Jitka Bičíková: Duchovní poselství aktuální EPIDEMIE

Upřímně jsem se k tomuto tématu nechtěla vyjadřovat, protože Fb je již přeplněný tímto tématem, ale psali jste mi a žádali o můj názor a pocit na tuto situaci, děkuji vám za důvěru. Rozhodla jsem pro Vás tedy napsat, jak to cítím já…

POHROMA PŘIŠLA…

Přišlo to jako šok, který nikdo nečekal. Zprvu se to zdálo jako legrace, ale všem už spadly úsměvy. Proč se to děje, co se to děje? Co nám to chce říct? Každý se začal ptát. Přesně také to se o nás žádá – zamyslet se. Ale nad čím? Je to přibližně poslední rok, kdy vnímám extrémně silné negativní energie lidí, jejich hněv, nepokoru, zlobu, neschopnost vzít zodpovědnost za svůj život, za své problémy, házet to špatné co se nám děje na druhé, já přece za nic nemohu.

Vztekání se, sobeckost, ego, pýcha…Tak hromadně to narostlo na poslední rok, až mi chvílemi mi z toho bylo fyzicky špatně, jak jsem to hodně hmatatelně cítila. Stále mi zněla v hlavě myšlenka a pocit údivu, co vše nám příroda, vesmír, Bůh vše až moc promíjí, jak až moc je za ty všechny lidské zrůdnosti k nám stále benevolentní.

Údiv, že s tímto zlem na zemi nic nedělá, vždy každý pohár jednou přeteče. Lidé se začali chovat jako Bozi, na což nemají právo. Mají pocit, že si s přírodou a sami se sebou mohou dělat, co chtějí. Honitba za materiálem, penězi, prací, výkonem, egem, vzhledem, uznáním, úspěchem….Všem stále říkám, myslete na váš odpočinek, sami na sebe, na svůj relax a vnitřní klid, jak fyzický, tak duševní. Zdravotní potíže nás zastavují, ale my jsme je stále neposlouchali, radši si svůj vztek vybíjíme na druhých.

SOUBOJ SVĚTLA A TEMNOTY

Odklon od přírody, raději trávení s rodinou a dětmi v obchodních centrech o víkendech, nakroucení se ve fitkách místo venku, cpaní dětí do kroužků místo výletů s rodinou, dělání kariéry, děti upnuté na telefonech, počítačích, které nic nebaví, vše ovládá technika, sociální sítě, média, cizí názory. A kde je rodina, semknutí, odpočinek, kde je ta pravá pomoc druhým?

Poslední rok vnímám jako vyhrocení, Sodoma Gomora…vše je zvrácené, špatně, naopak než má být. Vše ovládá technika, ego lidí, hněv, materiálno, peníze, hádky ve vztazích, zvrhlá sexuální orientace, vymýšlení několik druhů pohlaví, klonování lidí a zvířat, tvrdý byznys na lidech, korupce, zlo, ničení přírody, testování, chemie, zvrácenost ve všech směrech a oblastech.

Možnost vytvořit si na zakázku jaké dítě chceme, aby se nám narodila. Je libo holčičku nebo chlapečka? Chcete, aby měl modré či zelené oči? Aby měl geny génia či sportovce? Vše je možné, stačí říct. Dyť jsme tak geniální my lidé, prostě nejlepší když tohle umíme! Křičí naše ego do světa, a Bůh za tato slova plné pýchy trestá.

Ztratil si pokoru a soudnost člověče, kdo myslíš, že ti tyto vlastnosti do vínku dal?

Ale ty s nimi neumíš jednat v souladu s přírodou a ustát je. Nedal jsem ti je proto, aby ses jimi pyšnil ale v dobro je využíval, ale ty si je začal zneužívat ke zlu…. Ovládá tě zlo, chtíč, ne láska a světlo. Co jsem vám všem dal, si zase kdykoliv mohu vzít zpátky, to já Vás stvořil…Ničeho si nevážíš, se vším plýtváš, za nic neděkuješ, vše bereš jako samozřejmost, což není.

A tak se děje, čemu se tu vlastně divíme. Byla to jen otázka času KDY TOTO PŘIJDE…A BUM…JE TO TADY. A MY SE STEJNĚ DIVÍME.

Máme pocit, jak jsme světoví, chytří, geniální v medicíně a jiných oborech, jak jsme ve všem napřed – naopak – to je jen naše ego – naše civilizace je naopak ještě velmi, a bohužel to musím napsat, velmi hloupá, jednoduchá a pouze řízená egem a temnotou. To je hlavní problém dnešního lidstva. Lidé zešíleli, zvrhli, obdobně jako to bylo v mnohých dávných civilizacích, které pak „náhodně“ zasáhla nějaká katastrofa, vždy stejný scénář. Vždy když se daná civilizace přestala ovládat a poslouchat přírodní zákony, Bůh seslal pohromu v jakékoliv podobě – povodeň, požáry, nemoci, epidemie…

Říkala jsem si, kde je míra toho, co teď lidé dělají, že se na to Bůh může dívat. A ono to přišlo – jen v jiné podobně, než jsme zvyklí. A jen v takovém množství, v jakém si zasloužíme. Neslyšíte v malém množství? Tak přidáme tak, abyste to konečně důrazně viděli! Říká Bůh…

Lidé, pokloňme se, pochopme, že my nejsme Bozi, že nemáme právo si tady dělat, co a jak chceme, my nejsme ti, co určují podmínky. Začněte věřit že „něco“ existuje a přesahuje to naše chápání. Výsměch některých lidí je jen strach z vyšší moci a ego. Nemáme nad tímto moc, jen máme zpokornět, sklonit hlavu a být vděční za to co máme. Nerouhat se. Začít se modlit. Jak donutíte člověka, který nevěří v nic? Srazit ho na kolena, srazit ho tak na dno, aby pochopil, že není jiné cesty, než se začít modlit. Není náhodou, že ve východních zemích se NAJEDNOU začali národy modlit. Nikdy se nemodlili, a teď dělají hromadné modlitby. Náhoda?

Ne cíl Boha.

Dostali se doslova na kolena, byli donucení. Přesně tak, jak to Bůh chce, donutit nás všechny pokleknout a požádat o milost. To bychom měli udělat všichni, i když se mnohým z nás nechce, ale není jiné cesty.

Stále na vše nadáváme. Na lidi, vztahy, počasí, politiku, na vše. Stále druhé soudíme, i sebe. Nic a nikdo se nám nezavděčí. Lidé stále nadávají, jak je dnes vedro, jak se jim dnes NEHODÍ, že je zima, že prší, místo toho, aby děkovali za déšť, že konečně prší!

Jsme sobečtí, neuvědomujeme si, že příroda nemá z čeho žít, nemá vodu, jak by nám bylo, kdybychom měsíce nemohli pít ani jíst? To si neuvědomujeme, jen stále nad něčím nadáváme a přitom žijeme v přežitku a nadbytku. Za déšť bychom měli děkovat a radovat se, že příroda dostane napít a že se vše, i energeticky deštěm očišťuje. Znečišťuje ve velkém přírodu, Matku zemi, přechemizovali jsme ji i sebe. Potraviny, které nám byly dány darem, jsme si znehodnotili, otrávili. Otrávili jsme nejen sebe, ale i půdu, zemi, vzduch, potraviny. Manipulujeme s počasím (viz chemtrails), kdy v Americe si můžete objednat slunce na venkovní oslavu, nebo potřebujete, aby zapršelo? Tak zase zaprášíme, aby byl déšť. Proč ne? Hra lidí na Bohy. Copak na to máme právo? Člověk si začal myslet, že ano. A to nemluvím o 5G a elektromagnetických sítích, smogách atd. Vše udělal JEN ČLOVĚK.

Prosme všichni o odpuštění Matku Zemi, přírodu, že se k ní takto chováme, že jsme si ji zamořili, ublížili, že jsme nezvládli svou pýchu, ona nám nic neudělala, ona nám vše jen vrací…

TADY TI UKAZUJI ČLOVĚČE, KDO JE TADY PÁN, ŘÍKÁ BŮH…UŽ TO PŘEHÁNÍŠ, JAK ŽIJEŠ, JAK SE KE MĚ CHOVÁŠ, JAK SE CHOVÁTE K SOBĚ NAVZÁJEM…

Je to jen o nás, zdali už konečně prozřeme, pochopíme, zpokorníme, přestaneme hrát hry, začneme si navzájem pomáhat, nehádat se, být v pokoře k Vyšším mocím. Vesmír nám za poslední roky, od r. 2012 hodně možností jak zmoudřet a varoval nás. Vesmír říká: „Dával jsem vám tolik varování, a spousta vás to slyšet nechtěla. Nechcete chápat? Tak já přitvrdím, abyste už pochopili. Není vám jinak pomoci, než abyste spadli na dno, není jiný lék jak vás vyléčit. Tady to máte - bum NOVÝ VIRUS. Ano, hodně lidí se probudilo, pochopilo, ale bohužel stále hodně lidem se probouzet nechtělo a stále nechce. Historie se opakuje, je jen na nás, jaký scénář tomuto všemu napíšeme konec.

I když osobně si myslím, že za tímto VIRUSEM je spoustu jiných schovaných věcí vládou, o kterých my, obyčejní smrtelníci nemáme ani zdání a hodně bychom se divili v jaké naivitě a nevědomosti žijeme, z duchovního poslání je to stejně vzkaz o nápravě nám všem. Ať už je za tím schované cokoliv, ať už je to umělé vypuštěný jed a cílené likvidování lidstva, skrytá válka atd, pro nás to má dané poslání, všichni už víme, že nic se neděje náhodou.

MANTRY, MODLIDBY A PŘÁNÍ NELZE VYSÍLAT ZA POCHODU

Přáli bychom si spoustu věcí, nejlépe za pochodu, za letu, nemáme čas se modlit, natož meditovat, věnovat se sami sobě, čerpat energii z přírody, a tak nás vždy zastaví nějaká nemoc. Až když onemocníme, tak máme NAJEDNOU čas si přečíst tu knížku, kouknout se na film, který chceme vidět, najednou máme čas dělat věci, po kterých běžně toužíme, ale přitom si ten čas na ně neuděláme. Stále je NĚCO přednějšího. Nemoc nás vždy zastavila. A teď nás zastavila a to hromadně. Nemocné lidstvo + velká nemoc celého lidstva = pandemie.

Toto dění a povinná karanténa je POVINNÉ ZASTAVENÍ SE, protože jen v klidu a tichu si dokážeme srovnat myšlenky a naše svědomí. Vše přehodnotit, změnit, nastavit jinak. RESTART.

Všichni máme nevyřešené problémy ve vztazích a rodinách, či se s ní málo vidíme, stýkáte – a bum – najednou jsme doslova nucení být s rodinou, nucení v uspěchané hektické době odpočívat, zastavit se, povinně se modlit. Máme pochopit, že rodina, vztahy jsou základ a nejsou samozřejmostí! A že láska, přátelství a zdraví je to nejdůležitější. Nejednou máme více, jako kdy jindy, chuť jít do přírody, jsme nuceni si říci v rodině věci, na které není čas ani chuť…

Každý bez výjimky by si měl zamést před vlastním prahem, zpytovat svědomí kdy a kde udělal chyby, odpustit všem a vyřešit všechny své špatné vztahy z minulosti, začít být laskavý k sobě, ale i k ostatním.

Kdo je bez viny, ať hodí kamenem…Přiznat si své chyby, upřímně a narovinu, kdy a jak jsme chybovali a napravit je, bez ega, s pokorou. Srovnat si řebříček hodnot, co je důležité a co ne. Vážit si přírody, neničit ji. Zpomalit, a udělat v klidu a míru plány jak si vše nově nastavíme - UŽ JINAK, NANOVO A LÉPE. S velkým ponaučením, které se teď právě děje. Učební lekce, naučte se nejvíce, co můžete. Zpytovat, kde jsme chybovali, a co můžeme udělat lépe, pro sebe i ostatní. Nová budoucnost s novým čistým štítem. Můžeme si za to jen my sami.

Je to TRANSFORMACE V PRAXI. Všichni jsme o tom četli, cítili to v menším měřítku, tohle je očista v tom velkém. Chtěli jsme se čistit, tak tady to máme, teď to jen musíme ustát, společně.

ČLOVĚČE, CO MÁM VÍCE UDĚLAT, ABYS MĚ ZAČAL VIDĚT, VNÍMAT A NEBYL SLEPÝ?

Sami se sebe zeptejte, jste na sebe pyšní, jak jste se poslední dobou k sobě a ostatním chovali? Ke své duši, ke svému tělu, zemi? Máte ve všem čisté svědomí? Neublížili jste někomu? Neřekli to, čeho jste pak litovali bez omluvy? Dělali jste vše, jak jste chtěli? Teď je čas omluv a odpuštění, odpusťme si všem a všemu. Žádejme, ať jsou nám všechny naše hříchy odpuštěny, a že jich ne.

Zapalme všichni svíčku, požádejte svého Anděla, Ježíše Krista, Boha, kohokoliv v koho vy sami věříte a modlete se. Modlete se každý den. Modlete se, za sebe, za svou rodinu, za přírodu, za ty, kteří stále nechtějí vidět, aby jim bylo pomoženo vidět v lásce a světle, a nebyli temnotou.

Modlete se, a slibte sami sobě, že pak až to vše skončí, skončí i to staré ve vašem životě (staré vzorce, chyby, neodpuštění, hádky v rodině, vztazích, rouhání se, chaos ve vašem životě, honění se za prací atd). Pokud se ponaučíme, máme všichni před sebou NOVÝ ČISTÝ LIST A NOVÝ ZAČÁTEK – NOVÝ ŽIVOT!

Korona.. koruna - jak se nám to smutně rýmuje. Ano, nasadili jsme tomu našemu chování doslova pomyslnou KORUNU, poslední kapku...

Pokud toto ustojíme, bude smazáno vše staré, bude odpuštěno, ale bez práce nejsou koláče…Vše staré nechejme v minulosti a vykročme nově v lásce, pokoře, světle, radosti, ve víře ve vyšší síly, ve svobodě.

Snažme se nepanikařit, ale zároveň tuto situaci nepodceňovat, myslet na sebe i ostatní. Udržovat si svůj vnitřní klid a střed. Nenechme se ovládat, v rámci možností, strachem a obavami. Toto je osud. Tak jsme si to sami vytvořili a vybrali naším chováním. Varování jsme měli, neslyšeli jsme, tak to máme.

Toto jsme si uvařili, tak si to také musíme sami sníst. Buďme ohleduplní, nesobečtí, pomáhejme si, modleme se, dělejme si duchovní obaly ochrany, meditujme, duchovně se očisťujme, zpívejme mantry. Máme na to spoustu NÁHODOU tolik času! Náhoda, že? Sami v sobě si hledejte pro vás konkrétní odpovědi proč zrovna váš život je pozastaven karanténou či naopak velkou prací.

Čím dříve všichni toto poselství pochopíme, tím dříve tato globální zkouška ustane a poleví. Máme to teď jen ve svých rukou. Bůh stojí a čeká, jak rychle pochopíme, jak rychle se ponaučíme, jak rychle se změníme a zpokorníme. Jak tento čas bude trvat dlouho je jen na nás. Tak to cítím já…

Držme se, procházíme jednou velkou hromadnou zkouškou a to společně, ne každý sám za sebe, tak se tak chovejme.

S láskou a vírou v lepší zítřky nám všem, ať nás Světlo provází...V pohádkách je nám ukryta poselství, že láska a pravda nad zlem zvítězí.

Teď se odehrává boj zla, temnoty se Světlem, a jen na nás je kdo zvítězí.

Jitka B.

Zdroj: http://www.zahadnalymfa.wbs.cz

Autor: Jitka Bičíková - masáže, čištění lymfy


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 162
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 350
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 267
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 299
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 378
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1650
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 724
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 738
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 969
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1039
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018231
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515377
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456769
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292781
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282272
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272736
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259243
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250776
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249293
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242771
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240556
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215093
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206493
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188046
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186450
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184242
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176586
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166638
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163254
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142677
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124491
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122439
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...