HLUBOKÁ KRYSTALICKÁ INTEGRACE ROKU 2021

Nejdražší bytosti Světla,

Přicházíme k vám dnes, abychom se na okamžik zapletli s nadcházejícím rokem 2021. Není žádným překvapením, když vám řekneme, že rok 2020 byl velmi náročný rok - možná rok plný tajemství, zmatku, zlomených vzorců a zjevení.

Vskutku je tomu tak, a bude to ještě nějakou dobu trvat, ale to není vše, co se stalo. Tyto změny jsou součástí mnohem hlubší integrace Světla, která se právě teď odvíjí, a která vytváří krystalický základ pro mnoho nových a úžasných věcí. Tím se dostáváme k síle roku 2021 - roku hluboké krystalické integrace.

Když jsme vstoupili do roku 2020, sdíleli jsme s vámi, že rok 2020 přinese silnou katalýzu uzdravení - takovou, která posílí vnitřní duchovní léčivé Světlo, aby vyšlo novými a zesílenými způsoby.

Proto ti z vás, kteří pracovali na pokraji kvantového léčení a integrace Světla do vaší kvantové DNA, více pochopili pravdu zakotvenou v této zprávě.

Mnozí z vás byli svědky nové a rozšiřující se energie, energie, která má velkou léčivou sílu a která vychází z vašich meditací a uzdravení.

Světlo, které je nyní s vámi, se stává stále hmatatelnějším a viditelnějším.

Toto Světlo je duchovní nebo kvantové Světlo, které je v mnoha ohledech pro vaši planetu nové. Není však jen nové - je i nově přístupné větší skupině lidstva pro integraci.

Stejně tak se i Země mění mocnými způsoby, které podporují tkaní této nové energie do krystalické sítě Matky Gaia. Tato síť bude sloužit jako podloží a základy Světla, na kterém bude vybudován Nový „Chrám Světla“ - konstrukce, která se probouzí skrze lidské srdce.

V roce 2021 dojde k hlubokému prohloubení a rozšíření této integrace. Z tohoto důvodu uznáváme rok 2021 jako rok krystalické integrace.

Všichni zažíváte nějakým způsobem rozpletení závojů vaší vlastní vnitřní laminace - skrze osu vašeho kvantového pole krystalické DNA a vašeho 24. chromozomu - připravujete se na úplnější ztělesnění nové energie ve formě.

Současně Matka Země přetváří její krystalickou síť a integruje pole galaktického potenciálu do matic jejího těla - aby podpořila její pohyb vpřed a samozřejmě každého z vás.

Uzly a nuly krystalické mřížky jsou plně funkční a pracují rychlostí Světla na rekalibraci planetárního těla, aby mohlo přijít online v plné majestátnosti. To vede k vyčištění staré energie v planetárních sítích a vštěpování osvíceného potenciálu, do kterého lidstvo NYNÍ stoupá.

Každý z vás osobně proplétá hlubší spojení prostřednictvím své vlastní krystalické sítě ve vašem fyzickém těle. To zvyšuje vaše spojení s Novou Zemí, která se nyní rodí, a současně s vaším galaktickým dědictvím - Moudrostí, ke které máte přístup prostřednictvím vašeho světelného dědictví.

Vše, co musíte udělat, je důvěřovat, uznat to a vytvořit si prostor, abyste mohli přijímat to, co vás během těchto časů prostřednictvím energie podporuje, zatímco se ve vás vyvíjí toto nové spojení.

V řeči vaší moderní doby se to podobá budování „sítě“ - z krystalické podpory, která je základem i živým systémem Světla.

Tato podpora je interdimenzionální nebo-li kvantová - ale vytváří velmi nezbytný základ pro to, abyste projevili vznikající síly a potenciály, které se před vámi v budoucích dnech otevírají.

Vzhledem k tomu, že tato síť je plně rozvinutější a funkčnější - pochopíte sílu Živého Světla ve vás, aby vás podporovala, učila, vyvážila, obnovila a uzdravila tím nejkouzelnějším způsobem.

Začínáte pociťovat první pulzování této měnící se reality - zahalené ve světě turbulence a velkých změn. Tentokrát to ale planeta zvládne a vy se vynoříte na druhé straně velkých změn planety, Jako vaše Nové JÁ.

Všimněte si, že jste byli v posledních dnech povoláni „být v klidu“ a „být sami se s sebou“ - a právě v této zkušenosti je poskytována alchymistická podpora.

Vše je v přípravě, abyste se mohli spolehnout na své vnitřní Světlo, abyste věděli, vybrali si, jednali a ctili. Když se uvolníte z úponků zaměstnání a zaneprázdněnosti mysli - pocítíte a poznáte svou vnitřní sílu. Vidíte, jak se vše odehrává čistě podle inspirovaného designu.

Když se budete schopni hlouběji naladit na toto Světlo ve vás - začnete jasněji vidět, kam vaše krásná planeta míří a jak se krystalická integrace vyvíjí a prohlubuje.

Tolik krásných věcí je hned za rohem.

Řešení mnoha problémů, které tak dlouho trápily lidstvo. Nové vynálezy, nové čisté a obnovitelné procesy pro správu zdrojů, posun ve vedení, dozrávající vědomí globálních vztahů, demontáž starých zastaralých systémů kulturního a společenského přežití, které zbavují lidského ducha.

Uzdravení, regeneraci a prodloužení života zažijí mnozí z vás, pokud si to umožníte. K nim však nedochází „izolovaně“. Dochází k nim v mnohem rozsáhlejším systému inteligence a designu, který je podporován vaším vztahem s touto velkou krystalickou změnou.

Z tohoto důvodu zdůrazňujeme hluboký význam toho, co se děje v roce 2021.

Jelikož se zaměřujeme na léčení a cestu vzestupu, prostřednictvím našeho drahého kanálu vám konkrétně říkáme, že ve 3D světě uvidíte větší reakce při úsilí o novou energii.

I tyto výsledky jsou vpleteny do vaší měnící se krystalické energie a vznikající sítě podpory. Je to tedy okamžik projevu něčeho „dlouho připravovaného“ - pro tentokrát.

Strukturální energetické vzorce, ty, které vytvořily a udržovaly formu problémů, kterým čelíte v nemoci a mnoha dalších výzvách, budou překalibrovány a reorganizovány prostřednictvím vaší krystalické transformace.

Budete svědky mnoha změn ve vašich tělech, vztazích a zkušenostech s realitou 3D, v magii, která přichází ruku v ruce s prohlubováním krystalické integrace.

Nenechte se zděšit světovými událostmi - jděte hluboko do sebe a zvyšte své povědomí o přehledu toho, co se skutečně odehrává.

Buďte v rezonanci s vysokovibrační energií, která je ve vás. V nadcházejících letech bude lidstvo velmi zaneprázdněno tím, že bude přivádět Světlo do temných aspektů, bude řešit problémy s hlubokou novou energií vedení a vznikajícími novými vynálezy, které usnadní přechod na planetě do období diamantového Světla.

Podle slov milovaného učitele: „Musíte se naučit být ve světě, ale ne z něj.“

Můžete si užít útěchu v živé moudrosti těchto slov, jak budete rozvíjet své krystalické spojení v rezonanci se Zemí.

Životem kráčejte jako moudří adepti a často se obraťte ke Světlu ve svém vlastním Srdci - protože je to tam, kde se skutečně poznáte.

Udělejte si čas a zažijte neustále se prohlubující krystalické spojení, které se rozvíjí prostřednictvím vašeho energetického systému, a nechte jej přinést dar míru a opravdového uzdravení na jeho křídlech.

Kráčejte v kráse. Buďte v míru.

Prostřednictvím Světla Věčného Slunce ... společně s vámi jsme JEDEN.

SIRIAN BLUE WHITE COLLECTIVE


Přijato skrze Dr. John Ryan 

ZDROJ: Pars Kutay

Sdíleno v roli majáku naděje a inspirace pro lidstvo,
Mikai.

 


Nejnovější články na našem portálu

duben 17, 2024 138
- hojnost přichází, když ji přeješ jiným lidem - hojnost přichází, když neposuzuješ tvorbu druhých...
duben 09, 2024 346
měj pevné, stabilní kořeny /stůj pevně nohama na zemi buď v proudu života /řekni ano životu/...
duben 09, 2024 262
„V podzemí zůstává duch místa, a to i přesto, že kouzlo města nad zemí se často pomalu vytrácí a...
duben 03, 2024 2033
Medicinální nebo někdy také funkční či vitální houby, jsou specifické houby s výjimečnými účinky....
duben 02, 2024 296
Místa záhadná, tajemná či obestřená jistým mystickým nebezpečím přitahovala pozornost člověka...
březen 27, 2024 375
Mnoho lidí věří, že jednorožci existovali. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že žijí někde mimo...
březen 23, 2024 1639
20. 3. 2024 ve 4:07 vstoupí Slunce do Berana, prvního znamení horoskopu a otevře nový roční...
březen 19, 2024 719
Studánky, jezírka, louže...- první zrcadla lidí. Ta nejpřirozenější zrcadla, která člověku dala...
březen 11, 2024 733
Tisíce let lidé věří, že postavení Slunce a planet v okamžiku narození každého jedince značně...
březen 08, 2024 3034
Počátky Mezinárodního dne žen sahají do Spojených států amerických poloviny 19. století. V roce...
březen 06, 2024 965
Krystaly jsou mistrovskými díly přírody. Jejich tajuplný třpyt okouzluje člověka od nepaměti....
únor 28, 2024 1037
Snad nejpozoruhodnějším tvorem jdoucím tiše ve stopách člověka je kočka. Historie jejího vztahu s...
PODPOŘTE NAŠÍ PRÁCI A ZAŠLETE NÁM FINANČNÍ DAR, VELICE DĚKUJEME.
2201380141/2010. Pro platby ze zahraniční: FIO Banka, a.s.
IBAN: CZ7720100000002201380141

NEBO PŘES PAYPAL třeba 111,- nebo 222,- Kč

Nejčtenější články na našem portálu osobního rozvoje

16 květen 2020 2017982
Věřím, že každý se někdy zarazil nad "časem", tedy lépe řečeno nad čísly na hodinách, která na...
4 listopad 2019 515375
Taky jste si všimli, že stále více lidí hlásí různé formy intolerance nebo alergie na pšenici,...
20 září 2023 456760
Naše jméno nás representuje na veřejnosti a je do jisté míry i naší vizitkou. Každé jednotlivé...
1 prosinec 2020 292772
Nauka o číslech nebo-li numerologie je prastará opravdu zajímavá věda. Možná právě proto byla po...
28 září 2023 282256
1. Změna spánkových vzorců: nervozita, horká chodidla, přerušovaný spánek Pocit únavy po probuzení...
3 říjen 2023 272729
Byla roztěkaná, utahaná a kafe pila neúměrně rychle. Prý musí brzy jít, protože na ni doma čeká...
6 říjen 2023 259239
Ekzémy vyjadřují náš VNITŘNÍ ZÁPAS mezi tím počem toužíme, a tím co ve skutečnosti prožíváme....
13 duben 2020 250762
Pokud opakovaně vídáte čísla 11, 111 nebo 1111, je pro to důvod. Nejčastějším způsobem, jakým...
3 srpen 2019 249276
Zajímá vás, zda jste byli v minulém životě mužem či ženou nebo příčina smrti, co nás čeká po...
12 prosinec 2020 242768
Obezita znamená z mluvy naší duše nejen POTŘEBU OCHRANY, OBAL STRACHU, ale také ÚTĚK PŘED -...
30 květen 2022 240547
VYSOKÝ KREVNÍ TLAK - Duchovní příčina Vysokým tlakem trpí lidé, kteří v sobě dusí VELKÝ TLAK....
29 srpen 2021 215086
Každá myšlenka vibruje, každá myšlenka vyzařuje nějaký signál a současně přitahuje jí odpovídající...
7 leden 2018 206487
O konceptu dvojplamenů toho bylo napsáno hodně a koluje mnoho názorů a přesvědčení. Zdá se, že...
30 září 2019 188040
Mohlo by se zdát, že čísla na dveřích jsou abstraktní, kromě základní orientace nic neznamenající...
17 září 2020 186448
V dnešní době snad už neexistuje jediná žena, která by neměla nějaké "ženské problémy". Čím je to...
27 srpen 2020 184241
Většinu mužů přitahují silné ženy. Někdo si na ni troufne jiný jen tak z povzdálí kouká a...
6 prosinec 2018 176581
Jste štíhlá, cvičíte, držíte dietu, ale stále nemůžete zhubnout velké břicho ? KDE JE CHYBA? Náš...
23 září 2019 166636
"To, čím jsi, záleží na třech faktorech:na tom, co jsi zdědil, co z tebe udělalo tvé okolí a co...
25 listopad 2020 163249
Často se dva dospělí dají dohromady a jenom donekonečna přehrávají svá dětská dramata. Poměrně...
13 srpen 2022 161037
Tak jak nic v životě není náhoda, není ani náhoda, že žena porodí syna. Tím, že žena přivede na...
24 květen 2018 142675
Každý z vás jistě ví, jaký se píše rok, nyní, když dávám dohromady tento článek, jsme na sklonku...
20 červenec 2022 128128
Když muž skutečně miluje a otevře své srdce ženě, měla by žena o jeho zranitelné srdce pečovat a...
21 květen 2020 124490
OBKLAD Z JABLEČNÉHO OCTA: – Vezměte si bavlněný ručník nebo nějaký hadřík a namočte ho v...
29 červenec 2022 122436
MIGRÉNY a bolesti hlavy nebo-li náš PAPIŇÁK V HLAVĚ - DUCHOVNÍ PŘÍČINA Bolest z fyzického hlediska...