Jak se povede jednotlivým znamením v období Lví brány 8:8 a karmickém měsíci srpnu

Období Lva bude od 22. července do 22. srpna. Během této doby můžeme přijímat energie majestátného Lva. Všichni víme, že lev je král džungle a jeho energie je hrdá a nebojácná. Avšak na hlubších úrovních, je energie lva především o odhození falešného já a přijetí toho, kdo skutečně jsme. Lev nemusí být jiný, než skutečně je. Lev je sám o sobě úžasný a neměl by ztrácet čas ani energii tím, aby se snažil být něco jiného. A to samé platí pro nás.

V moderní astrologii, je energie Lva spojená s úspěchem, slávou, sebevědomím, půvabem a osobním kouzlem. Může pomoci našemu Egu zazářit a dodat nám energii, díky které si můžeme hrát či objevovat kreativní nápady. Ve svém jádru je však Lev o nacházení jednoduchosti, kterou řídí srdce. Je také o připomínání si, že stačí být sám sebou.

Jakmile vstoupí Slunce do Lva, asteroid Bohyně Ceres bude velmi blízko a připomene nám, že je potřeba se zaměřovat na vlastní zdraví, blahobyt a péči o sebe. Ceres nám pokládá otázku: „Jakou výživu pro své tělo a Duši potřebuji a jak si to mohu dopřát?“ Jedna z hlavních událostí pro období Lva je konjunkce Urana se Severním uzlem. Tato událost značí období, kdy je na vzestupu řešení osudu a určení nás jako lidstva. Můžeme očekávat hodně nevyrovnané a neklidné energie, avšak můžeme využít právě znamení Lva jako našeho duchovního průvodce, aby nám pomohl to vše zvládnout.

V srpnu nás také čeká Lví Brána 8:8 Tento den značí vzestup Síria, našeho duchovního slunce. Také nás čeká jeden z nejkrásnějších Novoluní ve Lvu, které se odehraje 28. července a poslední ze tří Super Úplňků 11. srpna. Pojďme se tedy podívat na horoskop pro jednotlivá znamení.

Horoskop pro znamení Berana:

Mars, vaše vládnoucí planeta bude v období Lva velmi vytížená. Setká se totiž v konjunkci jak s Uranem, tak Severním uzlem. V podstatě to bude období, kdy budete vyzváni k tomu, abyste udělali nějaké vážné změny. Můžete se cítit nejistě, ale právě tato nejistota vám může pomoci rozhodnout se, co stojí za to držet a co je potřeba opustit. Novoluní 28. července spadá pod znamení Lva, kolegy ohnivého znamení, tudíž tato událost bude i pro vás silná. Jedná se o jedno z nejkrásnějších Novoluní roku a nese s sebou neuvěřitelně silné energie podporující manifestaci a zhmotňování. Během Novoluní bude také retrográdní Jupiter ve vašem znamení Berana. Jupiter je v Beranu od 10. května a je to jako vždy velmi vhodné a podporující umístění. Pokud jste v té době pracovali na projektu, nebo k vám přišli dobré zprávy, může to vše pokračovat během období Lva a také může dojít k dokončení. Jupiter opustí znamení Berana ještě během své retrogradity, ale vrátí se opět do Berana v prosinci. A právě v prosinci budete sklízet plody, které Jupiter v Beranu přináší. Jupiter je planeta expanze, takže se začněte zaměřovat na to, co chcete v životě rozšířit, zlepšit nebo zvětšit. Přijímejte energii Jupitera, abyste podpořili růst.

Horoskop pro znamení Býka:

Severní uzel a Uran se spojí ve vašem znamení. Jedná se o velmi silnou energii. Zatímco se tyto dvě kosmická tělesa spojí, bude se jednat spíše o kolektivní energie, než osobní. I tak ale tuto energii budete cítit více, než jiná znamení. To, že se propojí Uran se Severním uzlem ve vašem znamení může trochu otřást světem, což umožní lidem vidět, co je stabilní a co ne. Věci, které jsou na nerovné a nestabilní půdě se mohou zbořit. Pokud o něčem pochybujete, tyto pochyby se mohou zesílit a mohou být hlasitější, dokud něco neuděláte. Dobrá zpráva je, že budete mít možnost odhodit cokoliv, už nechcete. Klíčovým slovem je odevzdání se, obzvlášť pokud je do toho všeho zapojený Uran. Uran je ve vašem znamení od roku 2018 a zůstane tak do roku 2026. Je to tedy velmi dlouhá cesta, která vám pomůže uvědomit si, jak můžete přeorganizovat svůj život tak, aby měl větší a hlubší smysl, účel a záměr. Vězte, že cokoliv se nyní objeví, bude jen část celého příběhu. V roce 2026 budete naplno schopni ohlédnout se na toto období vašeho života a zapřemítat nad každou změnou a probuzením, které jste našli. Úplněk ve Vodnáři 11. srpna bude pro vás v tomto období klíčové a může se stát, že některé věci skončí nebo dojdou k vyřešení. Uvědomte si, že cokoliv odpadne, odpadlo proto, aby uvolnilo místo něčemu lepšímu, co vám na vaší cestě pomůže mnohem víc.

Horoskop pro znamení Blíženců:

Věnujte pozornost především období kolem Úplňku 11. srpna, jelikož se může stát, že to, na čem tvrdě pracujete vykvete a přinese sladké plody. Nebo naopak, se něco ukončí či dokončí, nejspíše proto, že jste z toho již vyrostli, nepotřebujete to a jste připraveni vykvést zase něco jiného. Květ a rozkvět je klíčové slovo, proto je dobré přijímat energii rozkvětu jakkoliv uznáte za vhodné. Saturn bude během Úplňku hrát také svojí roli a může přinést výzvy. Avšak vaše znamení je v přední řadě, připraveno přijmout dary těchto výzev, které vám přijdou do cesty. Budete mít také zesílenou intuici, obzvlášť poslední týden července. Pokud chcete zesílit vaše intuitivní schopnosti, bude dobré pracovat s jakoukoliv příchozí intuicí nebo předtuchami, které se objeví. Můžete se také pokusit během dne vykonávat některá intuitivní cvičení pro posílení intuice. Například to, co já ráda dělám, je vybírat si intuitivně čerstvé ovoce a zeleninu. Jednoduše si nastavte záměr, že si chcete vybrat to nejšťavnatější a nejkřupavější jablko a pak nechte, aby vás vaše intuice naváděla k tomu nejlepšímu výběru. Je to velmi jednoduchý, avšak velmi efektivní způsob, jak procvičovat svaly intuice. Během období Lva se můžete také napojit na krásné energie asteroidu bohyně Pallas Athény. Jelikož bude cestovat skrze vaše znamení, bude na vás svítit moudrou a nezávislou energií, která vám připomene, že vy držíte klíče k vlastnímu osudu a veškerému vědění, které na své cestě hledáte, jelikož to vše se nachází uvnitř vás. Především věnuje pozornost událostem, které se odehrají 24. a 25. července, jelikož se Pallas zarovná s Aldebaranem, jednou ze čtyř Královských Hvězd. Tato energie bude nejvíce silná a vyživující právě pro Blížence a otevře dveře hojnosti. Jediné, co musíte udělat, je si to dovolit a uvědomit si, že jste této energie hodni.

Horoskop pro znamení Raka:

Z ohnivých energií Lva se můžete cítit trošku opotřebovaní, ale věřte, že asteroid Ceres je na vaší straně. Jakmile se Slunce posune do znamení Lva, Ceres vyšle své mateřské, vyživující a obnovovací energie. Pokud jste v oblasti sebelásky a sebepéče pokulhávali, první týden období Lva bude vaše šance udělat si čas skutečně jen na sebe. Určitě se obklopujte tím, co vám dělá radost, co vás naplňuje a díky čemu se budete cítit milovaní. Novoluní ve Lvu, které se odehraje 28. července, je po dlouhé době jedno z nejlepších a nejhezčích Novoluní. Jelikož je Měsíc vaším vládcem, jste v dokonalé pozici, abyste mohli nasát veškeré výhody, které Novoluní nabídne. Využijte tuto energii, abyste nakopli a obnovili různé oblasti vašeho života, které byly nejisté, náročné nebo ve stagnaci. Využijte Novoluní, abyste nabili svůj život pozitivní energií, díky čemuž se vydáte mnohem lepší a harmoničtější životní cestou. Energie Lva jsou hodně zaměřené na srdce a jako Raci, byste měli pracovat především se svým srdcem. Věnujte pozornost veškeré moudrosti, kterou období Lva nabídne. Dovolte své srdeční energii zářit, především skrze práci na kreativních projektech, které vás dokonale naplňují. Období Lva je dobrý čas pro rozjetí kreativního projektu, vyzkoušení něčeho, co jste chtěli vždy zkusit, přečtení oblíbené knížky, nebo si třeba užijte váš oblíbený film. Udělejte zkrátka něco, co vás nadchne. Přitom nejlépe dovolíte svému srdci, aby zářilo na všechny strany. Lví Brána 8:8 která je spojená s vzestupem Síria bude pro vás naprosto úchvatnou událostí. Využijte tyto energie k manifestaci, nastavování záměrů a zvyšování svých vibrací na vyšší frekvence. To můžete udělat skrze meditace, pobyt v přírodě a soustředění se na vděčnost. Sírius naše duchovní slunce je v astrologii považovaný za stálou hvězdu, která se nachází ve vašem znamení. To znamená, že budete s její energií vždy v perfektní harmonii a naladění.

Horoskop pro znamení Lva:

Tohle je vaše období a je čas zazářit. Když je Slunce ve vašem znamení, může vás naplnit světlem, sebevědomím a vitalitou. Může dobít vaše buňky a celou vaši bytost. Využijte energii na maximum tím, že si budete všímat svého vlastního zdraví. Pokud se ukáží nějaké otravné příznaky, prozkoumejte je a zajděte k doktoru, léčiteli nebo odborníkovi a soustřeďte se spíše na řešení než problém. Jakmile Slunce vstoupí do Lva, Ceres bude velmi blízko a posvítí na vás svojí vyživující a léčivou energií. Budete mít chuť tyto energie nasát, jelikož zbytek období Lva budete v jednom kole a budete pociťovat přicházející energie. Novoluní ve Lvu, které se odehraje 28. července, bude jedno z nejkrásnějších Novoluní. Pokud jsou vaše narozeniny během dvou dnů, kdy bude vrcholit Novoluní, dostanete dvojnásobnou porci krásné energie. Zásadní pravidlo je, že kdykoliv jsou vaše narozeniny blízko Novoluní, následující rok je rokem nových začátků a nových příležitostí. Během Novoluní jsou také vaše manifestační a tvořivé energie zesílené. Takže pokud existují dveře, které chcete otevřít, nastavte si během Novoluní záměr a dovolte Vesmíru, ať zajistí zbytek. Úplněk ve Vodnáři, který bude 11. srpna, bude trošku náročnější, jelikož Saturn, planeta výzev bude velmi aktivní. Zatímco mohou být výzvy náročné, můžou také nést neskutečné odměny. Na to vše je dobré pomyslet, když se během Úplňku objeví něco náročného. Pokud máte narozeniny blízko Úplňku, vězte, že jakékoliv výzvy, které vám během roka vstoupí do cesty, v sobě skrývají možnost vás bohatě odměnit. Pokud máte narozeniny během dvou dnů, kdy vrcholí Úplněk, může to pro vás, během několika měsíců znamenat téma ukončení, dokončení, vyvrcholení nebo uzavření. Jakmile bude končit období Lva, můžete se cítit vyhořelí, jelikož bude Slunce opouštět vaše znamení. A zde se opět budete možná muset zasoustředit na své zdraví, nebo na odhození zátěže z batohu, který nosíte. A hlavně, nezapomeňte si nastavovat hranice.

Horoskop pro znamení Panny:

Těsně předtím, než Slunce vstoupí do vašeho znamení, vašim životem proběhne energie zakončení, ukončení a uzavření. Tak se můžete cítit, jakmile Slunce vstoupí do Lva. Věci, které mají skončit, dojdou přirozeně k dořešení, nebo budete muset odhodit nějaké věci, ze kterých jste vyrostli, nebo vám berou příliš mnoho času. Jak budou věci končit, zanechají po sobě prostor plný kreativity, kde mohou vykvést nové věci. Nové věci sice nemusí plodit hned, ale když si to vše naplánujete dopředu pomocí energií Novoluní, budete příjemně překvapeni. Novoluní vrcholí 28. července a bude se jednat o jedno z nejlepších Novoluní po delší době. Nese sebou velmi silnou energii pro zhmotňování a manifestaci, takže pokud chcete ve svém životě něco vytvořit, nastavte si záměr a nechte Novoluní, ať tento záměr nabije. I když je toto Novoluní velmi přínosné, aktivní konjunkce Uranu se Severním uzlem zčeří hladinu a přinese do kolektivního vědomí rušivé energie. Toto spojení pomáhá posunout určení nás samotných na globální úrovni. Může zasít semínka hlubokých a dlouhodobých změn, které nám pomohou se posunout jako planeta či společnost. I když teď ze stavu světa plynou spíše úzkosti, tato konjunkce je pozitivní znamení, které nám napovídá, že Vesmír nám pomáhá posunout se výše a nabrat jiný směr. Avšak abychom jiný směr nabrali, staré uspořádání a způsoby života se musí změnit. No a to vše bude samozřejmě trochu nepříjemné. To nejlepší, co můžete pro sebe udělat, abyste si udrželi vibrace, je soustředit se na to, nad čím máte kontrolu, než na to, nad čím kontrolu nemáte.

Horoskop pro znamení Váhy:

Jakmile začne období Lva, je možné, že někdo bude potřebovat vaše vedení, péči nebo podporu. Důvěřujte svým instinktům a svým schopnostem, které mohou ostatním pomoci. Vězte, že jste dostatečně moudří, schopní a soucitní, abyste byli majákem světla pro ostatní. Tím, že si dovolíte vstoupit do této role, můžete objevit nový aspekt vaší osobnosti nebo novou dovednost, kterou budete chtít zlepšovat a rozvíjet. Období Lva je pro vás o tématu projevení skutečného já. Ukázat světu, jací skutečně jste. Tak se této myšlenky nezalekněte, přijměte jí a ukažte se v celé své kráse. V mnoha ohledech je období Lva takové volání, abyste si dovolili skutečně projevit sama sebe, zářit a ukázat světu, co všechno umíte. Pokud jste rozvíjeli své schopnosti za zavřenými dveřmi, nebo přes den o něčem snili, energie Lva vám dají to potřebné, abyste udělali krok a sdíleli to s ostatními. Využijte Novoluní ve Lvu 28. července jako inspiraci, nebo datum, kdy je dobré něco začít. Úžasné energie Novoluní vás budou podporovat a provázet a nabijí jakékoliv semínko, které jste zasadili. Jak se dostaneme ke konci července, znepokojující energie konjunkce Uranu a Severního uzle budou na vrcholu. Toto mocné zarovnání popostrčí kolektivní vědomí, směr a účel. I když se na cíl můžeme hodně těšit, na cestě k cíli bude hodně chaosu a zmatku. A právě v tomto zmatku, můžete pocítit volání k podpoře či vedení ostatních. Váš vnitřní léčitel bude muset zářit. Také můžete mít pocit, že je potřeba vystoupit ze stínů či řady a říct, co si myslíte. Na konci období Lva se můžete cítit unavení a mít potřebu se dobít nebo restartovat. Udělejte si čas na dobití baterek a přemítání o tom, jaké nové vhledy a moudrosti, jste během období Lva získali.

Horoskop pro znamení Štíra:

Konjunkce Uranu se Severním uzlem se odehraje ve znamení Býka, který se nachází na kole znamení přesně na opačné straně vašeho znamení. Tím pádem budete v přímé linii příslušných energií. Konjunkce může přidat neklidné energie a zatřást základy světového zřízení, které potřebují změny. Jedná se spíše o kolektivní energii než osobní. Nicméně můžete se sami cítit hodně neklidně, nebo také velmi nejistě ohledně některých aspektů vašeho života. Můžete mít také problém s učiněním závazků nebo jak chcete pokračovat v různých oblastech vašeho života. Pokud se něco takového objeví, určitě je v pořádku si dát na čas a spočinout tam, kde je vám příjemně. Novoluní ve Lvu, které se odehraje 28. července je mocné a značí nové začátky a sázení nových semínek. Pokud tedy chcete, aby se ve vašem životě něco zhmotnilo, nebo abyste nalezli vyšší vedení, využijte Novoluní k nastavení záměru. Jak se dostaneme do srpna, energie Lví Brány 8:8 zesílí vaši intuici a zvýší citlivost. Zatímco budete přijímat tyto vysokofrekvenční energie, je také důležité chránit svoji energii a nastavovat hranice. Po Lví Bráně přijde 11. srpna Úplněk ve Vodnáři, který něco dovede do konce. Budete možná muset vykročit, převzít kontrolu a zavřít dveře nebo dovést něco do konce. Úplněk bude velká výzva, ale věřte, že nové dveře se časem otevřou. Pokud jste se soustředili na záležitosti týkající se srdce a lásky, Úplněk toto téma dokončí nebo alespoň osvítí pro snadnější dokončení. Energie Lva mají tendenci aktivovat srdeční čakru, takže se soustřeďte na aktivaci srdce skrze meditace, nebo nastavovaní záměrů, kdy dovolíte srdci, aby bylo váš kompas.

Horoskop pro znamení Střelce:

Lev je kolega ohnivé znamení, takže cokoliv se týká jeho, máte možnost se k tomu snadno přidat. Když bude Slunce ve Lvu, můžete se cítit velmi kreativně a více propojení s vlastním srdcem. Pokud jste hledali romantiku, nebo jen chcete zlepšovat a zesilovat kreativitu, období Lva bude perfektním příležitostí. Můžete trávit čas s přáteli a udělat si čas na hrátky. To vše může přinést hodně inspirace a radosti, takže se tomu určitě věnujte. Novoluní ve Lvu 28. července přinese krásné energie a je to perfektní čas k dělání toho, co naplňuje vaše srdce. Co naplňuje vaše srdce radostí? Co vaše srdce probudí? Tím, že prozkoumáte své vášně a kreativní stránku, vyživí a rozradostní vaši Duši, takže si to dopřejte. Jupiter, vaše vládnoucí planeta bude během Novoluní retrográdní. To vás bude nutit ohlédnout se zpět na události, které se odehrávali od května letošního roku. Když se podíváte zpět, jak jste vyrostli? Co se ve vašem životě stalo nebo zlepšilo? Jupiter je planeta expanze, takže když je retrográdní, nabízí skvělý čas pro přemítání a uvědomování si, co chcete ve svém životě zvětšit, zesílit či vylepšit. Energie budou plynout ve směru vašich myšlenek, takže se soustřeďte především na to, co chcete v životě zlepšit a rozhodně se nesoustřeďte na to, co je špatně. Úplněk ve Vodnáři 11. srpna bude trošku ošemetný, ale nejspíš si budete muset nastavit nějaké hranice, nebo učinit náročné rozhodnutí. Důvěřujte svým instinktům a dovolte svému srdci, aby vás na cestě vedlo a bylo vašim důvěrným průvodcem.

Horoskop pro znamení Kozoroha:

V období Lva se nejspíše vynoří věci, které jste zametli pod koberec nebo na ně úplně zapomněli. To se bude nejviditelněji dít především během Úplňku ve Vodnáři 11. srpna. A právě během tohoto Úplňku budete nejlépe schopni vyrovnat se s těmito problémy, kterým je potřeba se věnovat. I když to může být náročná výzva, přišel čas a Vesmír bude stát na vaší straně a nabídne vám pomocnou ruku. Neustupujte a čelte svým problémům. Napojte se na sebevědomí a odvážnou energii Lva. První část období Lva bude pro vás mnohem snadnější a lehčí. Nabídne také krásné, vyživující a dobíjející energie. Novoluní ve Lvu bude maják, který zaktivuje vaší vnitřní kreativitu. Kdy jste naposledy dělali něco jenom pro zábavu? Kdy jste naposledy dovolili své kreativní energii, aby vás vedla? Novoluní bude skvělý čas k řešení těchto otázek a dovolení si, být kreativní a bavit se. Lví Brána 8:8 bude vysokofrekvenční a vibrační období, které vám dá mnoho inspirace a intuitivních vhledů. Pokud hledáte moudrost a vedení, nastavte si záměr během Lví Brány a pečlivě sledujte znamení od Vesmíru.

Horoskop pro znamení Vodnáře:

Znamení Lva je na kruhu znamení přímo proti vám. Energie Lva přináší pozornost na váš vztah sám k sobě a také ostatním. Pokud v jakémkoliv vztahu k někomu přemýšlíte, jestli zůstat nebo odejít, Úplněk ve vašem znamení 11. srpna vám může dodat potřebné odpovědi, které hledáte. Právě proto, že je Úplněk ve vašem znamení, budete to vnímat ze všech nejvíc. Tento Úplněk je také poslední ze tří Super Úplňků, které jsme posledních pár měsíců zažívali. Tím, že bude poslední, může přinést ukončení něčeho, co si přejete delší dobu ukončit. V první části srpna se budou také vznášet znepokojivé energie, díky konjunkci Urana a Severního uzle. Tato energie může řádně zatřást čímkoliv, co nefunguje, právě proto, abyste se tomu věnovali naplno a vyřešili to tak, aby to pro vás začalo pořádně fungovat a byli jste spokojení. Během období Lva bude primární téma vztahy. I tak ale budete mít příležitosti k vyživování své Duše a dobití celé své bytosti. Energie budou vrcholit v první části období Lva kolem Novoluní ve Lvu 28. července. Jakékoliv snahy vyživit či dobít se, budou zesílené, takže by to měla být vaše priorita a měli byste poslouchat sami sebe, abyste zjistili, co přesně potřebujete. Také se vám může zvýraznit vztah s matkou. Pokud bude třeba něco zaléčit, Novoluní vám dá podporu a pomocnou ruku. V tomto období budete v jednom kole, takže si určitě užitje hravé energie Lva a dopřejte si klid a odpočinek.

Horoskop pro znamení Ryb:

28. července, ve stejný den, kdy bude Novoluní se Jupiter stane retrográdní. Jupiter byl v Beranu od května 2022, ale předtím, byl Jupiter ve vašem znamení. Jakmile se Jupiter stane retrográdní, vrátí se ještě jednou do Ryb a zanechá vám obrovské množství odměn. Jupiter je planeta expanze. Kamkoliv směřujete svojí energii a pozornost, Jupiter to osvítí a znásobí cokoliv, co zaséváte. Ať už jste tvrdě pracovali na čemkoliv, je velmi možné, že to vykvete a následující měsíce bude růst, takže to nevzdávejte, jděte kupředu a důvěřujte správnému načasování. Novoluní ve Lvu 28. července bude mocný portál, který podpoří manifestaci, takže pokud chcete do života něco přitáhnout, něco vytvořit nebo získat vedení, nastavte si záměr a nechte energie Novoluní, aby podpořili vaší práci. Lví Brána 8:8 bude také vysokofrekvenční období, které naplno podpoří zhmotňování a úsilí, takže se soustřeďte na to, co chcete a řešení, které chcete nalézt a nesoustřeďte se na problémy. Úplněk ve Vodnáři 11. srpna bude trochu ošemetný, protože se po něm můžete cítit těžce. Budete nejspíš muset nastavovat hranice nebo si vytvořit nějakou strukturu, rutinu či zvyk. To, jak zvládáte a uspořádáváte svůj čas bude během Úplňku také silné téma. Tak si nadběhněte a začněte pracovat na zvyku či rutině, která bude jak produktivní, zvládnutelná tak příjemná.


Text: Tanaaz / www.foreverconscious.com

Překlad: Ondřej Brož / www.ondrejbroz.com



Nejnovější články na našem portálu

duben 21, 2024 123
19. 4. 2024 v 16:00 vstoupí Slunce do Býka, který zpomalí naši aktivitu, abychom si mohli...
duben 17, 2024 321
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 377
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 306
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2062
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 330
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 405
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1693
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 764
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 768
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3042
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 991
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2020653
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515391
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456811
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292839
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282354
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272759
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259295
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250910
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249428
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242793
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240595
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215113
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206551
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188120
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186462
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184255
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176607
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166676
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163310
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161055
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142708
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128145
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124504
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122458
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...