholesterol LDL. Velkým problémem je kasein, je to silný alergen, hlavní bílkovina mléka. Problém je ten, že málo strávníků je schopno trávit tuto mléčnou bílkovinu.

Více jak 50% dětí netráví kasein vůbec. Částečně strávené nebo nestrávené bílkoviny mléka se dostávají do krevního oběhu k neprospěchu strávníka. Vědci zjistili, že krávy produkují dva kaseiny a z betakaseinu jedna chybným trávením může vznikat kazomorfin, který řadíme mezi opiáty zasahující mozek a funkce centrálního nervového systému.

Víte, že kasein obsažený v mléčných výrobcích používal jako výborné lepidlo?

U volně žijících zvířat je mléko určeno pouze pro nedávno narozená mláďata, dospělá zvířata je nikdy neužívají. U přírodních národů je někdy mateřské mléko používáno k výživě dospělých mužů, ale pouze v době velkého nedostatku potravin a jde také o národy, které žijí v extrémních podmínkách.

Člověk vede již jiný způsob života než v počátečních stádiích svého zrodu.

K přežití je nutná práce - fyzická i duševní, často natolik specializovaná, že zcela odvádí člověka od přirozených podmínek a možností přirozené obživy.

To, že mléko pro člověka opravdu není nezbytně nutné, dokazují některé národy
jihovýchodní Asie nebo dávné Číny a na Západě řady veganů, kteří jsou nejen zdraví, ale zároveň nemají nedostatek vápníku, tak jako my, kteří ho přijímáme jako jednu z hlavních potravin!! Není to zvláštní?

A to, že mlsouni mléka, budou namítat, že tyto národy tomu nemají schválně přizpůsobený trávicí trakt a my Evropané ano, je jen pouze vymyšlený tah, který se ujal jako vymyšlená „pravda“, aby PRAVDA S MLÉKEM nevyšla najevo a dál lidi kupovali tyto výrobky. Jak vymyšlené...

U zvířat, například slůňata, prakticky není možné odchovat jakýmkoliv mlékem jiných savců, jsou nesnášenlivá nebo alergická na mléčný tuk jiných savců. Při takové náhradě mnohdy zdánlivě prospívají a mohou uhynout i ze dne na den.

J. Průchová, přední český znalec makrobiotické výživy píše ve své
knize Byznys se zdravím
:
"Je prokázáno, že mléko a mléčné výrobky se podílejí na všech formách rakoviny. Přesto se prodávají v každém potravinářském obchodě. Kupují se dětem. A pro tyto děti se pak z dobrovolných příspěvků občanů stavějí onkologické pavilóny.

Mléko a všechny mléčné výrobky se doporučují jako základní
potravina, kterou "ničím nenahradíš“, hlásí na nás podprahová reklama
. Přitom makrobiotické děti, žijící bez kravského mléka, jsou zdravější než ty, které je konzumují. Je doloženo, že netrpí na žádné alergie a ekzémy, virózy. A pro děti, které přičiněním mléka trpí alergiemi a astmatem, se dovážejí drahé léky.

Ve Spojených státech doktor Russel V. Bunai v článku publikovaném ve Washington Post napsal:
Společnosti, které nekonzumují mléčné výrobky, neznají alergie.“

Doktor Bunai podtrhuje, že mléko samo o sobě je pokrm, který dal Bůh lidem v bídě a chudobě jako „dočasný pokrm“, než bída vymizí, ale, že nikdy nebylo určeno k požívání mezi různými biologickými druhy – člověka!!

Alexander G. Schauss, ředitel institutu pro biosociální výzkum v City College ve Washingtonu oznámil, že nadměrná spotřeba homogenizovaného pasterizovaného mléka může být příčinou mladistvé zločinnosti a antisociálního a agresivního chování.

A. G. Schauss porovnával stravu mladíků, kteří se dostali do kriminálních protokolů, se stravou mladíků, kteří nespáchali nikdy žádný zločin a byli přitom z podobných demografických okruhů. Zjistil, že chroničtí delikventi se vyhýbají obilné stravě, zelenině, ořechům a ovoci. Přijímají však denně v potravě nadměrné množství mléka nebo mléčných výrobků. Někteří z těchto vzpurných a svévolných mladíků pili zhruba od jednoho až do dvou a půl litru mléka denně.

Z ČLOVĚKA SE STÁVÁ TELE….

Každý savec je výživou závislý nejprve na krvi a pak na mléce své matky.. Jsme-li však "kojeni" kravským mlékem a pak pokračujeme v konzumování mléčných
výrobků, začnou se naše tělesné buňky (a formy *) měnit. Postupně se začnou podobat buňkám kravským.
Kravské mléko obsahuje různé složky,
které sice připomínají mléko lidské, ale molekuly "kravské" bílkoviny a molekuly "kravského" tuku jsou velmi odlišné od bílkovinových a tukových molekul lidských. Rozdíl je nejen v množství ale i ve velikosti a struktuře.

Nemluvě o tom, že vše je energie a vše má svoje informace. Známe-li „informační vodu“, že voda má něco jako svoji paměť a v ní vložené informace (to se dělá i cíleně s přáními, že se voda cíleně plní informacemi, aby se přání splnila, těla uzdravila). Začínají se i tímto stylem vyrábět bio-informační krémy a bylinné kapky, sirupy, které v sobě právě obsahují dané léčebné informace na uzdravení. To samé, ale samozřejmě je i s mlékem. Obsahuje veškeré informace od své dojnice, tudíž i její stres, pocity, strachy, týrání, aniž by toto bylo očištěno, s těmito informacemi navíc mléko konzumujeme!!! Není náhodou, že se stále rapidně zvyšuje nárůst mladých kriminálníků a kriminality, agresivity lidí celkově od dětství, když tak ve velkém konzumujeme vše z mléka jako denní chléb??? Vystresovaná kráva má vystresované mléko, které se dostává do člověka a ten je ovlivněn těmito informacemi.

Lidé, kteří pijí kravské mléko jsou pak obvykle mohutnější. Tedy zavodněnější, obéznější, oteklejší, vypadají nezdravě a natekle. Zároveň však mají různé důležité orgány dilatované (rozšířené, méně hutné). Tyto orgány pak nefungují stoprocentně.
Takoví lidé jsou buď emocionálně nebo fyzicky a mentálně pomalejší, méně čilí, méně chytří.

Srovnejte děti. Ty, které jsou "odkojeny" kravským mlékem a pijí je
často, jsou těžkopádnější, roztěkanější, roztržitější a méně bystré.
Lidé pijící mnoho kravského mléka bývají také pomalí. A mají velmi měkký charakter. Právě tak jako krávy. Nejsou zuřiví, pokud ovšem s mlékem nekonzumují také cukr. Spojení mléka s cukrem podporuje agresivitu.

Pokud jste například pili mléko každý den po dobu zhruba dvaceti let,
bude to trvat dva až tři roky, než napravíte škody tím způsobené
.
Tvrdý a slaný sýr však zůstává ve formě nasyceného tuku hluboko v různých orgánech. Třeba v ledvinách a játrech. Jako tvrdé usazeniny se rozpouštějí těžko. Většinou to trvá až sedm let - když se ovšem vynechají mléčné výrobky a nahradí se vařenými celými zrny, luštěninami a zeleninou.

Víme, že národy, které jedly mléčnou stravu, ovládly svět. Například západní Evropa a Severní Amerika měly snahu kolonizovat ostatní oblasti světa, kde mléko hraje ve výživě roli podřadnější.

Země mléčné stravy jako například Holandsko, Belgie, Anglie a další skutečně dobyly svět. Důsledkem toho ovšem je, že jejich myšlení zůstává na jiné mentální a materiální úrovni. Tyto národy nerozvinuly vyšší úroveň vědomí ideologického ani duchovního. Násilnost, nutná k dobývání a ovládání pochází z masa nebo kombinace
mléka a cukru. Tuto kombinaci konzumují uvedené země v obrovském množství. Jejich obyvatelé jsou bystří na úrovni mechanické, smyslové a sentimentální. Jsou a budou však zcela poraženi sociálně, ideologicky a duchovně. Když získají materiální zdroje válkou a agresí, pak v odpovídajícím stupni ztratí hodnoty mentální a duchovní.

Jsme stále vedeni k tomu, že mléko je plné zdraví, neboť mlékárny dělají vysoce organizované kampaně za milionové prostředky na podporu prodeje svých produktů. Mléko má však sloužit jako strava pro mláďata všech druhů savců. Je to výživa, která trvá, dokud se anatomie jedince dostatečně nevyvine, která je žádoucí pro daný druh živočicha. Kravské mléko je určené pro tele, není určeno pro lidské mládě.

Dnešním velkým mlékárnám a gigantickým farmám se říká "továrny na mléko" či "farmářské továrny".

Jitka BicíkovaProto je strava krávy energetizována a její oplodnění je prováděno uměle a rutinně.
Následkem těchto biologických neuspokojení krávy častěji onemocní obdobně jako lidé, kteří setrvávají v nepřirozených podmínkách. V důsledku toho jsou pijáci mléka vystaveni působení preparátů, které se kravám podávají buď jako léky, nebo jako prevence. U krav jsou stále běžné mastitidy, což je zánět vemene!!!, které se potírají penicilinem. Obvyklá pasterizace určité drogy a preparáty v mléce neovlivní. Krávy je do mléka vylučují 14 dní. Konzumenti mohou jen doufat, že mlékař mléko do distribuce v této době nedá a vzdá se tak ušlého zisku.

KASEIN

Hlavní bílkovina v kravském mléce je kasein. Organismus krávy ho potřebuje. Avšak pro lidi kasein potřebný není. Většina dětí (60%) kasein vůbec nestráví. Nedokonale a jen částečně strávené bílkoviny mléka pak vstupují do krevního oběhu a dlouhodobě dráždí tkáně. Tak vzniká vnímavost na alergeny. Bílkovinami kravského mléka a mléčných výrobků jsou nezdravě přetěžována játra. Játra musí neustále odstraňovat nestrávené bílkoviny a další zplodiny metabolismu mléka. Tím se značně a navíc zbytečně zatěžují. Přetěžuje se i celý vyměšovací systém.
Složky kravského mléka budují tělo telátka, které roste velmi rychle. Mnoho dlouhých lidí vděčí za bolesti svých zad příliš rychlému, neadekvátnímu zrychlenému růstu kostry v mladém věku, kdy dostávali právě kravské mléko.

ZAČALA S TÍM AMERIKA…


V USA je mléko milováno. Každý průměrný člověk tam zkonzumuje asi 300 kg mléčných produktů za rok, včetně 200 kg tekutého mléka a smetany, 35 kg mléčných tuků a olejů, 15 kg sýra – a jsou považováni za nejobéznějším národ – to je ale zase „náhoda“ že??? 

Co když naopak je mléko hlavním faktorem pro vznik všech forem rakoviny, srdečních onemocnění, astmatu, diabetu a dalších chorob? Co když americká vláda a mléčný průmysl jsou spolčeny, aby skrývaly škodlivé účinky konzumace mléčných produktů ??

Proč je tedy mléko pokládáno za prospěšné, obzvláště ze strany amerického úřadu pro zemědělství? Jak to, že je prohlašováno za zdroj, který "zvyšuje kvalitu života amerických lidí a podporuje zemědělskou produkci"?

USDA (ministerstvo zemědělství v USA) má dnes dvojí odpovědnost za napomáhání farmářům s mléčnou produkcí, když propaguje zdravou výživu. Nemyslíte si, že tady jde o střet zájmů, který zpochybňuje objektivitu vládní zemědělské politiky a zájem na zdraví veřejnosti? Nezaráží vás, že 6 z celkem 11 členů americké poradní komise pro výživu, má finanční vazby na producenty masa, mléka a vajec?

Výživové směrnice, vydávané USDA, dlouhodobě a důsledně zrcadlí nátlak producentů na zvýšení spotřeby masa a mléčných výrobků. USDA to ještě zdůrazňuje tím, že říká, že její směrnice by měly být "založeny na skutečnosti", tvrdíce, že to, co by lidé měli skutečně jíst, je diskutabilní, protože se to neshoduje s jejich životním stylem.

Dovršeno je to ještě tím, že studenti nemají volně k dispozici jiné alternativy než mléčné výrobky, jako jsou ovocné šťávy nebo sojové mléko. Důsledkem je pak to, že až 70% černošských a 90% asijských dětí ve veřejných školách trpí na negativní následky konzumace mléka, která je povinně nařizována americkou vládou. .

Mladá děvčata v USA začínají menstruovat stále dříve. PROČ?

Podle sdružení pro prevenci rakoviny se nyní některá děvčata setkávají s příznaky puberty už od 3 roku. Proč je tomu tak? Svou roli v tom určitě hraje i hovězí růstový hormon, který se v přirozené formě nachází v kravském mléce. Protože je velmi blízký lidskému růstovému hormonu, jeho přítomnost v mléce byla označena za příčinu značného zvýšení těchto hormonálních hladin u lidí, což vyvolává množství problémů s růstem. A to ještě nemluvíme o využívání umělých hormonů.

Co ale Monsanto především zatajil před spotřebiteli je fakt, že doplňování přídavných růstových hormonů způsobuje projevy, které se nejdříve projevují u malých dětí - především u děvčat. Spotřebitelům také ještě nikdo neřekl, že syntetický BGH, který je injekčně podáván kravám, se projevuje extrémním zvýšením hladiny inzulínového růstového faktoru, který patří k látkám vyvolávajícím rakovinu.

Člověk nemusí být zrovna odborníkem, aby mu došlo, že mléko lidem škodí a že peníze jsou důležitější, než zájem o prospěch lidí... A kdo věří zmanipulovaných lžím, že lidský jedinec nemůže zdravě vyrůst bez mléka, je to jeho volba a upřímnou soustrast. 

Pokud se zastánci mléka budou ohánět tím, že „oni ale žádné potíže nemají a jsou fit“, tak se vás ptám, kde máte pokoru k tomuto výroku a jistotu, že za 10 či 5 let budete stále tak fit??? Kdo vám ji dal?? Abyste se za pár let nedivili, že máte „najednou“ zdravotní problémy. Toť ale každého volba.

Jaké jsou navíc ještě účinky na krávy, které produkují mléko? Délka života průměrné krávy v přirozených podmínkách bývá kolem 25-30 let. V typické průmyslové farmě, kde je chována dobrá polovina všech amerických dojnic, se tyto dožívají pouhých 4-5 let! Pomyslete jen na to, jak by vám bylo, kdyby vaše délka života byla zkrácena o cca 80%. Co se vlastně děje? Kvůli přidávání syntetického hormonu Posilac do krmiva trpí krávy častěji mastitidou (tj. bakteriální infekcí vemene), cystami vaječníků, problémy s dělohou. Když odhlédneme od poškozování krav, zkuste ještě hádat, kde se ještě dál projevují podobné potíže? Ano, v podobě výměšků, které jsou v mléce se nakonec dostávají až k vám. A je náhoda, že dnes většina žen trpí na výtok a cysty???!!

Žijeme ve světě, ve kterém vládnou chamtivost, nečestnost a nedostatek soucitu. Abychom přežili, musíme spoléhat na svou vrozenou inteligenci a na to, co nám říká naše tělo. Musíme setřást, co na nás nakládá farmaceuticko-medicínský a pojišťovací kartel a vzít své zdraví zpět do svých vlastních rukou.

Přírodní zákony pro skeptiky
V přírodě není plánováno, že by zvíře (či člověk) konzumovalo mléko cizího živočišného druhu. Člověk je jediný živočišný druh, jež po ukončení svého vývinu nadále požívá mléko.

BIO mléko:

Mnohokrát byla jako alternativa doporučována koupě biologického mléka, či výrobků z něj. Ovšem zapomíná se na to, že také "BIO mléko" pochází od krav, jež jsou tak chovány, že jsou velmi náchylné k nemocem a jsou také nuceny dávat nepřirozeně mnoho mléka. BIO zemědělec také přemýšlí hospodářsky, tudíž musí ročně krávy (uměle) oplodňovat, jinak by klesala dojivost krav a také je odkázán na odběr telecího masa. Ano, ta "šťastná" telata BIO zemědělců jsou většinou pár hodin po porodu odebrána matce. Po několika měsících jsou zabita a jejich maso je dodáno jako BIO maso na trh, či jsou rovnou prodána na klasická jatka.

Život telat

Telata jsou krmena nepřirozeným krmivem (sušené mléko, antibiotika, hormony, vitamíny) a jsou umístěna do teletníku, jehož velikost je jen o něco větší než jsou ony sami a kde tráví svůj krátký a bolestný život. Jejich krmivo neobsahuje často úmyslně žádné železo, aby telecí maso zůstalo bledé, jak žádají konzumenti. Toto přirozeně vede u telat k jejich anémii (chudokrevnosti), jež se projevuje u telat tak, že používají jakýkoliv způsob k jejímu zmírnění. Zkoušejí pít svoji vlastní moč, aby alespoň do těla dostali trošku železa. Toto je jim však znemožněno umístěním do tak úzkých boxů, kde se nemohou otočit. Mříže jsou navíc obaleny plastikem, či gumou, aby je nemohly olizovat a tak získat železo. Tolik tedy k mléku, mléčným výrobkům a jejich skutečné "ceně".

Rovněž také patří k nejznámější potravině na kterou vzniká nejvíce alergických reakcí
– další náhoda že?

Přes tato fakta však neustále tvrdí producenti mléka, že je nezbytnou součástí výživy a základní potravinou. Pokud by tomu bylo tak, potom by museli být lidé, jež se živí čistě rostlinně (= vegani) dávno mrtví, či přinejmenším nemocní. Uznávaná autorita a odborník na výživu Dr. Claus Leitzmann z university v Giessenu formuloval následující fakta:

"Studie s vegany, jež byly prováděny po celém světě ukazují, že jsou vegani v průměru zdravější než ostatní populace. Tělesná hmotnost, krevní tlak, hladina cholesterolu, funkce ledvin, stejně jako zdravotní stav jsou v normálním stavu. Vedle těchto pozitivních aspektů veganský styl života méně ničí životní
prostředí (odpad a metan z živočišné výroby), ale tímto také může být částečně snížen počet zvířecích chovů, transportů zvířat a trápení zvířat. Za předpokladu, že by všichni lidé žili vegansky, či vegetariánsky, odpadla by potřeba chemizace, používání hnojiv, pesticidů v zemědělství, zlepšil by se stav životního prostředí.

I alternativní medicína již oficiálně hovoří o nemocech, za něž je zodpovědná konzumace mléka 

Mezi ně patří například různá srdeční onemocnění, šedý zákal, ekzémy, neplodnost žen, veškeré výtoky, cysty, ženské nemoci, záněty plic, onemocnění kůže, křečové žíly, veškeré alergie, artritidy, zácpy, obezity, otoky, chronické únavy, cukrovka, opakované záněty a virózy.

Mléko vytváří povlak a hlen na střevních stěnách, který narušuje absorpci veškerých vitamínů a minerálů ze stravy. Není pak náhodou, že veškeré potravinové doplňky a vitamíny v takovémto zahleněném těle logicky prostě nemohou účinkovat.

Jak bylo dokázáno, nadbytek mléka, ale i masa a vajec zvyšuje potenci, ale u žen je to mléčný tuk, nahromaděný v okolí pohlavních orgánů naopak možnou příčinou neplodnosti.

FAKTA, ZDROJE:

V knize "Schachmatt den Allergien" je tato problematika shrnunta tímto závěrem: vypuštění mléka a mléčných produktů nebo všeobecně živočišných bílkovin je pro kojence, děti, či dospělé nutnost, pokud se chtějí zbavit alergií, či předejít jejich vzniku. Není zvláštností, že stále více lidí je alergických, náchylných k nemocem, mají sníženou imunitu, trpí depresemi a rapidně narůstá neplodnost – tím se opět zvyšuje byznys a peníze se sypou do umělých oplodnění…

Další důkaz:

S růstem prvních zubů se zažívací trakt kojence pomalu začíná přeorientovávat z příjmu mateřského mléka na pevnou stravu. Na tomto je jasně vidět, že člověk není určen k tomu, aby byl celý život kojencem a již vůbec ne k tomu, aby přijímal mléko v dospělém věku. Je to dáno tím, že u dospělých v žaludku chybí, či je nedostatek, enzymu laktázy, jež je nutný k trávení mléčného cukru (laktózy).

Mléčný průmysl o tomto však ví, že je mléko tímto těžce stravitelné, a tak vymyslel další reklamní tah – začal přidávat do svých produktů bifidogenní bakterie, které mohou ulehčit trávení. Kde mají tyto bakterie svůj původ? Ve střevech lidských kojenců - bifidogenní bakterie se rozvíjí ve střevní flóře kojence a to pouze tehdy, pokud je kojen mateřským mlékem, pokud dostane kravské, neděje se tak. 

Lactobacillus acidophilus – jak nás reklama láká odborným a důležitým termínem, a jedny bez druhých nejsou schopny účinkovat. Drtivá většina bakterií je navíc v žaludku zničena díky jeho kyselému prostředí, jež slouží jako ochranný val proti vniknutí bakterií. Opět se jedná o pouhý byznys a výrobci si vždy najdou nějakou cestu, jak ošidit přírodní zákony a zblbnout lidi...

ČÍM více je do těla přiváděno bílkovin a dalších „uměle vytvořených" potravin, tím horší je hladina vápníku v krvi. Úbytek vápníku z kostí je tím větší, čím více je konzumováno těchto potravin.

Toto můžeme prakticky na celém světě potvrdit: osteoporóza se začala vyskytovat u národů, jež konzumovaly mléko a mléčné produkty. USA stojí na špičce konzumace mléka a mléčných výrobků, stejně jako ve výskytu osteoporózy, obdobně je na tom Finsko či Velká Británie.

Proč by měl dospělý člověk dostávat takové množství bílkovin, jež vyžadoval pouze ve své nejdůležitější fázi růstu - v kojeneckém věku? Zásobení bílkovinami z rostlinných zdrojů je zcela dostačující a co více, i bez živočišných bílkovin při pestré stravě je jich více než dostatek. Co se týče obsahu vápníku, není mléko vůbec jeho nejbohatší zdroj. Sezamová semínka obsahují vápníku 6 x více, mák dokonce 12 x více, stejně jako většina ořechů, obilovin a luštěnin poskytne člověku vápníku více než dost, stejně jako hořčíku, jež je nezbytný pro jeho vstřebání.

Výsledky, doposud největší tzv. Velké Čínské studie, jež zkoumala zdraví Číňanů a které byly shrnuty do mnoha fakt, hovoří o tom, že v Čí je osteoporóza neznámou nemocí, přesto že obyvatelé prakticky nepřijímají žádné mléko a produkty z nich. Stejná fakta ukazují i studie na tisících vegetariánů a veganů. Vegetariáni měli pouze třetinový úbytek kostní hmoty v porovnání s „masožravou“ skupinou. Paradoxně u veganů byl výsledek ještě lepší. I přesto, že vegetariáni a vegani přijímají mnohem méně vápníku ve stravě, díky tomu, že nekonzumují živočišné bílkoviny a vyhýbají se i cukru, bílé mouce a rafinovaným a chemicky upravovaným potravinám, je z jejich organismu vyplavováno podstatně méně vápníku, než u "normálně" se stravujících lidí. Další náhodička, že?

ZDROJ: Přeloženo z materiálů Schweizerische Vereinigung für Vegetarismus (SVV) - člena Mezinárodní vegetariánské unie,

Zdroj: http://ohz.cz/ohzold/old_web/Klamani/mleko.html


MLÉKO nepijí ani dospělé krávy. Proč by tedy mělo být obzvláště vhodné pro nás pro lidi, a to dokonce jako celoživotní podstatná složka naší stravy?


Je pozoruhodné, že v zemích, kde se mléko a mléčné výrobky konzumují nejvíce, se také nejvíce vyskytuje osteoporóza.

Číňané, přestože mají 2krát nižší příjem vápníku než Američané a mléčné produkty téměř nekonzumují, mají 5x méně kostních zlomenin.

Americký magazín uveřejnil v roce 1994 výsledky studie, z níž vyplývá, že starší lidé, kteří konzumují nejvíce mléčných výrobků, mají dvojnásobné riziko kyčelních zlomenin ve srovnání s těmi, kteří mléčné produkty konzumují nejméně.

Jistě stojí za připomenutí, že všude na světě, kde se ve velké míře konzumují živočišné produkty včetně mléka a sýrů, se daleko nejvíce vyskytují kardiovaskulární choroby, rakovina, artritida a cukrovka.

Z mléka jsme si udělali potravinu JEN MY SAMY. Který jiný živočich si MASO musí upéct či uvařit, aby ho mohl konzumovat, proč tedy jen my?

Rapidně se rodí miminka, dle statistiky každé páté miminko, s těžkou alergií na laktózu! To se projevuje v praxi tak, že když se jen napije vody ve špatně umyté sklence s kapkou po mléku v něm, následuje okamžitá těžká dusící a kožní alergická reakce. Ptám se, náhoda, která neexistuje?? Ne, největší důkaz!! Proč se takové děti nyní v takovém nárůstu rodí? Neboť jejich rodiče nadměrně konzumovali mléčné výrobky a jejich těla byla už tak mlékem zahleněná, že dítě, už jen reaguje právě onou alergií.

PROČ KONZUMACE MLÉKA NAŠIM PŘEDKŮM NEVADILA?

Logická otázka – použijeme logický selský rozum. Naši předkové žili v bídě a chudobě, kdy vesmír, Bůh, někdo, dal „dočasný“ dar tím, že zjistil, že mléko je jedlé a zasytí. Tím bude vyřešen hlad a chudobné časy, než přijde blahobyt. Nikdo ale od začátku netvrdil, že je blahodárné. Byl našim předkům dán POUZE jako dočasný pokrm. Nyní, v době přebytku, se tohoto ujal a využil ziskuchtivý potravinářský průmysl. Využil nemoci lidí a místo pokory, že už nemusíme žít v bídě, když nyní v dnešní době máme už mnoho jiných a velké množství potravin a tudíž tuto dočasnou potravinu pojídat nemusíme. Ti s „kalkulačkou v hlavě“ toho chytře a rafinované využili.

A proč naši předci neměli tedy takové zdravotní problémy, které jsou zmiňované v tomto článku, že mléko způsobuje?

Ještě neměli tak „zdegenerovaná, zmutovaná a zahleněná těla“ tak jako máme my dnes. Dýchali čistý vzduch, nepojídali chemicky modifikované a upravované jídlo, nepojídali několik let léky na vysoký tlak, antikoncepci, léky na štítnou žlázu a na vše možné. Nepotírali se chemickými krémy, mastmi, deodoranty, make-upy. My dnes do sebe dostáváme do těla chemii NEJEN ZEVNITŘ, ale i z venku!!!

Proto ani jejich těla neměla tak extrémní reakci mléčného hlenu, tak jako už my máme teď. Tělo je jako sklenice. Naléváme do něj po kapkách jedy, dokud nepřeteče… Hodně toho vydrží. PÁR KAPEK mu nevadí, ale vše má svou kapacitu. Stačí poslední kapka, a pohár – přeteče. Bouřící „papiňák“ plný chemie bouchne, už ten „nápor“ nevydrží - a BUM – nemoci jsou na světě. A kdo toto tvrdí? Já a moje darovaná intuice.

ZDROJ: Uvedené zdroje a výzkumy v článku + moje intuice + případy mých pacientek za 9 letou praxi. Po absolutním vysazení mléčných výrobků se u 98% pacientek veškeré zdravotní problémy vyléčily a úplně odstranily. 

Ať se jednalo o revma, obezitu, „sloní nohy“, otoky, cysty, alergie, lupénky, ekzémy, gynekologické problémy, akné atd.

Závěrem:

Samozřejmě vždy se na toto téma zahlásí materiálně založení a EGEM „prorostlí“ zastánci mléka, a vždy si najdou své egoistické argumenty, které okomentují svými „rádoby“ odbornými termíny, což má jediný účel – „oblbnout“ a zmást prostý lid a laickou veřejnost. Proč lidé utíkají od „odborných“ lékařům, k tak prostým lidským léčitelům že…

Pravda je v jednoduchosti...

Není náhoda, že lidé, co si zarytě prosazují pravdu o prospěšnosti mléka, se chovají jako TELATA, že?

Odborné termíny jsou NÁSTROJEM na nevědomost laických a neznalých lidí. Neboť běžní lidé nemohou těmto termínům rozumět. A o to právě jde. Schválně, aby tomu nerozuměli, ale aby to znělo důležitě, odborně, tak to bude asi pravda že…tak my myslíme bohužel…

Ti, kteří jsou již „probuzení“, „nespí“ a duchovně naslouchají, vnímají cítí, ti vědí, kde je pravda. Byla nám dána od pradávna intuice, kterou jsme materiálním světem úplně zadupali, ztratili schopnost a umění ji používat. Jsme tak unavení, že nemáme ani chuť a sílu přemýšlet – tak se raději jednoduše a bez práce necháme ZMANIPULOAT lživou reklamou…. Pracně si teď necháváme znovu probudit třetí oko a napojení nahoru…

Není už alarmující fakt, že těch zvláštních „náhod“ je nějak moc najednou??

Ti kdo nesmýšlejí materiálně a cítí srdcem, řídí se instinktem, duchem, intuicí, vesmírem, v souladu s přírodou... tím, co jediné a hlavní měli a řídili se tím naši předci, a bylo to to nejlepší řídící centrum, které měli. A byli zdravější, náhoda?

Jitka Bičíková - lymfoterapeutka

Ono je vždy jednodušší se přiřadit k ostatním zmanipulovaným „ovcím“ a souhlasit s těmi, kteří nahoře „diktují“ rádoby své „pravdy“ a nevyčnívat z „houfu“. To, co je špatné, na to se vždy musí speciálně vytvářet uměle reklama. To co je opravdu prospěšné svou cestu mezi lidmi si samo najde a reklamu nepotřebuje.

O to více mluví sám za sebe i fakt, že se stále obnovují televizní reklamy a propagace na mléčné výrobky. Neboť lidi už začínají přicházet na to, jak to s mlékem doopravdy je, a to se samozřejmě „těm nahoře“ nelíbí, tak rychle vymyslí novou reklamní kampaň.

Říká se, že čím více se nějaký produkt tváří jako výborný v reklamě, tím více je zdraví škodlivý….

Samy svým srdcem a pocitově si zvolte, jaká verze pravdy je vám lidštější a která je převyšovaným Egem „vyšitá jehlou lží jen na oko“.

Přeji vám, ať najdete tu správnou čistou cestu….

Ten kdo ví kde je pravda, tak ví, a ten kdo „SPÍ“ a spát chce dál, tak dobrou noc.

S úctou

Vaše Jitka 

Autorka Jitka Bičíková, odbornice na lymfu a lymfodrenáže, pro náš server napsala tento článek jako reakci na negativní komentáře, které sklidila za předešlý článek, který naleznete zde. To jí motivovalo k tomu, aby se opřela o zdroje těchto pravd a uvedla je a celé téma rozvedla. Já, Ava Chrtková, majitelka tohoto serveru a internetové televize Příznaky transformace TV, jí velice podporuji, souhlasím s tímto článkem a přidávám ještě další rozměr, který je třeba vyzdvihnout a to maximální amorálnost chovu dobytka a často kruté podmínky a absurditu zneužívání zvířat. Vyzývám ke snížení konzumace masa a mléčných výrobků ve stravě. 

Autor: Jitka Bičíková - Studio Linea - masáže, čištění lymfy

Navazující články:

Jana Jarošová: Jak se starat v zimě o své LEDVINY?

NENÍ HLINÍK JAKO HLINÍK ANEB JAK SI VYBRAT DEODORANT

ČASOPIS ŠIFRA: Nejen kukuřice! Většina tamponů a vložek je zamořena nebezpečným glyfosátem od Monsanta

Smrt přichází ze střev - vyčistěte je od plísní!

Jitka Bičíková: Proč narůstají problémy s otoky končetin, zavodněním těla a obezitou?

Jitka Bičíková: DLOUHODOBÁ NESPAVOST - duchovní význam

Jitka Bičíková: ZUBY, ZUBY, ZUBY, problémy se zuby a dásněmi - duchovní příčina

Jitka Bičíková: Duchovní příčina bolesti zad a šíje

duben 17, 2024 126
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 16, 2024 122
Chráněná krajinná oblast Pálava bezesporu patří k nejkrásnějším místům České republiky. Bělostné...
duben 09, 2024 344
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 259
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2029
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 294
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 373
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 19, 2024 715
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...

Nejčtenější články našeho portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2017811
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456758
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292770
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282255
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272729
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259238
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250750
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249268
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242767
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240546
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215086
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...

ASTROLOGIE AKTUÁLNĚ

1637
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře...
733
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého...
1015
10.února 2024 začíná nový lunární rok a my vstupujeme do roku dřevěného jangového...
1452
Nástup na vlnu, která nás donese na správné místo 20. 1. 2024 se Slunce, těsně před...
1357
Čína je zemí se starou orientální civilizací. Lidové svátky představují důležitou...
1505
22. 12. 2023 ve 4:28 vstoupí Slunce do Kozoroha, který nás učí odpovědnosti za to,...
4912
Při letošní Lví bráně jsem díky jedné klientce znovu otevřela svůj větší zájem o...
1689
22.11. 2023 v 15:03 vstoupí Slunce do znamení Střelce, který v čase přibývající...
1725
23. 10. v 18:21 vstoupí Slunce do znamení Štíra, který hledá, co je pod povrchem,...