Přichází hluboký evolční přechod

Zdravíme vás, milovaní.
Na vaší planetě se chystá rychlý evoluční přechod. Tentokrát ohlašuje hlubokou fázi na vaší planetě Zemi. Chystáte se vstoupit do bouřlivějšího času v rámci zážitku lidské zkušenosti v trojrozměrném dramatu a zároveň se budete pohybovat skrz život měnící přechod ve své posvátné vícerozměrné přírodě.

Celistvá energetika planety Země a váš osobní jedinečný energetický rámec se chystají pohybovat s intenzivním přemístěním. Ve vašem osobním energetickém systému dojde k metamorfnímu posunu, který se bude shodovat s otevřením vysokofrekvenční, vícerozměrné mřížky na planetě.

meditace plejadane UFO vesmir zahady evoluce vědomí Nová ZeměUvede se do chodu hluboký energetický cyklus a během měsíce srpna se bude pohybovat v prostředí Země. Prostřednictvím řady posunů magnetického jádra bude přímá dráha vyrovnání směřována ke slunci. Tato vytvořená spojení do poloviny měsíce uvedou do pohybu hluboké transformační směny. Budou silně ovlivňovat energetické konfigurace planety a uvolní se řada závojů. Tyto otvory přivedou energetické mřížky do posvátné konfigurace na celé planetě Zemi. Přirozeně se vykrystalizují a zrodí nová společenství.

Aktivují řadu impulsů světelné komunikace mezi Zemí a rezidentním vesmírem. Vaše planeta bude v době tohoto přemístění posunuta do nastavení vyšší dimenze, která je navržena tak, aby vás nakonec posunula do hlubší aliance s univerzálním přijímacím pulsem, který vždy existoval. Až do této křižovatky byla Země nedílnou součástí tohoto „pulsu“.

Nyní bude Země rychle přemístěna do rezonance s vyšší dimenzí, aby se mohla účastnit a hrát úplnější energetický aspekt v tomto přijímacím prostředí, které se skládá z několika vibračních světel pulzní formy.

NOVÁ KOMORA

Do poloviny srpna budou další úpravy uvnitř magnetického jádra planety aktivovat prohloubení vnitřního zarovnání ve vašem srdci. Nová komora ve vašem srdci bude odhalena a aktivována. Tato nová komora je navržena tak, aby úzce spolupracovala v souladu se slunečními paprsky. Umožní slunečnímu paprsku přirozeně osvětlit vaše posvátné srdce.

Představte si sluneční paprsky proudící zevnitř komory vašeho srdce a tekoucí ven. Přirovnáváme tento proces k tomu, abyste byli svědky toho, jak se vaše srdce otevírá jako poupě květu, když se otevírá a ovlivňuje sluneční paprsky. Nějakým způsobem se bude vaše srdce držet rozšíření podstaty slunce. Vaše srdce se chystá proměnit a přejít do nové transmutační fáze probuzení. Neustále probíhá osudové volání, které je a bylo směřováno ven k těm z vás na cestě.

meditace plejadane UFO vesmir zahady evoluce vědomí Nová ZeměVyzýváme vás, abyste toto volání pustili na jinou úroveň než kdykoli předtím. Toto volání přichází ve formě frekvence, vibrace světla, která vás láká, a vede vás do role, kterou jste již předem souhlasili, že budete hrát. Vaše srdce má potenciál otevřít se do nového světa reality a odhalit vám pravdu, která vám umožní žít z jiného úhlu pohledu a vzkvétat ve vašem každodenním životě.

Vaše ego nebude chápat žádný aspekt tohoto procesu, který se vám ve vašem srdci zjeví. Očekávejte a vězte, že ego mysl nemůže nijak zasahovat do vašeho procesu. Můžete očekávat, že tento nedostatek porozumění bude součástí vaší probíhající zkušenosti v lidské formě. V tomto časovém rámci se musíte i nadále otevírat a dovolit si, aby vaše vědomí mohlo být posunuto hlouběji oblasti vašich vyšších já a opětovných spojení ve vašem srdci.

Jako součást lidské zkušenosti budete procházet přechodným uspořádáním vědomí. Jak jste rozměrově a energeticky přemístěni ve svém srdci, jste zrození v brilantním, vyrovnaném vztahu v paprscích slunce. V tomto okamžiku budou vaše srdce schopna vytvořit mezi sebou nová vědomá pouta. Uvědomí si vzájemnou srdeční frekvenci, od vašeho srdce k druhému. Umožní to urychlení formování skupin, sdružování partnerství a možnost překonat lidskou vlastnost oddělení. Tyto změny v srdeční komoře umožní formování úspěšných komunit. Prostřednictvím tohoto spojení ve vašich srdcích budete moci rozvíjet komunitní aliance prostřednictvím telepatického společenství.

meditace plejadane UFO vesmir zahady evoluce vědomí Nová ZeměKdyž uděláte tento další krok vpřed na své cestě, je co oslavovat. Vězte, že každý z vás je podporován, když se rozhodnete dýchat, pusťte se a buďte ve chvíli v této obrovské měnící se krajině vašeho svatého srdce. Tentokrát jde o to, abyste byli ochotni otevřít se hlubšímu přechodu ve svém vlastním vícerozměrném obalu, který bude přístupný ve vašem srdci. Úlohou slunce je osvětlit a držet uvnitř zrcadlo v klidu, umožňující změnu definice vaší světelné přirozenosti. Osvětlení slunečních paprsků je navrženo tak, aby proudilo v mozku a vytvářelo silné otvory v telepatickém centru. Tato otevření vám umožní znovu sladit vaše vědomí s kolektivními společenskými impulsy drženými ve vesmíru. Budete rozvíjet a pracovat s univerzální komunitou obnovením svých telepatických spojení, která splní další aspekty vaší mise.

Toto je tvůj čas, abys zazářil svou jedinečností, umožnil otevření svého já na jiné úrovni, cítil a objevil zázraky osvětlení vašeho srdce. Toto je čas, kdy má být magie odhalena vašemu já. Tentokrát jde o vás, o nikoho jiného. Toto je vaše posvátná cesta bytí, otevřená, odhalená vám, vámi.

meditace plejadane UFO vesmir zahady evoluce vědomí Nová ZeměS tímto metamorfním procesem, který máte po ruce, je bezpodmínečně nutné, abyste se v srdci soustředili více vědomě na vyrovnanou cestu. Utvářejte si okamžiky v tady a teď, abyste si aktivně vybrali, abyste zrodili řadu stavebních bloků tím, že své vědomí uvedete do svých srdečních buněk pro vědomé zarovnání. Žádáme vás, abyste se ve svém dni zavázali k jednotlivým okamžikům klidu, připravili a umožnili cestu. Abyste získali vyšší perspektivu své posvátné přirozenosti. Toho lze dosáhnout jednoduchým postupem.

Vědomě se rozhodnout otevřít své vědomí v prostoru svého srdce. Položte dlaně na oblast hrudníku a přineste své vědomí do svého srdce. Pociťte fyzické spojení vašich rukou na hrudi a poté do tohoto fyzického spojení přiveďte své vědomí.

Dýchejte a pusťte se do toho spojení.

meditace plejadane UFO vesmir zahady evoluce vědomí Nová ZeměPuštění vás uvede hlouběji do tohoto fyzického spojení. Buďte svědkem, jak jste vstoupily do energetického prostoru svého vlastního srdce. Ať už vidíte, cítíte nebo cítíte podstatu svého srdce, na tom nezáleží. Nejdůležitější je, že vytváříte stavební blok, krok, cestu k vašemu srdci. Jedná se o jednoduchý, přirozený postup krok za krokem. Každý dech se vědomě rozhodnete připojit k vašemu srdci.
Můžete toho dosáhnout, protože vaše srdce je připraveno na tento další krok. Teď je čas otevřít se jiným způsobem.

Tento proces je o přijetí vás samotných. Pokud se rozhodnete být v klidu a vyrovnat se svému srdci, automaticky se změní staré cykly ve vašem životě.

Tímto způsobem měníte mozek, když propojujete své srdce. Pamatujte, že každý okamžik je vícerozměrný. To znamená, že existují neomezené zkušenosti, které můžete získat v každém běžném daném okamžiku. V této chvíli toho můžete přejít k prohloubení zážitku multidimenzionálních spojení vašeho srdce.

Přeloženo a sdíleno s láskou Marek Kříž

Remember, “You are who you have been waiting for.”
THE PLEIADIANS
Channeled through Christine Day 💜

https://www.christinedayonline.com

Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 162
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 350
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 267
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2034
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 299
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 378
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1649
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 724
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 738
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 969
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1039
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2018230
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515377
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456769
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292781
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282272
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272736
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259243
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250774
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249293
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242771
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240556
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215093
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206493
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188046
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186449
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184242
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176586
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166637
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163254
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161038
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142677
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128129
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124491
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122439
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...